Günün Sözü ?

SU DİYOR Kİ; -Ben Akıyordum Yabana, Beni Çıkardılar Meydana, Mekanı Cennet Olsun, Benden Abdest Alıp Namaz Kılana...

'' Bu ülkede her köşe başında kuaför ve tekel bayisi bulunmasının tek nedeni; ayrılık sonrası ilk gidilen yerler olmasıdır "

Her şey değişiyor.Beklemek bile. Daha önce bi köşede beklerdik sevdiklerimizi, şimdi masabaşında online olmasını bekliyoruz.

Şu sokaklarda gezen seçim münübüslerinin mantığı nedir arkadaş?! Kim ne kadar kafa şişirirse, onamı vericez oyumuzu?

Ayağınız Taşa Takılıp Düşseniz Bile Elhamdulillah , Taşa Takılabilen Bir Ayağım Var '' diyebilmeli insan..

Kim ne derse desin, tek bir gerçeği vardır aşkın; "Karşındakinin adam olup olmadığını, aşıkken değil ayrılırken anlarsın.

Acılar karşısında metin ol,belaya düşersen cesur,birini seversen mert,hakkın yenirse asi ol.Hepsi başna gelirse ALLAHA emanet ol

Seçimlerde kömür dağıtanlar bu seneki seçimin yaz ayına denk gelmesinden dolayı klima dağıtmaya başlamasını bekliyoruz.

Sigara kokan amcadan kaçarken, susmayan teyzenin yanına oturdum. Hayatta değil de otobüste "doğru insan"ı bulmak çok önemli.

X