Günün Sözü ?

Hayatımın dağınıklığını toplamayı bıraktım... Şimdilerde kırış kırış olan ruhumun buruşukluğunu ütülüyorum..!

İnsanlar, işine gelince değil, vicdanına değince iyilik yapsalardı; bu gün menfaatler değil, erdemler konuşurdu..

Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder...

- Keηdime biŁe ЧαŁαη δöyŁedikteη δoηrα; hiç kimseye iηαηmαmαЧα bαşŁαdım.
:89:

geliyorum dedi benmden bile kovdum beni.ama ne o geldi,nede kovduğum ben geldi geri.sensizdim birde bensiz bıraktın beni...

(Mümin) kardeşinle münakaşa etme, onun hoşuna gitmeyecek şakalar yapma ve ona yerine getirmeyeceğin bir söz verme.

Ömrüm Ağaç DaLında SavruLan Bir Yapraktır.. Ne Kadar Genç OLursam OLayım Sonum Kara Topraktır... Necip Fazıl Kısakürek

Ömrün İlk Yarısı, İkinci Yarısını Beklemekle, İkinci Yarısı da İlk Yarısının Hasretiyle Geçer...Necip Fazıl Kısakürek

Gönlünü hoş tut sen,sabreden erer.sevenlerin duası her yerde geçer.Mutsuzluk dediğin durmaz gider.Dönecek devrandan şüphenmi var.? HZ MEVLANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…