Günlük yemek takımı için önerilerinizi bekliyorum

vallaa gider alırım ümraniye filan vızzz gelir çeyizzzz çeyizzzboshayallersmile

ben de praktikerden kütahya porselen aldım 6 kişilik 50 lira.çay seti ve demliğini de alınca 80 liraya küçük bi takım yapmış oldum.çok güzel.desenleri gümüş olanı seçtim ki kırılırsa falan sırıtmasındie.öneririm herkese

arkadaşlar özür dilerim giremedim nete yoğun olduğum için.ümraniyede ismini vallahi hatırlayamıyorum ama kompedan iç çamaşırları mağazası var ya onun hemen hizasında çeyizlik bişeyler satan yer var ordan aldım.bi sürü şey aldım aslında ama onlar ufak tefek şeyler gidin bakın çok kullanışlı şeyler var vallahi.hatta kahvaltı takımı var düz cam 26 lira 6 servis tabağı 1büyük börek tabağı 6 tane yumurtalık bi tereyağlık bi şekerlik 6 çay bardağı 6 tabağı onuda alıvam inşallahhhhhh:)))ya bu arada resim yükleyemiyorum ben of ((

bernardo larda indirim var çok şık ve güseller,kızkardeşime alıcaz bizzz... katalog dan bakabilirsen ,bi göz at

canım bencede pahalı bişeye gerek yok derim ben.ben misafir için 1500 tl ye aldım.günlük ise 50 liraya kütahya porselenden aldım.ayrıca ben düz renk renk tabak alarak bir set oluşturdum en sevdiğim onlar oldu zaten.sanada fikir olabilir canım...:1hug:

arkadaşlar farklı bişeyler istiyorsanız porlandın sitesine bi göz atın derim. diğer markalardan çok daha güzel, renkli şeylwr var. tek tek kendiniz parçaları seçerek set oluşturabiliyorsunuz. kahvaltı seti de yapabiliyorsunuz. ben manisada bulabilirsem porland almayı düşünüyorum. özellikle bodrum modeli çok hoşuma gitti

evet canım benimde çok hoşuma gitti.Deniz figürlerinin olduğu desenler çok hoşuma gitmiştir her zaman.

Son düzenleme:
ben günlük bu takımı düşünüyorum şimdilik bakalım.

6 kişilik - 75 parça - 150 lira

renkli yemek takımları

Son düzenleme:
ben cevap veriyim tatlımm şu en sondaki renkli çiçekli olan takım biev..

29 parça 137 TL....

ya arkadaşlar ben çamaşır suyu hastasıyım bu renklilerin renkleri gitmezmi acaba fikri olan var mı ?

kızlar bu mavili kahveli takımı nerden buluruz çok güzelmiş de :)

ya günlük yemek takımı bana saçma gelio 12 kişilk aldm km kullancak onları gereksiz bnce

Bende kahveli mavili olanı çok beğenmiştim, ama kendisini görünce fikrim değişti. Porselinini pek beğenmedim. Bernardodan point günlük yemek takımı aldım, hem kasesi var hem çay fincanı. Hem kahvaltı takımı hem günlük yemek takımı olarak kullanmayı planlıyorum. Ek parça olarak çaydanlığını ve küçük kase setini almak istiyorum, reçel felan koymak için. Hiç görmeden internetten aldım, ama hiç pişman değilim, çok içime sindi. Ama resim yükleyemiyorum 100 mesaj engeline takıldım

kızlar bu cemile marka günlük yemek takımlar şok şirin fiyatı da çok uygun ama kaliteli değil.görmeden almayın derim benkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…