Günün Sözü ?

“İnsan, hayata iki anlam yükler. Biri ağlarken, diğeri gülerken. Ve tek bir kere kıymet bilir, o da elindekini kaybederken...”
[Fyodor Dostoyevski]

“Hayatta sevmem” dedin ya.. Bunun ahireti de var, umutlanıyor insan işte...”
[K. B. Yılmaz]

görsem, ıslanmamak için oraya girerim belki ...Ama kümesi de, beni yağmurdan koruduğu için saray olarak göremem !..Şimdi ; Gülerek, böyle bir durumda sarayla kümes arasında bir fark olmayacağını söylüyorsunuz..! Evet, eğer yaşam gayemiz ıslanmamak olsaydı, size katılırdım...Fyodor Mihailoviç Dostoyevski

Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.

Kimden kaçıyoruz kendimizden mi?
Ne olmayacak şey!
Kimden kapıp kurtarıyoruz?
Hak'tan mı?
Ne boş zahmet!

Mevlâna

İnsan ne denli derinine bakarsa yaşamın, o denli derinden görür acıyı.
Friedrich Nietzsche - Aforizmalar

"...Hormonal uyarı olmasa her embriyo,kadın cinsel organları olan bir beden halini alır,oysa testosteron devreye girince erkek cinsel organları gelişmeye başlar.Yani,HAVVA ADEM'İN KABURGA KEMİĞİNDEN OLUŞMADI;BÜTÜN ADEMLER BAŞLANGIÇTA BİRER HAVVA'YDILAR."

Dünyanın Kökeni:Vajina adlı kitaptan alıntıdır.

Sonuç olarak bu kitap;dünya kültürlerindeki gelenekler ve alışkanlıkları irdeleyen,yer yer mizahi ve akıcı bir dille kaleme alınmış bir kitap;deyiş yerindeyse,vajinaya dair etkileyici bir bilim-kurgu öyküsüdür,tavsiye edilir!

bu güzel söz mü şimdi ?????:26::26::26:

İnsan 20 Yaşına Kadar Sevdiğiyle , 20'sinden Sonra Mantığıyla , 30'undan Sonra da Bulduğuyla Evlenirmiş..

Neymis efendim birini seviyorsak serbest bırakıcakmışızda, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmamışmışda, tabiii canım güvercin besliyoruzya.. Hayvanat bahçesiya burası...!! )

kadının uzunu sokakta ,kısası yatakta makbuldür:)
bodur tavuk herdaim piliçtir
yarısı yerde

anlayacagınız gibi minyon biriyim hahaahaha:)

Öğrendik ki, İki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğer kalbindeki yara.

Bir soysuza İnat Susuyorsam . O`na Verdiğim En Güzel Cevap Bu Olsa Gerek . Unutma ! İhanetin Zevki Çoktur ama Affı Yoktur .

"Küsmek Ve Darılmak İçin Bahaneler Aramak Yerine; Sevmek Ve Sevilmek İçin Çareler Arayın..!"

İsyankar müzik dinleyen çocuk lafım sana;Evde kombi yanıyor,anan yemeğini hazırlıyor,harçlığı baban veriyor.Ne isyanı artist.

Çoğu şeyi kazanırken bazı şeyleri kaybedeceksin. Hayatta öyle seçimler yapmalısın ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…