Günün Sözü ?

Yeni doğan bebeğin 'Anne' mi ? 'Baba' mı ? diyeceğini merak eden çift 'Hacı' keLimesini duyunca bunaLıma girdi :-)

Acıların çocuğu olabilirim ve duygularımı saklayabilirim ama saklayamadığım tek bir şey varsa o da bedenim. *'.

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir".

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer" Ve bilirsin, o nehir asla durmaz. *'

bazen öyle konuşacaksın kiii karşınadaki cevap veremiycek....Bazende öyle bi susacaksın kiii karşındaki konuşmaya cesaret edemiycek.....

Kalorifer peteğine karizmatik bi şekilde oturan genç,aynı cesareti sobada da göstermeni bekleriz. :KK70:

Böcek görünce çığlık atıp ortalığı koparan saf; Sen ölünce haşeratın sülalesi üstünde halay çekecek haberin yok. :KK3::KK3::KK3::KK3:

'* - Kumandayı Dizime Vurarak Çalıştırdığım Günden Beri , Kimse Beni Şiddetin Çözüm Olmadığına İnandıramadı. :) #*'

# Rakı Diş Ağrısını Geçirir , Bira Miğdeye İyi Gelir Diyen Zihniyet ; Sıkıyosa Bulun Kalp Ağrısını Geçircek Bi İçecek :)
:kk77:

* - Şekil yapıp kafa tutmak Senin için Tarzsa , Seni ŞekiLden Şekile sokup Ayar vermekte Benim için Farzdır ;] #

Ne qaRip Sey bu MutLuLuq. !! Gittımı GdeR. !! Caırsan qeLmez. !! qeLsede Kalmaz. !! kaLsa da yetmez. !! ;] #
:86::86::86:

- Başkaları için günlüksün , benim için ömürlüksün .. sen bunu anlamadın , çünkü tam bir ` ö k ü z s ü n ` ,)

- Kαdınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister.. Meαli; Gül gibi kαdınlαr, hep b**ktαn herifleri tercih eder :KK66:

X