Günün Sözü ?

Uğruna ölünecek bir kadın tanıdım..Ve onu mutlu etmek için yalnızca " Anne " demek yetiyordu...!

TeFLoη Tava qibiyim ; KimSє iÇiη Yaηmam , KimSєyє чapışmam :KK66:
. ..

Kırmızı başlıklı kızı kurtlar yesin. Pamuk prensesi prens öpmesin. Benim masalım mutlu bitmedi onlarınkide bitmesin !

ZoR sweRiM aMa Çooq SweRiM...GeReqiRSe öLeßiLiRiM...HaqeDeNe DeğeRiNi weRiRiM..YanLı$ıNı GöRüRSeM taRiHe GöMeRiM..!

Bєηi Saηa Soяaη Oluяsa Gitti Dєmé Göndєяdim De, Dє ki o Vazgєçémediğiη GuяuЯun EziLmєsiη...||

KrαL oLDuпuz Tαcıпız Чoк , PrєпS oLDuпuz Aтıпız Чoк , Mαfчα oLDuпuz SiLαнıпız Чoк , ßαri αDαm oLuпDα Şєrєfiпiz oLSuп ,)

Kader olsam Yazılsam Alnına.. Yar Olsam Kazınsam Aklına.. Ve 'DUA' Olsam, Dökülsem Dilinde.. SEN 'AMİN' Desen, O An Ben Kabul Olsam...

Ey hαyαtım'ı Dαrmα dumαn, Her gece Yαtαktαn yαtαğα Konαn 'Mübαrek Sevgili' söyle Hαngisi'nin kucαğı dαhα rαhαt Geldi ?

Kαhpesi Lider , Kurnαzı MiLyαrder , Bizim gibiLer hep MücαdeLe eder..Sαnα diyeceğim Şudur Kücüğüm..Büyüme Hαyαt senide siLer (!)

Bazen öyle bir konuşacaksın ki karşında ki cvp veremeyecek. Bazende öyle bir susacaksın ki karşında ki konuşmaya cesaret edemeyecek..

KADIN OLMAK;
İç güzelliğini ortaya koyabilmektir. Her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekte bütün olabilmektir..ERKEK olmaksa aradığın iç güzelliği bulduğunda boyun eğmektir.Diğer kadınlarda bıraktığın parçaları tek bir kadında birleştirmektir..

Susmak değil söylemekti emelim..Razıyım sükunete Lakin ''Kelime-i Şahadetten'' sonra gelsin ecelim.. Hz. Mevlana

Kadınlar kendisini güldüren erkekten hoşlanır sözü yalandır unutma.. Çünkü kadınlar hoşlandığı erkeğe güler aslında...

ALLAH Erkeğe Altını Haram Kılmıştır ve Şöyle demiştir; Erkeğe Yakışın Tek Mücevher 'KADIN'dır..

İlla birini seveceksen dışını değil içini seveceksin..Gmrdüğünü herkes sever ama sen Göremediklerini seveceksin..Sözde değil özde AŞK istiyorsan şayet TEN'e değil CAN'a Değeceksin..

X