Günün Sözü ?

Ben zengin cümlelerin zekatıyla geçinen bir fukara cümleyim.Ey sevilen! Baş hecem sen, son hecem bir hayalin iç çekişleri.

Büyüdüm artık...Anladım ki, masallardaki kadar masum değilmiş hiç kimse.Sevmek acıtıyor,gitmek alışkanlık olmuş ilişkilerde. Sunay Akın

Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm geçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!

"Komşun hakkında yargıda bulunmadan önce, iki ay onun ayakları ile gezmelisin." - Kızılderili Atasözü

Acı seni daha güçlü yapar.
Korku seni daha cesur.
"Kırık bir kalp ise seni daha akıllı yapar."
Elif Şafak

"Üç şeyden yoruldum: ağlamak, affetmek, hayal kurmak." /Ceyhun Yılmaz/

"O yokken 'hayır sevmiyorum, unuttum' deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte.." /Can Dündar/

Yo hayır, mutsuz bitmiyor hikâye.
Çünkü sonra yine Allah var!
Arada da hep O vardı.
Sonra da hep O olacak. O, yeter. . .

| Alper Gencer

Sonra sen çıktın karşıma ve içimden dedim ki;
Allah yapılan iyiliklerin mükafatını bazen cennete bırakmıyor..

Bazen Öyle Bir Noktaya Geliyorum ki;Bir Çok Şeyin Adını Koyamaz Oluyorum..Dost, Düşman, Aşk, Öfkem ve Neşem Hepsi Birbirine Karıştı...
Net Olan Bir Şey Var ki; Kalbim Yumuşadıkça İnsanlar Daha Bir
Acımasızlaşıyor...İşte Bu Yüzden Artık Kabuğum Daha Bir Sert..
Attığım Adımlar Ürkek ve Yavaş...Hayallerim Sınırlı..
Kalbimin Anahtarı ise Sadece Samimiyet...

Her canlı ağlar, ağlamak sadece insana özgü bir yetenek değildir! İnsana özgü olan, sevenlerini ağlatabilme yeteneğidi ...

Sana bakınca inanmadığı bir dinin bütün günahlarını işlemek istiyor insan / Ve sana bakınca Tanrıya bir başka inanıyor insan ...

Artık her insanın son kullanma tarihi var.
Çünkü karşımızdakine insan olarak değil, imkan olarak bakıyoruz.

İbrahim Tenekeci

Sadece şefkat iyileştiricidir, çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevginin eksikliğinden kaynaklanır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…