Günün Sözü ?

Gecenin yarısı bir kitabın orta yerinden başLamak gibiydi seninLe birLikte oLmak.. Başını anLayamadan sonuna yakLaşmak.. Sonunu okuyamadan uyuyakaLmak.. Ve uyandığın da kaLdığın sayfayı karıştırmak.. İşte böyLe birşeydi seni yaşamak.. KarmaKarışık Ve Yarım yamaLak...

“Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır...”
“Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır...”

[Paul Auster]

“Cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç yenemedim...”
[Gazali]

“Anlamaya çalışma! Hayat böyledir işte ; Hep o kıyamadıklarımız kıyar size...”
[Anton Çehov]

“İnsanlar pek çok şeyi öğrenmişler..
Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi..
Fakat çok basit bişeyi öğrenememişler ; İnsan gibi yaşamayı!”.

[Blaise Pascal]

“Öğrendim ki, bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun”.
[Ataol Behramoğlu]

“Kadınları mutlu etmenin 20 yolu'' diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıklıyorum: Dürüst olun, yeter”.
[Turgut Uyar]

“Alıştırma varlığına bu kadar!
Yokluğunun, yokluğum olma ihtimali var!”.

“Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur”.
[Murathan Mungan]

“Sizler böcek olmayı kabul ediyorsanız, ezildiğiniz vakit ağlamayın!”.
[Aziz Nesin]

“Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın. Sussan; acıtır, konuşsan; kanatır”.
[Oğuz Atay]

“Sen. Pardon "Siz" demeliydim. Siz kaç yüzlüydünüz? Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?”.
[Ö.Asaf]

Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa.

[ Mina Urgan ]

Dudak dudağa 5 dakikalık zevk için değil ; Omuz omuz'a bir ömürlük istiyorum seni .♥.

~Papatya fallarının her zaman tek bi sonucu vardır;elinize bakınca size kalan tek şeyin 'sap' olduğunu görürsünüz~ :)

* - Mutluluğu Arαmα ! Arαdığın Yerde Olmαyαcαk... Buluncα Tαdını Çıkαr ! Hep Sende Kαlmαyαcαk...! ,) #

Belki de ayrılık, yeterince sevmeyenler için bir sondur. Çünkü, 'Bittiğinde gitmek kolay; ama aşk ayrılıkta belli olur'..

* - Yαzık ! Acıyorum hαLine, Zαten 3 kuruşLuk değerin vαrdı onu dα sαtmışsın kαşαrın birine #

* - Eğer Değer Kazaпıρ SeviLmek İstiyorSaп AkLıпı KuLLaп 'eteğiпi' DeğiL. ;D #

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…