Günün Sözü ?

Biri olacaksa geçmişimi merak ederek değil, geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum

- Senin için ‘ o ne ‘ dediler.Hayattaki gülen yüzüm, dedim.Ona öyle nasıl bağlandın ‘ dediler.Ben değil o ”bağladı” dedim.Oda senin gibi sevdi mi ‘ dediler.İşte cevap veremediğim tek şey buydu.Eğer bunu bilmiyorsan vazgeç ‘ dediler.Vazgeçecek olsaydım sevmezdim, dedim..

Kanalizasyon borusu gibi bacağı olan kızların mini etek giymesi, görüntü kirliliği yaratmakta kalmıyor, mide bulantısı yapıyor.

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan.

Her yalnız kalışımda, gece bana, ben geceye yoldaşlık eder; gece kelimelerimi hırpalar, kelime kelime kelimesizliğe düşürür beni. Aklıma gözlerin düşer, susarak çağırırım seni ben. Hasretle, aşkla ben iyi olurum. Sen kendine iyi bak...

İnsan Fahr-i Kainatın En Şereflisi oLarak Yaratılmış,ancak Kendisini En adi Bir Mahlukattan Daha aşağıya Çekebilen Bir Varlıktır...
Yani İnsan;
Şerefli Hayat Görevini Şerefsizce Sonlandırabilen Neredeyse Tek Varlıktır...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…