Günün Sözü ?

Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu "ilk" elle değil Güvenerek sımsıkı tuttugnuz "Son" elle girersiniz mezara!..

“Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...”

Ne gereksiz hırslara, ne de anlamsız egolarıma karıştırdım onu. Olduğu gibi sevdim, olduğu kadar tattım. O beni sevdimi diye çok fazla düşünmedim. Benim onu sevmemle, onun sevgisinin ne alakası olabilirdi? O benim sonsuzluğum ,ben ise onun için hiç bilemediği biri olmuştum. Sesimi duyuramadım, boğuldum. Sevgimi paylaşamadım, yoruldum. Aşkla beslenip, her seferinde ayrılıkla doğdum ...

Elma=Vitamin | Vitamin=Güç | Güç=Başarı| Başarı=Para|Para=Sevgili| Sevgili=Stres| Stres=Kanser| Kanser=Ölüm| Elma isteyen varmı?

- Akıllı bir yalnızlık aptal bir ilişkiden daha iyidir...ya kralın yanında kraliçe olursun..ya da soytarının yanında maskara...

- Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun. (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…