Günün Sözü ?

Hani çocuk olmak vardı şimdi...her şey den habersiz...acıtan sadece bir anne tokadı olsaydı,kırılan sadece oyuncaklarımız olsaydı ve beklediğimiz sadece işten dönecek olan babamız olsaydı...Doğruyu yanlışı ayıramasaydık , belki o zaman ihanet acıtmazdı canımızı...çizgi filmler izleseydik , her gece içimizi yakan şarkıların yerine...Her sabah uyandığında ağlamak yerine, koşsaydık parklara ... Büyümeseydik, tatmasaydık duyguların en acısını en kahpesini...Keşke yıkılan hayaller , kırılan kalpler bir oyun hamuru kadar kolayca düzelseydi...

Kurşun Türk

Hiçbir dua; iki kişinin birbirine arkalarından haberleri olmaksızın yaptıkları dua kadar kabul yönünden hızlı değildir. / Ebû Dâvûd

sana cümleler dolusu paragraflar yazasım var..
içimde kopan fırtıları ,yağmur sonrası gökkuşağını bir bir anlatasım var..
birde benden dinle diyesim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanı en çok üzen şey; ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamş olmasıdır.

Korkma ! sen istemedikçe ne hayatına girerim, nede hayatından çkarım ! sen iste dağları bile YIKARIM,vazgeç; ardıma bile bakmam ne varsa herşeyi YAKARIM!
AmyW...

Başarının % 5'i yapmayı bilmekten, %95'i yapabilmekten oluşur.

Fransız atasözü

Son düzenleme:
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir...

Bertrand Russell

İnsan Dediğinin Asalet Akmalı Elinden Yüzünden...
Kalite Kokmalı Her Bir Yerinden... Edep Nedir, Haya Nedir Bilmeli...
Bir Söylüyorsa İkincisinden Çekinmeli... Az Odalı Olmalı Kalbi...
Her Geleni Buyur Etmemeli.... Adabını Kelamını Sezmeli Önceden...
Suretiyle Değil Yüreğiyle Dokunmalı İnceden...!

Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler. Bazen de kaçırdığımız...

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, 2008

Kendi kadınlarını döve öldüre bitirmeyen ülke olarak simdi de ABD vatandaşı Sarai Sierra'nin katili olduk. Tebrikler!

Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var...

Bu söz kime ait ? Yoksa anonimmidir bulamadım.

bazı insanlar günün favorisi olmak için özgüveni tam bireylerin üstünden prim sağlamak isterler.. bel altı vurarak yada olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatarak.. farkındalık ister bu insanlar başkaları tarafından.. ''hey bende burdayım'' demek için sanarlarki illaki başkasının üstüne basarak merdiven atlanır.. kötüleyerek ,olmadık yerde bozarak (bozduklarını sanarak).. olmadı kocasıyla,arkaşıyla,ailesiyle aralarını açmaya çalışarak başardım sanır.. ''evet nihayet zirvede benim!''der.'' kendini beğenmiş bile benle uğraştığına göree demek okadar da özgüveni yüksel değilmiş ..demek ben ondan daha iyiyim ki çekemiyor fesatlanıyor görün dünyaaa diye haykırır.''

-- günün paragrafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…