Günün Sözü ?

"Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. 'Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği.."

O' Başkasına Gidecekse Bırak Gitsin.. Kendini Kaybetsin.. Birgün Geri Dönerse Sakın Affetme.! Yaşarken Ölmeyi O'da Öğrensin..!..

O'nu görmediğim zamanlar yüreğim parçalanıyor bazen,ölür gibi oluyorum.Siz 112'yi arayacak olursunuz ama; Aradığım yüz, O'nun ki

ÖLüm Su değİL ki içipde öLesin..İnsanLar mert deqiLki inanıpta güvenebiLesin. Adam Gibi birii yoK ki ALLah'ına KaDar sevesin..

Yαğmurlαr düşünce ténime, her dαmlαyı `sén´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ bildim . Ve biliyor musn ? Gölgeni bile çok özledim ...

Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,dinlemeye istekli değillerse, onları tutacağınıza çenenizi tutun.

#Aşk dilencisiyim şimdi sαyende. El αçtım mutluluk dileniyorum Sαnα bintürlü bedduα ederdim de Kαlbim 'Olmαz' diyor kıyαmıyorum.

- İlk'O'kul yıllαrıydı. Adını ne zαmαn "yok" yαzsαlαr tαhtαyα , Tesαdüf ; Altınα benim αdım yαzılırdı hep ; "Nöbetçi "

Kendini bilgiye adayan için düşmanını sevmek yetmez,dostuna da kin duyabilmelidir.
Hep öğrenci kalan insan,öğretmenine borcunu kötü ödüyor demektir.

Ecce Homo-F.Nietzsche

Atatürk'ü seviyorum çünkü, Atatürk ne koyu bir sağcı kadar faşist, ne koyu bir solcu kadar komünist ruhluydu.Atatürk'ü seviyorum çünkü, Atatürk ne camiye inançsız girecek kadar dinsiz ne de inançlarıyla boğulacak kadar yobazdı. Atatürk'ü seviyorum çünkü Atatürk ne cahilliğin pençesinde boğuldu ne de bilgeliğin ellerinde halkına yüksekten baktı. Atatürk'ü seviyorum çünkü ; asla satılmadı ve asla satmadı!..

Ayağın taşa takıldığında "Allah kahretsin" bile dememelisin, dua etmelisin ki taşa takılan bi ayağın var...

‎'Üzülme!'' der Mevlana ve devam eder...Kaybettiğin her şey, başka bir surette geri döner. Bir yanda "korku" , bir yanda "ümid"in varsa iki kanatlı olursun , Tek kanatla uçulmaz ki zaten.. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil , kilimin tozunu almaktır.. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu , kirini alır..! Niye kederlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…