Günün Sözü ?

Kırgınlığım, Lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, Arkamdan dönüp duran dönme dolaplar.
Necip Fazıl Kısakürek

Ya düşlerinin peşine düşmeyi seçersin, ya da olanları kabullenmeyi. İyikilerinle güçlenir, keşkelerinle tükenirsin! Karar senin.
Bukowski

Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere.
Can Yücel

Geliyorum dedi. Benden bile kovdum ben'i. Ama ne o geldi nede kovduğum ben geldi geri. Sensizdim birde bensiz bıraktın beni.
Nazım Hikmet

Çok yoruldum sevgili. Daha fazla yorma beni! Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini.
Cemal Süreyya

Alime sormuşlar: "Üstün başın niçin perişan? Alim yanıt vermiş: "İçimi düzeltmekten fırsat bulup da dışımı düzeltemiyorum."

Bu nasıl yaşamak deyip kendinden geçtin
Hayat bir susamak haddinden fazla içtin
Boğuldum diye dert yanma

Bakıp gör arada bakılmaktan ziyade
Yeter dur şurada haramlardan helale
Gidip gelmeyi aşk sanma

"İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle de kardeş olur."

Benliği hor ve hakir kılıp insanı yükselten, aşk ve sevgidir. Onsuz bütün beden tamahtan ibarettir. Tamah ise alçaltandır. Sevgi ve şefkat insanın, öfke ve şefkat hayvanın hasletleridir. Sevgide güneş gibi; kusurları örtmekte gece gibi ol.. Mevlana

"Sokakta giderken, kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım anlarda, insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum..."

ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar
nede şeytan bir günahı ,seni beklediğim kadar
geçti istemem gelmeni,yokluğunda buldum seni
bırak vehmimde gölgeni,gelme artık neye yarar...

"Dünyayı bize büyük gösteren, bizim küçüklüğümüzdür...
Hırsımız, sabırsızlığımız, bencilliğimizdir..
Önce bunların yüzünden küçülüyor, sonra da; dünyayı çok büyük görüyoruz"

Merakımız yüzünden cennetten atıldık, tembelliğimiz yüzünden de oraya geri dönemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…