Bence uyumsuz bir insansınız. Dünyadaki herkes ve herkesin ilişkileri sığ olamaz. Ben de kalabalık yerde çalıştım. Kadınlarda da erkeklerde de anlaştığım ve sevdiğim insanlar da vardı, anlaşamadığım ve sevmediğim insanlar da vardı. Komple kimseyle olmuyorsa çuvaldızı biraz kendinize batırmanız gerek. Genellemeleriniz tuhaf bir kere. Mesela erkeklerin hepsi işyerinde önüne gelene yürümüyor ki. Abazan olanı da var normal olanı da var. Size tavsiyem bu kadar kasmayın bence insan ilişkilerindeSelamlar. Günümüzdeki ilişkilerden çok sıkıldım. İş ortamına bakıyorum kimse kimseyi sevmiyor ama sürekli dip dibeler. Havadan sudan konuşuyorlar. Dışarda kahve içmeye falan gidiyorlar. Ama bana muhabbetleri çok sığ geliyor. Birbirlerinin açıklarını arıyor gibiler, sürekki birbirlerine şaf sokup eğleniyorlar. Ama ben bunu yapmak istemiyorum. Yani sevmediğim insanlarla sırf yalnız kalmamayayım diye görüşmek istemiyorum. Tek başıma yemek yiyorum. Arada kahve içmek için yanlarına gidiyorum. Ancak adım iş yerinde uyumsuza çıktı....
Aynı şekilde erkeklerde bana çok sığ geliyor. Önüne gelene yazıyorlar ediyorlar. Diyelim ki tanıştım birileriyle hemen kötü yüzlerini Allah bana gösteriyor. Bende konuşmayı kesiyorum. Ancak böyle yapa yapa çevremde kimse kalmadı. Ve artık hayat boğucu bi hal aldı.
Hani derler ya ‘gençsin bekarsın gez eğlen dolaş’ evet bende istiyorum ama çevremdeki insanlar çıkarcı. Yeni döneme uyum sağlayamıyorum. Öyle olunca da ‘uyumsuz’ diyorlar işte böyle...
Sorum şu, ben politik olmayı öğrenip bu sığ ilişkilere katlanmalı mıyım? (Arkadaşlık, sevgilik vs gibi hepsini kapsıyor bu sorum) Yoksa yeni arkadaşlıklar nasıl edinebilirim?
İlişkilerimde nasıl davranmam gerek?
Sığ ilişkiler demeyelim de beklentinin en aza indirildiği, karşılıklı menfaatin daha önemli olduğu ilişkiler diyelim.. Olması gereken bu. Arkadaşlıkların kurulması zaman alır ve sonrasında beklenti oluşur ki bu aslında bize zarar verir.politik olmayı öğrenip bu sığ ilişkilere katlanmalı mıyım?
Yani bu sorumdan bahsediyorsunuz sanırım. Peki ne yapmalı bunun için?
Selamlar. Günümüzdeki ilişkilerden çok sıkıldım. İş ortamına bakıyorum kimse kimseyi sevmiyor ama sürekli dip dibeler. Havadan sudan konuşuyorlar. Dışarda kahve içmeye falan gidiyorlar. Ama bana muhabbetleri çok sığ geliyor. Birbirlerinin açıklarını arıyor gibiler, sürekki birbirlerine şaf sokup eğleniyorlar. Ama ben bunu yapmak istemiyorum. Yani sevmediğim insanlarla sırf yalnız kalmamayayım diye görüşmek istemiyorum. Tek başıma yemek yiyorum. Arada kahve içmek için yanlarına gidiyorum. Ancak adım iş yerinde uyumsuza çıktı....
Aynı şekilde erkeklerde bana çok sığ geliyor. Önüne gelene yazıyorlar ediyorlar. Diyelim ki tanıştım birileriyle hemen kötü yüzlerini Allah bana gösteriyor. Bende konuşmayı kesiyorum. Ancak böyle yapa yapa çevremde kimse kalmadı. Ve artık hayat boğucu bi hal aldı.
Hani derler ya ‘gençsin bekarsın gez eğlen dolaş’ evet bende istiyorum ama çevremdeki insanlar çıkarcı. Yeni döneme uyum sağlayamıyorum. Öyle olunca da ‘uyumsuz’ diyorlar işte böyle...
Sorum şu, ben politik olmayı öğrenip bu sığ ilişkilere katlanmalı mıyım? (Arkadaşlık, sevgilik vs gibi hepsini kapsıyor bu sorum) Yoksa yeni arkadaşlıklar nasıl edinebilirim?
En iyisini yapıyorsunuz ? Yalnızlık iyidir.Selamlar. Günümüzdeki ilişkilerden çok sıkıldım. İş ortamına bakıyorum kimse kimseyi sevmiyor ama sürekli dip dibeler. Havadan sudan konuşuyorlar. Dışarda kahve içmeye falan gidiyorlar. Ama bana muhabbetleri çok sığ geliyor. Birbirlerinin açıklarını arıyor gibiler, sürekki birbirlerine şaf sokup eğleniyorlar. Ama ben bunu yapmak istemiyorum. Yani sevmediğim insanlarla sırf yalnız kalmamayayım diye görüşmek istemiyorum. Tek başıma yemek yiyorum. Arada kahve içmek için yanlarına gidiyorum. Ancak adım iş yerinde uyumsuza çıktı....
Acaba?En iyisini yapıyorsunuz ? Yalnızlık iyidir.
Niye güldünAcaba?
Gülme şeysi değil kız oNiye güldün
Bizim iş yerinde de böyle. Yakın bi arkadaşım var beraber hepsinin herşeyini bilip sessizce izliyoruz eğlenceli oluyorSelamlar. Günümüzdeki ilişkilerden çok sıkıldım. İş ortamına bakıyorum kimse kimseyi sevmiyor ama sürekli dip dibeler. Havadan sudan konuşuyorlar. Dışarda kahve içmeye falan gidiyorlar. Ama bana muhabbetleri çok sığ geliyor. Birbirlerinin açıklarını arıyor gibiler, sürekki birbirlerine şaf sokup eğleniyorlar. Ama ben bunu yapmak istemiyorum. Yani sevmediğim insanlarla sırf yalnız kalmamayayım diye görüşmek istemiyorum. Tek başıma yemek yiyorum. Arada kahve içmek için yanlarına gidiyorum. Ancak adım iş yerinde uyumsuza çıktı....
Ya neGülme şeysi değil kız o
E orası öyle de yalnızlık bazen çok can sıkıcı olabiliyorYa nesahte insanlardan yalnızlık iyidir.
Herkesin sorunlu oldugunu dusunen insanlar genelde asil sorunlu kisiler oluyor. Siz kendinizi hic tartmayi dusundunuz mu? Yani ne bileyim herkes mi kötü?
kimse kimseyi sevmiyor ama sürekli dip dibeler. Havadan sudan konuşuyorlar. Dışarda kahve içmeye falan gidiyorlar.
Olabilir. Astlık üstlük çalıştığım yerde görünmez bir kural. Muhabbet edebilirsiniz astınızla üstünüzle ama yemek yerlerimiz bile bellidir. Şöyle diyim astla üst aynı masada yemek yiyemez. Diyelim astımla yemek yedim, hemen üstüm beni üstü kapalı olacak şekilde uyarır.Şöyle düşünmek lazım, belki başkaları da sizi sığ görüyordur, samimi bulmuyordur olabilir mi?
Herkes sığ, herkes çıkarcı, herkes samimiyetsiz olamaz. Hani çalıştığınız yerde 20 kişi vardır 19'u böyle olsun diyelim bir tanesi bile mi iyi değil?
Belki de güvensizlik kaynaklı bir tık uyumsuz olan sizsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?