Günün Sözü ?

Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "

Bazen dil söyler,yürek dinler,bazen yürek haykırır dil susar,bazen ne dilin yüreği vardır söylemeye nede yüreğin dili vardır SENİN YERİN BAŞKA demeye

Efendi olacaksın! Efendilik her zaman iyi prim yapar. Bak Yüzüklerin Efendisine, nasıl gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Hayır,efendilikte!! :)))

" Gözlerinin gördüğünü Yüreğinin gördüğüne değişiyorsan EYVALLAH ...
Yüreğinin gördüğünü, Gözlerinin gördüğüne değişiyorsan EYVAH EYVAAAH ....

Özlemin tarifi yok , Kim ne demisse sebebi caresizlik , Yanimdayken bile sana doyamazken nasl anlatlır ki senszlik. .

Yüreğinin ağzı delik olsa, cicili bicili bir kumbara gibi; atardık içine aşk bozukluklarını. Sanırım sen yine, ilk olarak beni harcardın!

Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. Enazindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir.:):):):)

Aşkla saklambaç oynarken ebe beni saklandığım yerde unuttu.Çıktım baktım kimse kalmamış;hay ben bu aşkın ebesini... :)

''tabu oynamaya benziyor seni sevmek ve yasak kelime listesinde en üstte yazılısın ben sen olmadan aşkı tarif edemem ki
passs..

Alt yapısı olmayan bir şehir gibiyim…
Ne zaman hüzünlensem,
Gözlerimi su basıyor,
Ve ne zaman seni düşünsem,
Kalbimin trafiği aksıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…