Günün Sözü ?

Her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini. Bu yüzden, aylar sonra gelen ' Nasılsın? ' sorusuna umut bağlamayın.....!

Ülkenin, farklı şehirleriydik.. Ben sürgün yeri.. Sen başkent.. İlk isyan hep sende başlardı.. Cezasını çekmek hep bana kalırdı...

oku! ecdadın yazdı bu yazı ile bin sene
oku! görmedin yıllarca mektep, medrese
oku! ilme hasret kaldım dercesine
oku! oku da iftihar etsin ecdad seninle.(güzel bir nasihat)

Herkes farklı bir pencereden bakar hayata, buna saygım var. Ama bazı insanların camını, çerçevesini indiresim de var... :))

Bir ana oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır. - Bir başka kadın gelir 20 dakikada aklını başından alır . [G. Vidal]

Hayatınızda denge sorunu varsa şöyle bir etrafınıza bakın.. Muhtemelen birini yanlış yere koymussunuzdur...

Mutlu olmanın yolunu karşındakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık... Çünkü ne kadar mutlu ettiysek o kadar yanlız kaldık.......(kusura bakmayın bıraz abarttım soz sayısını ama özel msj atmam ıcın bunu yapmak zorunda kaldım he guzel sozler ıhtıyacınız olr belkı sevgıler herkese :)

ßiten a$kın ArDınDan aqLanmaz, YeniDen ßa$LamaSı iÇin ÇaßaLanmaz.Sen ßenim iÇin öLüSün Artık ßiLirim Ki öLüLer ßirDaha CanLanmaz

- Biri olacaksa geçmişimi merak ederek değil, geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…