Günün Sözü ?

- Boş Boş Seviyorum Demekle Olmaz; Göstereceksin Sevdiğini, Hissettireceksin. Yapamıyor Musun ! O Zaman Yoldan Çekileceksin...

Sevgiliyken 'Aşkım' Ayrılırken 'Kaşar'.. Eğer Buysa Zihniyetin Kusura Bakma Ama Köpeğin Şerefi Senin Şerefini AŞAR..

Bir Kadının 'Alnı' Dudaklarından Daha Değerlidir.. Sonuçta Dudaklarından Dökülecek 'Seni Seviyorum' Sözü Önceden Alnına Yazılmıştır...

Güvendiğiniz Dağlara Karlar Yağdığında, En Güzel Çare Dağ İle Karı Baş Başa Bırakmaktır.. Gün Gelip Karlar Eridiğinde Dağ Yolunuzu Gözleyince En Güzel Cevap 'Başka Bir Dağdan Selam' Yollamaktır...

Yağmurlar Düşünce Tenime, Her Damlayı 'Sen' Sanıp Islanmayı 'Aşk' Bildim. Ve Biliyor musun? Gölgeni Bile Çok Özledim..

Üzmemek İçin ÇabaLadım Hep..Gerektiği Yerde Kendimden Ödün Verdim..KırıLdım , Da...ğıLdım Ama ...Sustum..Ben Sustukça Cevap Veremiyorum SanıLdı..Sustum Çünkü Her SuskunLuğuma Bir AnLam YükLedim..."İyi Bir İnsanSın!" Bu Lafı Çok Duydum Ama Nedense Hep Kaybettim..Ta Ki Artık Kaybedecek Birşeyim KaLmayana Kadar ...Ve Yine SUSUYORUM !....

Üzmemek İçin ÇabaLadım Hep..Gerektiği Yerde Kendimden Ödün Verdim..KırıLdım , Da...ğıLdım Ama ...Sustum..Ben Sustukça Cevap Veremiyorum SanıLdı..Sustum Çünkü Her SuskunLuğuma Bir AnLam YükLedim..."İyi Bir İnsanSın!" Bu Lafı Çok Duydum Ama Nedense Hep Kaybettim..Ta Ki Artık Kaybedecek Birşeyim KaLmayana Kadar ...Ve Yine SUSUYORUM !....

Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır .

Taşı delen suyun gücü değil,damlaların sürekliliğidir...

Son düzenleme:
Zor olan ayrılmak değildir. Asıl zor olan ayrıldıktan sonra o kanatan acıtan bekleyişlere direnmektir.Zor olan unutulmayan hatıraları unutmaya çalışmaktır.Zor olan ; severek ayrıldığın sevdiğini bidaha asla görememektir.Zor olan Yatağına uzanıp keşke dedirten umutlarının göz göre göre tükenmesini izlemektir.Zor olan dedim ya Ayrılığın kendisi değil Ayrılığın ERTESİDİR..

- 'Ne güzel bir cümle şu "görüşmek üzere", hem bir ayrılığı ima ediyor hem de tekrar buluşma arzusunu. Ne tümüyle iyimser ne de tümüyle kötümser. İkisini de içinde barındıran bir ifade. Ne "kendine iyi bak" gibi umutsuz, ne "hoşçakal" gibi yalan..

İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır..Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim.. Anlayana çok, anlamayana az gelirim..Benim hiçbir kaybım olmaz.. Dikkatimi çekmez kimse...Ben dikkat çekerim işime gelirse..Kalbimde birkaç kişinin adı var; Kiminin altı çizili, Kiminin üstü..!!...HOŞÇAKAL demek istersen hiç durma.. Ama bunun Merhabası olmayacak unutma...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…