Günün Sözü ?

Sen kendini biliyorsan bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır..UNUTMA!! Gereksiz eleştiri Sadece 'Gizli' HAYRANLIKTIR !

Yüzde ısrar etme doksanda Olur .. İnsan dediğin Noksanda olur.. Sakın Büyüklenme elde neleri var .. Bir varım deme Yoksan'da Olur :KK8:

Ey aşk razıyım gel.

Sinende her gün öldür beni
Sonra her gün bir busenle yeniden doğdur beni
Şefkatinden, mahreminden esirgeme beni.
Güneşinle yak ay ışığında izle beni…

sultan süleyman söylemişti dizide..

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda..
Benden dürüst,
En ufak dalgada;
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
......Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp, fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
"İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı

Gαrip değil mi ? Bir insαnα vαzgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vαzgeçe...ceği kişi siz olursunuz .
Freud

Ne iş yaparsın dedi. "Hamalım" ben dedim... Nasıl yani dedi. Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim.
[ Sunay AKIN ]

Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bir ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.
[y. Erdoğan]

Komşularım dinlediğim müzikleri o kadar seviyorlar ki her seferinde duvara vurarak ritim tutuyorlar. ♥

Kaybeden benim belki görüntüde. Ben susuyorum, çünkü hesap günü mahşerde. Sen de bilirsin, herkes eşittir ALLAH'IN önünde.

İki Yüzlü Dostun Olacağına!!! Delikanlı Düşmanın Olsun.. Hiç Olmazsa Dostun Gibi Sırtından Değil Delikanlı Gibi Alnından Vurur..

En zor meslek bankacılık olsa gerek.. Gün boyu milyarları say dur. Akşam olunca BİM' den ucuz yoğurt alıp eve git :)

●. Duydum ki; Kitap yazıyormuşsun...Benden bahsetmeyi sakın unutma.. En iyi kapak ben olurum sana.

Direniyorum acılarına dünya yalanmış Aşklarında yaşıyorum ama sorma ....

X