Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya su gunluk takimi sorununu cozemiyorum bi turlu..Misafir icin olanini hemen alabildim ama bunda bi turlu karar veremiyorum.. valla su ise girsem ozellikle gunluk yemek takimlari uretirdim heralde..
ya su gunluk takimi sorununu cozemiyorum bi turlu..Misafir icin olanini hemen alabildim ama bunda bi turlu karar veremiyorum.. valla su ise girsem ozellikle gunluk yemek takimlari uretirdim heralde..
al benden de o kadar:gitme:hiç bişey bulamadım en son kütahyanın düz kare tabaklarından sekiz kişilik takım yaptım kendime.zemuszemustabağı bardağı çatalı takım olan bi set almak istiyodum güya ama bulamadım malesef.önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Canım praktikerde var, 12 kişilik takım yapılabilir kutahyanın gunluk, güzelmiş annem bakmış, günlük kullanım için güzel ayrıca kayıkları çay fincanları falanda satılıyomuş. Günlük kullanım için bende öyle birşey istiyorum iki kutu alıp 12 kişilik yapıcam
6 kişilik setinde fiyatı 50-60 arası oluyor. Günlük için uygun geldi bana o setler. Arkadaşların koyduğu şekilde çok aşırı renkli değiller ama kullanışlılar.
2011 in yaznda düğnüm var inşallah ama ne misafirlik ne de günlük yemek takımı aldım:)
düğüne yakın alırım diye bekliyorum, misafr için olanın markasına karar veremedim henüz. günlük için de bi züccaciyeye girip 20 tek li tabaklardan desen bi model seçip ondna 20 kişilik bi takım oluşturucam inş.:)