Günün Sözü ?

Yeni doğan bebeğin 'Anne' mi ? 'Baba' mı ? diyeceğini merak eden çift 'Hacı' keLimesini duyunca bunaLıma girdi

Sakın Bir Erkekten Değişmesini BekLemeyin . Çünkü Kütük Tersten Okuyunca Yine Kütük'tür."

Acıların çocuğu olabilirim ve duygularımı saklayabilirim ama saklayamadığım tek bir şey varsa o da bedenim. *'.

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir".

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer" Ve bilirsin, o nehir asla durmaz. *'

bazen öyle konuşacaksın kiii karşınadaki cevap veremiycek....Bazende öyle bi susacaksın kiii karşındaki konuşmaya cesaret edemiycek.....

Kalorifer peteğine karizmatik bi şekilde oturan genç,aynı cesareti sobada da göstermeni bekleriz.

Böcek görünce çığlık atıp ortalığı koparan saf; Sen ölünce haşeratın sülalesi üstünde halay çekecek haberin yok.

'* - Kumandayı Dizime Vurarak Çalıştırdığım Günden Beri , Kimse Beni Şiddetin Çözüm Olmadığına İnandıramadı. :) #*'

# Rakı Diş Ağrısını Geçirir , Bira Miğdeye İyi Gelir Diyen Zihniyet ; Sıkıyosa Bulun Kalp Ağrısını Geçircek Bi İçecek :)

''Bir Erkeğin Ne Olucagını Kadın Belirler . Mecnunda Olabilir , Çoşkunda :) ~
:76::76::76::76:

* - Şekil yapıp kafa tutmak Senin için Tarzsa , Seni ŞekiLden Şekile sokup Ayar vermekte Benim için Farzdır ;] #

Ne qaRip Sey bu MutLuLuq. !! Gittımı GdeR. !! Caırsan qeLmez. !! qeLsede Kalmaz. !! kaLsa da yetmez. !! ;] #
:86::86::86:

- Başkaları için günlüksün , benim için ömürlüksün .. sen bunu anlamadın , çünkü tam bir ` ö k ü z s ü n ` ,)

- Kαdınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister.. Meαli; Gül gibi kαdınlαr, hep b**ktαn herifleri tercih eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…