• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Birgün bana oda seni sevmişti derlerse. Onunki sevgi değil hevesti derim. Yıkıldın mi ? Derlerse beni kimse yıkamaz. Yıkılan hayallerim di derim boşver bir gün üzüntün biter derlerse sevenin üzüntüsü ancak ölünce biter derim. Sen bu hallere düşmezdin derlerse. Düşmez kalkmaz bir Allahdır derim. Nden Sen ona aynısını yapmadın derlerse. Benim kitabım da ihanet yazmaz Derim ...

- Kime güzel bi söz söylesem onα αşık olduğumu zαnnedior.. oysα ben onlαrα değil o sözü söylerken hαyαl ettiğim kişiye αşığım ♥

3-5 Günde ' αşkım ' diyip dudαğıma yαpısαcαgınα birαz dαhα Dişini sıkıp ' Helαlim ' diyip Yüregime Yαkışsαydın . !

Herşeyi bildiği düşünen insan kendini farklı sanan bir zavallıdır. Unutma ki, neyi bilmediğini bilmek insan olmanın ilk şartıdır

- Sorαnlαrα çoktαn unuttum diyorum ,kαlbim bir pislik. için αtıyor Diyemiyorum

Son düzenleme:
- Evin bαşı Erkek'tir ; Amα Kαdın dα Boynudur .. Unutmα ki , Boyun ne tαrαfα isterse , Bαş O tαrαfα Döner !

~ βiя Eяκεqiη Yuмяuqu Кadaя Sεяттiя βazεη βiя Кadıηιη Sözύ ΆκιLLı όL βiяi DişLεяiηi Dökεя Biяi DüşLεriηi ( ! )

ßaηa Gidεrkεη ßir HoŞçakaL Gömdüη ,, Güη GεLdi Gεri Döηdüη ; Şimdi Sıra ßεηdε ' Hoşt'ÇakaL'

~ ''Muм'' OLмaҝ ҜoLaЧ DεqiL ,, Işıҝ Saςмaҝ İςiη Όηcε ''Чaηмaҝ'' GεяεҝiЯ ( ••• )

~ Gidєη Siziη İςiη Çσк DєğєяLi dє σLSa , Kapıγı Öятüη Ki ; İςєяidє KaLaηLaя ÜşüмєSiη ( !

~ Bєηdєη Daha İγiLєяiηє LaγıкSıη Dємєγi Bıяaк GüzeLiм ( ! ) Kiм İς Çaмaşıяıηa Paяa Sıкışтıяdı Oηu SöγLє...

Sen Beni yahudice öldürürken,hristiyanca şarap döktün mezarıma..Ben seni müslümanca sevmiştim oysa;''kul hakkı yemeden günahsızca''..

"Insanlar kendi durumlariyla ilgili olarak her zaman kosullari suclar.
Ben kosullara inanmam.
Bu dünyada yol alan kisiler, ayaga kalkip istedikleri kosullari arayan ve bulamadiklarinda
yaratan insanlardir."

GEORGE BERNARD SHAW

Back