Günün Sözü ?

"Benim ayağımın altı da müsait, başımın üstüde. Nerede duracağını sen belirle."
Necip Fazıl Kısakürek

Birgün en sevdiğin insandan en büyük darbeyi yersen.. pembenin kara, dostluğun yara, sevmenin palavra olduğunu anlarsın...
ŞaiRYüRekLeR..

Yan sen
Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
Geçtiğim tüm hayaller gibi düşler gibi yan
Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim

Durucam burda gidişini seyredicem
kıpırtısız, sakin gibi görünücem
kavgasız olucak fırtınasız olucak saçmasapan olucak!!
organlarım birbirine vurucak...
arkandan sessiz bakıcam ben yine salağı oynayacağım...

Şems-i Tebrizi
Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için
Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için
Bazen ağlamak gerekir, açılmak için
Bazen anmak gerekir, anılmak için
Bazen de susmak gerekir, duymak için...

Artık kör sagır ve dilsizim. şimdiki hedefim acımasız olmak..sagolsun dostlarım en iyi doktorlardan daha uzmanlar bütün duygularımı hiç çaktırmadan aldılar..

"yalnızlık alıp karşına kendini,
öteki kendinlerle konuşmaktır.
bakışmaktır, öteki kendinlerle;
dövüşmektir.
kimi zaman da öldürmektir
içlerinden sana en çok benzeyeni,
benzemiyor diye.

yalnızlık, öldürmektir."

Ulemanın yanında dilini koru!
Evliyanın yanında gönlünü koru!
Namazdayken kalbini koru!
Yemekteyken mideni koru!
Başkasının evinde gözünü koru!
Halkın arasında dinini koru!
İki şeyi unutma:
Allah’ı ve ölümü!
İki şeyi unut:
Başkasında yaptığın iyiliği,
başkasının sana yaptığı kötülüğü!

Hiç bir kiralık katilin mermisi, kilometrelerce uzaktan ağzından çıkan "bitti" kadar isabet edemezdi kalbime.Tebrikler beyaz kadın, temiz iş çıkardın!

" Zaman zaman insanın acımasızlığı 'vahşi' sözcüğüyle ifade edilir ama bu, vahşi hayvanlara yapılan korkunç bir haksızlık ve hakarettir. Vahşi hayvan hiçbir zaman ustalık ve zevk almak bakımından bir insan kadar acımasız olamaz.."Dostoyevski / Karamazov Kardeşler

Iyiki " lerim sinir ihlali yapmaktan müebbete mahkum.."Keske"lerim haddini asmakta bugün.."Hüzünleri süsleyip istiflemekten artik yoruldum..Açilan yaralarima "zaman ve dua" sürdüm,bekliyorum...

‘Ben’i arayan Beni bulur.
Ben’i bulan, Ben’i tanır ve bilir.
Ben’i bilen Ben’i sever.
Ben, Ben’i sevene Aşık olurum.
Ben, Aşık olduğumu öldürürüm.
Benim öldürdüğümün diyetini ödemek yine Bana düşer.
Ben’im öldürdüğümün diyeti ise, bizzat Ben’im.’

İbn arabi

"..isteyene ruhumu kiraladım,vücudumdaki dikiş sayısını artık bilmiyorum, hayatımı diktiler.Oysa yırtmak için çok uğraşmıştım."

Mutsuzum çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım.Mutsuzum çünkü sevmediğim birine 'Aşkım' deyip sarılmadım...

Çabuk Olun Acele Edin Bir An Evvel İmanınızı Kurtarın, Çünkü Arkanızda Alel Acele Bekleyen Bir Ecel Var..Hz. Ebubekir ( R.a )

‎" Hayat ne gideni getirir… Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir… Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın… Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın… "

""Sözlerimin yetmediği her soruya suskunluğum tek cevap,Varlığımla değiştiremediğim herşeye YOKLUĞUM ARMAĞAN OLSUN...""

Ben En Son Güvenimi,Beni Yarı Yolda Bırakanlarda Bıraktım...tahammülsüzüm, Eyvallahım Yok Kimselere...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…