Günün Sözü ?

Aşık olduğunuzu hissettiğiniz an panik yapmayın. Hemen bir yere oturun, derin nefes alın;katilinizle tanışmanın tadını çıkarın.

Son düzenleme:
ÖLüm ' Dediğin nedir ki ? Dönüşü OLmαyαn TαtiL .. Aşk Dediğin nedir ki ? GençLiği ÖLdüren KαtiL. . . !

Hayatın sana verebileceği en büyük armağan tutabileceğin bir Eldir, bir insanın verebileceği en güzel armağan bir Yürektir.. ♥

- Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı,Yoksa yanan ateşe dokunmak mı

AşK sevmesini biLen için vardır,ve karşıLıksızdır;'Ne kadar seversen,o kadar severim' gibi düşünmek,AşK değiL Tüccarlıktır!..

"Aldırmadan gıdemıyorsa,aldırmadan kalmayı bılmelı ınsan.Cunku henuz ıcat edılmedı;anlamayana anlamayı ogretmek bır lısan".

Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.
Özdemir Asaf :130:

Yokluğundan mıdır nedir?
ben de bir başka üşüyorum bugün, ayaza çekiyor sol yanım
hiçbir sıcaklık ateşini yükseltmiyor bedenimin ve ellerim ellerini hissetmeden terlemiyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…