Günün Sözü ?

:Ne kötü bir şey değil mi ? İnsan sevince birisini ;
Onun bütün yalnışlarını doğruymuş gibi sever,
Onun bütün doğrularını mükemmelmiş gibi görür,
Onun bütün hüznünü kendi kabusuymuş gibi görür,
...Onun bütün mutluluğu kendi cennettiymiş gibi görür,
Onun bütünlüğünü kendi eksikliğiymiş gibi görür...

Bir gün, güzellik ve çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar ve dediler, 'haydi denize girelim.' Giysilerini çıkartıp suda yüzdüler. Bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp, güzelliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. Güzellik de denizden çıktı, kendi giysilerini bulamadı; ama çıplak olmak utandırıyordu onu, çaresiz çirkinliğin giysilerine büründü ve yoluna devam etti güzellik. O gün bugündür, erkekler ve kadınlar onları birbirine karıştırır.

"Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde Ya da biri eksik".

Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük ! bilmiyorlar".

"Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni".

İçi başka, Dışı başkalardan; Dili başka,kalbi başkalardan;Hem kendini Hem de Başkalarını Kandıranlardan,SANA Sığınırım YA RABBİ

Rüyalarımda ki uçurumdan atlayıp yere yapışma hissine bayılıyorum, adrenalin dolu ama acı yok.

Her "senin için ölürüm" diyene "öl" deseydik keşke.. "Yalnız kalırdık belki ama; en azından ortalık çöplükten arınırdı"

Çoğu şeyi kazanırken bazı şeyleri kaybedeceksin. Hayatta öyle seçimler yapmalısın ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin.

'' Suskunluğum asaletimdendir ... Her lafa verecek bir cevabım var .... LAKİN ; Bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söleyene bakarım ADAM mı diye

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak:
Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak.
-Murathan MUNGAN

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür

Ya kal, ya da git. Ama sakın ''bekle gelirim'' deme. Çünkü ben, şimdiye kadar giden birinin geri geldiğini hiç görmedim. :80:

bu şehirde son gecem beni son kez sarsaydın
gitmezdim bir meçhule yanımda sen olsaydın
gözümde duman duman hayalimdir son kalan
yenmezdi beni zaman yanımda sen olsaydın
seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor
papatya falı of ayrılık diyor
seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor
papatya falı ayrılık diyor
akmazdı göz yaşlarım çatılmazdı kaşlarım
olmazdı yanlışlarım yanımda sen olsaydın
duvar duvar yıkıldım hançer hançer vuruldum
ben böylemi olurdum yanımda sen olsaydın

"Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin beyni ,kiminin ruhu ve birçoğunun bir kalbi yok" [C. Palahniuk]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…