• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur.

Cahil ile dost olma
İlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün
Saygısızla dost olma
Usul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün
Aç gözlü ile dost olma
İkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün
Görgüsüzle dost olma
Yol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün
Kibirliyle dost olma
Hal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün.
Ukalayla dost olma
Çok konuşur, Boş konuşur,Kem konuşur, Üzülürsün.
Namertle dost olma
Mertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün.

RABBİM Anneme ve Babama Hayırlı Evlat Olmayı Nasip Et Amin!! Ve Rabbim Benim Çocuklarımında Bana Böyle Dua Etmesini Nasip Et

Kadınlar erkekler için değil, rakipleri için makyaj yapar. Ve bir kadının asıl güzelliği sevmeye başladığı zaman ortaya çıkar.

Paylaşmanın kendini azaltmak olmadığını,
Yüz yüze konuşmanın arkasından konuşmaktan daha etkili olduğunu,
“Günaydın” demenin borç para vermek olmadığını,
“Lütfen”, demenin utanılacak bir şey olmadığını,
Yönetici olmanın emir vermek olmadığını,
Saygı duyulacak iş, saygı duyulmayacak iş diye bir ayırımın olmadığını,
Yöneticiye, duymak istediğini söylemenin iyilik olmadığını,
Eğitimin dinlenme olmadığını,
İletişim kurmanın sadece konuşmak olmadığını,
“Özür dilerim” kelimesinin yasak olmadığını,
Hayatta sevinçler kadar hüzünlerin de olduğunu,
Mutluluk maskelerinin satılmadığını bilen...
Kendisi ve bütün dünyayla barışık olan,
Ve tüm bunları çevresine anlatıp aşılayacak kişiler aranmaktadır...

Canımı çok yakan şeyler olur; ama yine de susarım.
Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı?
Hayır!

Ben kimseye "git !" demem, diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı?
Hayır!

Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki,
Her gün yaptıklarına utansın diye.
"Ama bir gün öyle bir giderim ki,
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz.."

sunay akın.

"Arkadaş el uzatıp seni yerden kaldırandır, Dost ise onuda aşağı çekeceğini bildiği halde sen daha düşerken el uzatandır.."

Boşver takma karaktersizleri, bırak kendi yalanlarıyla kalsınlar.. Sen onlar gibi basitleşme sakın, yaptıklarından utansınlar.

Ben ne kadar sevdiysem o kadar gittin. Gitmediğin zamanlarda bile. Hep gidecekmiş gibi durdun yanımda. Ben seni ölecek kadar sevdim diye. Sen hep öldürdün beni. Her bakışında başka bir el sallama. Tam sevmek isterken seni taksi çağırdın. ''Gitme'' deyişimi ne sen duydun, ne taksici..

Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır .

Bilirsin Günahları yazan melek soldadır.Hatta bundandır kalbın solda olması.Çünkü belkide aşk,yaşanılan en büyük gûnahtır...!!

Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim.... Anlayana çok, anlamayana az gelirim....İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır.... Gidersen cek git inan Benim hiçbir kaybım olmaz. Dikkatimi çekmez kimse, Ben dikkat çekerim işine gelirse... Kalbimde birkaç kişinin adı var; Kiminin altı çizili, Kiminin üstü...!!... HOŞÇAKAL demek istersen hiç durma... Ama bunun Merhabası olmayacak birdaha
unutma...!!

Back