Günün Sözü ?

Boşver takma karaktersizleri, bırak kendi yalanlarıyla kalsınlar.. Sen onlar gibi basitleşme sakın, yaptıklarından utansınlar.
William Godlam

"Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir".
Özdemir ASAF

can'dır Özdemir ASAf ah ahhh

Çok defa terkedildim, ama üzülmüyorum çünkü bu kaderimdendir. Ama asla terkeden olmadım bu da benim karakterimdendir...
William Godlam

“ama” ile bαşlαrsα bir sözün; O sözün sonundα yα bir istek vαrdır yαdα hüzün!
William Godlam

Ne hissettiysen onu söyle, gitmek isterse bırak gitsin. "Çünkü aşk bir film gibidir, oturup iki defa izlemeyeceksin".
William Godlam

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır. Taviz verirsen kendi hükümdarlığında KÖLE olursun

"Birgün bensizlik çalar kapını.Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !" Nazım HİKMET

Hayatımızın Yarısını Uyuyarak Geçiriyoruz, Diğer Yarısınıda Uyutularak...Necip Fazıl Kısakürek

Ne Gariptir ki Toplum Olarak Yüreği Kör Olana Değil de Gözü Kör Olana Acırız...Necip Fazıl Kısakürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…