Günün Sözü ?

- Ağzınla kuş da tutsan, karşındaki öküz olduğu sürece sevgini ancak iki kişi görebilir; " Sen ve Kuş "

Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister...
Önemli olan gülü dikeniyle , geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir...

Şems-i tebrîzî

Mutluluğumu Hakedenlere armağan ediyorum..
Kırdığım her insanın gönlünü almayı biliyorum..
Gönlü bile olmayanlardansa artık özür dilemiyorum..
Sadece teşekkür ediyorum..
Siyahın yanında beyazın nasıl durduğunu bana gösterdikleri için
vaktimi harcamak istemiyorum.
BAĞIŞLAYICI YÖNÜMÜ MEŞGULE VERDİM !!!

..Yaşanan her an, unutmak zorunda kalacaklarımızı çoğaltıyor..Eğer insan unutmak istemezse, bir günü bile hatırlar on yıl sonra..Ve unutmak isteyen,bir günde unutur on yılı..Bir susacak vardı ve o hep bendim. Zaman bana, unutmakla affetmenin çok farklı şeyler olduğunu öğretiyordu.."

Bi adam varmıs. Bi adam daha varmıs. Bi tane daha varmıs. Şaka yaptım Şaka ! Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !...

“Nokta koyduysan bir kere, Çevirmeyeceksin onu virgüle
ne soru kalmalı, ne de tek bir soru işareti geriye!...” (MEVLANA)

Kalp birkez kırıldı mı, Hiç kimseye aldırmaz ve hiçbirşeyi umursamaz. Belki mutluluğun sonu, ama huzurun başlangıcıdır bu.

[Dostoyevsky]

Ne yüzünde göz izi, ne de yüzlerde göz izin olsun. Hâyâ denen ulvi servet, en güzel çeyizin olsun !

Mevlana

Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol. Sorunların kendisini sevmeye ...çalış; kilitli odalar veya yabancı lisanlarda yazılmış kitaplar gibi. Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın. Bu, her şeyi yaşama meselesidir. Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor. Belki daha ileride, farkına bile varmadan, günün birnde kendini cevabı yaşarken bulacaksın.

-Rilke-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…