Günün Sözü ?

öЧLє ЧoruLuЧorum ki Bazєη HaЧattaη . . . KapaЧıηca gözLєrimi , Bir Daha AçaSım BiLє gєLmiЧor iNaη . . ! .

* - Duyduquma qöRe Benden Nefret ediomuşsun ! Seni düşüncek vaktim oLsa inan bende senden neFret edeRdim ~ :KK66:. #

Hiçbirinizi kırmαk istemiyorum αmα mαlum kış mevsimi. Yαkαcαk Odun lαzım ,D #

* - Her Gidenin Arkasında Su Dökecek Olsaydık... Belediyeden Rica Eder Evin Önüne Kanal Açtırırdım ;D #

- •·GözLєяiмє вaкaмıγσяSaη Sєηiη İςiη γuмaяıм.. Aмa gözüм кapaLı diγє вaşкaSıηa вaкıγσяSaη kafanı kırarım:KK3::KK3:

Kadın olmak acı verir...Bir genç kız olduğunuzda acı verir...Bir sevgili olduğunuzda acı verir...Bir anne olduğunuzda acı verir...Ama yeryüzündeki bütün acıların en dayanılmazı; Bir kadının, bir gün biteceğini bilmeden çekmesidir, bütün bu acıları…

Bazen öyle karışıktır ki herşey. Anlamını yitirirsin.Ne istedim,neler kaybettim? dersin. Bazen hayal kurarsın, yaşamak istediğin şekil ama beceremezsin. Gemilerini kağıttan yapar,hayallerinin batışını izlersin. Hatta bazen bir bakmışsın, hayatın en acımasız sahnesindesin. Çok seviyorum ayrılmam dersin, ama bir bakmışsın ki bir kenarda 'unutuluvermişsin' Hayat bu olsa qerek o yüzden sadece sev qitsin..!

şehri terk-i diyar eyledim de,seni gönlümden silemedim sevgilim..gittiğin toprakların kokusunu,ruhunla pekiştir..pekiştir ki,yokluğunda,sensizliğin acısı gözlerime vurmasın...

Hayat için Dört İşlem
(+) Gereksiz insanları başında toplama...

(-) Kim olursa olsun sana kattığı birş...ey yoksa hemen onu hayatından çıkart...

......(/) Kimse için hayatını bölme, yaşamaya devam et...

(X) Gerçekleri kendi yüzüne de olsa çarpmayı bil...

* -Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme Dolaplr.#

"Değerini üzerindeki kıyαfetlerle ölçenler;kıyαfetlerinden dαhα fαzlα değer görmezler"

X