• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence de artık bu kadar uzatılması yersiz. neyi bekliyoruz yani. sanki burası gizli bi mabet de onu koruyoruz. burda şuan öyle bir durum var ki.. sanki bizim liderimiz lily ve o ne derse biz ona uymak zorundaymışız gibi. ama biz bi grubuz yani. herhangi bir lider ast üst durumu yok burda kesinlikle. madem grubumuzun karman çorman olmasını istemiyoruz o zaman yeterli disiplin de olmalıydı. tıpkı zayıflama yarışmaları gibi.. hepimizin beslenme şekli hemen hemen aynı arada uçurumlar olmadı hiçbir zaman. ufak tefek seyler denediysek de saglıklı beslenme yoluna hep geri döndük.
en ufak bir şey söylediğimizde alınıp bozuluyorsun. ben girmem o zaman gruba diyorsun. biz de peki tamam bari dedik sırf senin hatırına.
senin dışında herkes bir şeyi isterken sen kabul etmiyorsun diye yapılmadı. demek ki bu grupta demokrası yok. anormal olan durum bu yani.
ha dedin ki yenilerini aldık. 1-2 yazdılar bi daha yazmadılar dedin. evet çünkü grup yeterince aktif değildi hala. e adamlar ne yapsın sıkıldılar gittiler. öyle olmasa bile kendileri bilir cehennemin dibine kadar yolları var o zaman.
ama artık bu durum cidden sıkıcı olmaya basladı.

hiç öyle şey olurmu ne lideri
burda lider felan yok canm
lily sadece sayfayı açtı okadar burda herkesin sözü geçiyor
ortak alınıyor kararlar
grubun aktif olmadığı kesin girende bundan sıkılıp girmediği kesin
lily istemediği için 1 2 hafta kendi kendimize deneyelim dediği için
yeni birini alma fikri ertelendiğine bende katlıyorm

hiç öyle şey olurmu ne lideri
burda lider felan yok canm
lily sadece sayfayı açtı okadar burda herkesin sözü geçiyor
ortak alınıyor kararlar
grubun aktif olmadığı kesin girende bundan sıkılıp girmediği kesin
lily istemediği için 1 2 hafta kendi kendimize deneyelim dediği için
yeni birini alma fikri ertelendiğine bende katlıyorm

sen bu söylediğine kendin katılıyor musun allahaşkına? burda herkesin mi sözü geçiyor? ortak kararlar mı alınıyor? alakası yok. neyse ben daha fazla bir şey söylemeyeceğim bu konuyla ilgili.
çünkü bu durum polemiğe doğru yol alacak.

şimdi kızlar bu topik için en çok uğraşanlardan biri olarak benim de söylemek istediklerim var.

grupta lider var mı yok mu konusundan başlıycam. grupta lider yok belki ama şu açık ki ne zaman radikal bi karar almaya kalksak lily hep karşı çıktı. yeni birini alalım dedik topiği bırakıcam dedi. kimsenin kalbi kırılmasın bi süre böyle deneyelim dedik ama olmadı görüyosunuz. sadece 1 hafta bildirim ve tablo yapıldı gerisi fossssladı gitti. kimse doğru dürüst diyet yapamıyo zaten. yapanların da şevkini kırdık iyicene. lily madem tablo işini yapamıyo vakti olmuyo, bu işi başka biri devralsın öncelikle. tabloda halimizi görmeden kendimize gelemiyoruz. bak geçen hafta daha düşükmüşüm bu hafta dikkat etmeliyim psikolojisine giremiyoruz. diğer topiklere bakıyorum adamlar çatır çatır tablo kasmış valla. sanırım haftada 1 tablo yapmak bu kadar zor değildir. lily sana neden yapmıyosun demiyorum. ama karamelek devralmak istemişti bu işi, sen ben yapabilirim dedin. tamam dedik biz de. kusura bakma ama yapmıyosun. ha bu demek değil ki topiğin cansızlığının sebebi sadece tablo yapılmaması... değil elbette. bir çok sorun var. ama yeni birinin gelmesini neden gözümüzde bu kadar büyütüyoruz anlamadım. zaten artık topiğe girmek isteyen de yok. önceden haftada 4-5 kişiyi reddediyoduk. şimdi ben geleyim diyen bile yok. çünkü bu bir zayıflama topiği değil, yakınma ve sızlanma topiği oldu. bu hepimiz için geçerli... yeni birileri gelse, deneyimlerini paylaşsa ne güzel olurdu. taze bir kan yeni bi heves bizi kendimize getirirdi ama bi türlü beceremedik işte.

ha ben ideal kiloma yaklaştım zaten deyip de topiği hiç bırakmadım. burda kimseyi düşünmüyo olsam 30 kilo verdikten sonra arkamı döner giderdim. ama öyle olsun istemedim. girdim, yazdım, saçmaladım. o rezil menülerimi yazdım buraya sırf canlılık olsun diye... ama ben de kesin tavrımı koyuyorum kızlar. kimse kusura bakmasın. eğer burası gerçek bir zayıflama topiği olmayacaksa ben yokum artık...

hepinizi sevdiğimi unutmayın. ama olmuyo böyle üzgünüm...

şimdi kızlar bu topik için en çok uğraşanlardan biri olarak benim de söylemek istediklerim var.

grupta lider var mı yok mu konusundan başlıycam. grupta lider yok belki ama şu açık ki ne zaman radikal bi karar almaya kalksak lily hep karşı çıktı. yeni birini alalım dedik topiği bırakıcam dedi. kimsenin kalbi kırılmasın bi süre böyle deneyelim dedik ama olmadı görüyosunuz. sadece 1 hafta bildirim ve tablo yapıldı gerisi fossssladı gitti. kimse doğru dürüst diyet yapamıyo zaten. yapanların da şevkini kırdık iyicene. lily madem tablo işini yapamıyo vakti olmuyo, bu işi başka biri devralsın öncelikle. tabloda halimizi görmeden kendimize gelemiyoruz. bak geçen hafta daha düşükmüşüm bu hafta dikkat etmeliyim psikolojisine giremiyoruz. diğer topiklere bakıyorum adamlar çatır çatır tablo kasmış valla. sanırım haftada 1 tablo yapmak bu kadar zor değildir. lily sana neden yapmıyosun demiyorum. ama karamelek devralmak istemişti bu işi, sen ben yapabilirim dedin. tamam dedik biz de. kusura bakma ama yapmıyosun. ha bu demek değil ki topiğin cansızlığının sebebi sadece tablo yapılmaması... değil elbette. bir çok sorun var. ama yeni birinin gelmesini neden gözümüzde bu kadar büyütüyoruz anlamadım. zaten artık topiğe girmek isteyen de yok. önceden haftada 4-5 kişiyi reddediyoduk. şimdi ben geleyim diyen bile yok. çünkü bu bir zayıflama topiği değil, yakınma ve sızlanma topiği oldu. bu hepimiz için geçerli... yeni birileri gelse, deneyimlerini paylaşsa ne güzel olurdu. taze bir kan yeni bi heves bizi kendimize getirirdi ama bi türlü beceremedik işte.

ha ben ideal kiloma yaklaştım zaten deyip de topiği hiç bırakmadım. burda kimseyi düşünmüyo olsam 30 kilo verdikten sonra arkamı döner giderdim. ama öyle olsun istemedim. girdim, yazdım, saçmaladım. o rezil menülerimi yazdım buraya sırf canlılık olsun diye... ama ben de kesin tavrımı koyuyorum kızlar. kimse kusura bakmasın. eğer burası gerçek bir zayıflama topiği olmayacaksa ben yokum artık...

söylediklerinin her bir kelimesine katılıyorum. aynısını ben de söyleyecektim zaten artık.. saçma sapan tripler yakınmalar sızlanmalar... eğer burası gerçek bir zayıflama topiği olmayacaksa ben de yokum yani.

söylediklerine bende katılıyorm
birşey yapmaya kalksak mutlaka lilye danışıyorz
mesela facebook sayfası fikri denizindi o ilk lilye danışmış ve onu bile açan lilydi
hepimizin burda amacı zayıflamak
ama grup amacı dışında devam ediyor gerçi etmeye çalşyor
grubun amacı dertleşmek kilo veremiyorm diye yaknma ağlama grubu oldu
tamam hepimizin özeli oldu paylaştık dertleştik ama biyere kadar
ben tam zayıflamaya başlamışken mativasyon bitti
tablo işinede gelince lily e teklif etmiştim
eger yetişemiyorsan herhafta biri yapsın diye
böylece herkes sorumluluğundan dolayı girerdi
mesela ben 2 hafta önce haftada 1buçuk kilo vermiştim
eger tablo oluşsaydı ilk kez birinciliğim olacaktı:1:
eger grup böyle devam edecekse bende yokum bilginiz olsun
giderim dukan grubuna katılırm valahii haaaaaaaaa

kızlar yazdıklarınızı okudum
son yorumumda yazdığım üzere kaç kişi alcaz ona karar verelim demiştim sanırım herksin ortak fikri 2-3 kişiden fazla olmaması düşüncesinde...
ben lider değilim neden olayım? sadece biz güzel bir grubuz ve bunun bozulmasını istemedim o kadar... sizler de sağolasınız saygı duydunuz teşekkür ederim:16:
sizin düşüncelerinize karşı olmam ise sadece düşüncemin sizinle aynı olmamasıdır muhalefet yapma maksadı gütmedim sadece bana uymadı o kadar ama şuna katılıyorum birimizin morali bozuk oluyor dertleşiyoruz ama hepten dibe vurabiliyoruz topikçek
deneme süresi zaten 1 aydı sanırım bu bir ay da dolmak üzere zaten ay başına geldik
listeye katılıyorum geçen hafta yapamadım hatta bu hafta da girdim kaç kez sırf liste için ama olmadı bu benim hatam kabul ediyorum:17:
yeni üyeler içinse zaten bizim ortak almış olduğumuz denizin başlattığı kurallar vardı onu ortak kural diye düşünürsek belki yeni gelen arkadaşlarımıza da en azından devamlı girip yazma zorunluluğu getirmiş oluruz ne dersiniz?
ben bu aralar bu topikten başka diyet topiklerinde takılmıyorum giremiyorum bile biliyorsunuz
ama sizin takip ettiğiniz, üslubunu sevdiğiniz günlüğü olan veya bir grupta yazıp aramıza katılmasını isteyeceğiniz kişiler olabilir

Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınızı okudum
son yorumumda yazdığım üzere kaç kişi alcaz ona karar verelim demiştim sanırım herksin ortak fikri 2-3 kişiden fazla olmaması düşüncesinde...
ben lider değilim neden olayım? ama şuna katılıyorum birimizin morali bozuk oluyor dertleşiyoruz ama hepten dibe vurabiliyoruz topikçek
deneme süresi zaten 1 aydı sanırım bu bir ay da dolmak üzere zaten ay başına geldik
listeye katılıyorum geçen hafta yapamadım hatta bu hafta da girdim kaç kez sırf liste için ama olmadı bu benim hatam kabul ediyorum:17:
yeni üyeler içinse zaten bizim ortak almış olduğumuz denizin başlattığı kurallar vardı onu ortak kural diye düşünürsek belki yeni gelen arkadaşlarımıza da en azından devamlı girip yazma zorunluluğu getirmiş oluruz ne dersiniz?
ben bu aralar bu topikten başka diyet topiklerinde takılmıyorum giremiyorum bile biliyorsunuz
ama sizin takip ettiğiniz, üslubunu sevdiğiniz günlüğü olan veya bir grupta yazıp aramıza katılmasını isteyeceğiniz kişiler olabilir

biz nediyoruz sen ne diyorsun... ne alaka... yazdıklarımızı gerçekten okudun mu ? ve sadece bunları mı söyledin onca söylediğimiz şeye? hala kendi kendine karar verdiğinin farkında mısın

bu arada evde yemek yok akşam yemeğim sürpriz olcak bakalım annem ne pişirmiş?:44:

biz nediyoruz sen ne diyorsun... ne alaka... yazdıklarımızı gerçekten okudun mu ? ve sadece bunları mı söyledin onca söylediğimiz şeye? hala kendi kendine karar verdiğinin farkında mısın
canım okudum yazdıklarımda da sadece öneride bulundum kimse kabul etmek zorunda değil daha sert bir üslup mu kullanmam gerekiyordu? eğer yeni taze kana ihtiyaç var dediyseniz tamam o zaman gelsin kim geliyorsa...inşallah daha da motive eder topiği başka ne diyebilirim ki? listeyi de sıraya koyarız her hafta biri yapar o zaman ne diyim? madem öyle istiyorsunuz herkesin ortak kararı bana diyebilecek birşey kalmıyor zaten saygı duyarım ancak

canım okudum yazdıklarımda da sadece öneride bulundum kimse kabul etmek zorunda değil daha sert bir üslup mu kullanmam gerekiyordu? eğer yeni taze kana ihtiyaç var dediyseniz tamam o zaman gelsin kim geliyorsa...inşallah daha da motive eder topiği başka ne diyebilirim ki? listeyi de sıraya koyarız her hafta biri yapar o zaman ne diyim? madem öyle istiyorsunuz herkesin ortak kararı bana diyebilecek birşey kalmıyor zaten saygı duyarım ancak

lily kabul etmek zorunda değilsek neden her kararımıza karşı çıkıp engelledin? ben topiği bırakıyorum triplerine girdin?
o zaman kararınıza saygı duyuyorum deyip çekilseydin bi kenara. ne desek istemedin. biz birilerini istedik hayır dedin. sonra kendi beğendiğin insanı soktun gruba, hadi kırgınlık olmasın diye gene tamam dedi herkes. ama bu kadarı da fazla. size iyi zayıflamalar diliyorum. bu kadar pişkinliğe gelemem. ben günlüğümden devam edicem. isteyen buyursun gelsin. daha da buraya bi çizik atmam. eyvallah. yeter bu topik için uğraştıklarım. zayıflamak isteyen ve yardım bekleyen insanlar var, onlarla ilgilenicem ben bundan sonra. bu saçmalıklara ayrıcak vaktim ve gücüm yok.

onca şey yazıyoruz ve söylediğin şeyler söylediğimiz şeylerin onda biri bile değil. resmen kaale almıyorum sizi demek gibi bir şey bu senin yaptığın.
hem ne demek ''daha sert bir üslup mu kullanmam gerekiyordu?'' nedir yani bu cümle. biz bilmiyoruz sanki bir şeyleri. işlerin bu noktaya kadar gelmesinin sebebi ne zaten?? bunu düşündün mü bir? işine gelenleri anlıyorsun işine gelmeyenleri anlamıyorsun.
bu ne ya böyle?! dalga mı geçiyorsun sen bizimle?!
zaten diyet yapmıyorsun karışma o zaman birşeylere. hepimiz gerildik bugün bu konu yüzünden. ne hakkın var?
ne ben ne random bi daha girmiyoruz ozaman topiğe. yoksa gerçekten ''sert üslup'' kullanmak zorunda kalacağım.

kendinize iyi bakın arkadaşlar. günlük kısmından devam edeceğim ben. belki bu konuyla ilgili bir blog açarım bilmiyorum. hepiniz facebookumda eklisiniz zaten. oradan paslaşırız. öpüyorum sizleri.

lily kabul etmek zorunda değilsek neden her kararımıza karşı çıkıp engelledin? ben topiği bırakıyorum triplerine girdin?
o zaman kararınıza saygı duyuyorum deyip çekilseydin bi kenara. ne desek istemedin. biz birilerini istedik hayır dedin. sonra kendi beğendiğin insanı soktun gruba, hadi kırgınlık olmasın diye gene tamam dedi herkes. ama bu kadarı da fazla. size iyi zayıflamalar diliyorum. bu kadar pişkinliğe gelemem. ben günlüğümden devam edicem. isteyen buyursun gelsin. daha da buraya bi çizik atmam. eyvallah. yeter bu topik için uğraştıklarım. zayıflamak isteyen ve yardım bekleyen insanlar var, onlarla ilgilenicem ben bundan sonra. bu saçmalıklara ayrıcak vaktim ve gücüm yok.

o zaman karşıydım şimdi ise bakıyorum ki topik çok yavaşladı ve taze kan arayışında tekrardan girildi bu nedenle benim de ffikrim değişti sonuçta fikirler değişebilir o zaman öyle düşünüyordum
bana birkaç kişi beni de al topiğe dedi hatırlarsanız cyy falan da... ona da karşıyken napalım bari gel dedik hatırlarsan ve ne güzel de devam etmişti şimdi nerede kimbilir

onca şey yazıyoruz ve söylediğin şeyler söylediğimiz şeylerin onda biri bile değil. resmen kaale almıyorum sizi demek gibi bir şey bu senin yaptığın.
hem ne demek ''daha sert bir üslup mu kullanmam gerekiyordu?'' nedir yani bu cümle. biz bilmiyoruz sanki bir şeyleri. işlerin bu noktaya kadar gelmesinin sebebi ne zaten?? bunu düşündün mü bir? işine gelenleri anlıyorsun işine gelmeyenleri anlamıyorsun.
bu ne ya böyle?! dalga mı geçiyorsun sen bizimle?!
zaten diyet yapmıyorsun karışma o zaman birşeylere. hepimiz gerildik bugün bu konu yüzünden. ne hakkın var?
ne ben ne random bi daha girmiyoruz ozaman topiğe. yoksa gerçekten ''sert üslup'' kullanmak zorunda kalacağım.

kendinize iyi bakın arkadaşlar. günlük kısmından devam edeceğim ben. belki bu konuyla ilgili bir blog açarım bilmiyorum. hepiniz facebookumda eklisiniz zaten. oradan paslaşırız. öpüyorum sizleri.

estağfirullah ne demek kaale almamak sadece yazdıklarınıza birşey diyemem ki yeni taze kan gelsin demişsiniz ben de tamam o zaman ben de artık size katılıyorum dedim bu gerginlik neden anlayamadım sadece...

bir çıktım bir geldim ortalık iyice karışmışş
kızlar çok gergin olabilirsiniz ama hiçbirşey bu grubu bırakacak kadar olamaz
yapmayın böyle allah aşkına

Kavgaya gürültüye gerek yok bence. Benim aklımda biri var eğer isterseniz
Çok hırslı ve devamını sonuna kadar getirebilcek biri
Eğer olur derseniz tabi.
Kendisi hergün menü bildirimi yapar destek olur

arkadaşlar, ben durup dururken bu mevzunun tartışma noktasına gelmesine şaşırdım sadece...
evet taze kan dedik, ama missfleshyden sonra kimse gelip de ben size katılmayı istiyorum demedi ya da sizlerden biri arkadaşlar biz şu kişiyi aramıza alsak nasıl olur diye bir öneride bulunmadı ki...
eğer öyle birşey olmuş ve ben yine size hayır gelmesin istemiyorum demiş olsaydım o zaman tamam ama bugun hiç bir gerginlik yokken güzelce paylaşım yaparken noldu anlayamadım o nedenle de birşey yazamadım, olayı anlayamadım çünkü:44:
ben çok karşıydım ama artık değilim missfleshy arkadaşımızla beraber bu düşüncem değişmişti ama kimse gelmedi katılmadı ki aramıza...
yani daha önce karşıydım ama insanın düşünceleri değişebilir
baktık denedik demek ki biz topiğimizi yeterince aktif tutamıyoruz o zaman birkaç kişi alalım dedik ama hani nerde?
bugun biri geldi de hayır mı dedim?
lütfen...

kızlar geçmişi okudum notlarımı aldım kısa kısa alıntılamayla uzun uzun uğraşmayıp topluca yazcam çünkü pc kasabiliyor sonra hepsi gitmesin yazdıklarımın:34:
önce sondan başlayım
taze kana neden ihtiyaç var onu sorgulamak lazım bi kere... tamam birkaç kişi alıırız gerçekten ihtiyaç olursa ama şunu da göz ardı etmeyelim ki günde 3 yorum yazsak en az 5-6 kişi giriyor dersek 2 sayfa bile etmez toplamda... yani günde 3-4 sayfa ilerlemesi çok normal taze kana ihtiyaç var diyebilmek için kimsenin birbirine yorum yapmaması ve bir haftada 2-3 sayfa gitmesi gerek yani o bir zamanlar topiğimizdeki sessiz halimizi düşünürsek şu an gayet de aktifiz sanırım hedefleri yüksek tuttuk
bence ne yetişemeyecek kadar çok yorum olmalı ne de ıssız hiç yorum yapılmıyor modunda olmalı... şu an baktığıma göre (ki ben dün girememiştim girdim okuymadım yorum da yazamayınca mecbur çıktım) topiğimiz 8 sayfa kadar ilerlemiş daha ne istiyorsunuz anlamadım ki:44:
diğer yorumlara gelince....

bunu kim yazdı allahaşkına? 1 saat içinde mi değişti senin düşüncelerin? bırak allahaşkına ya!! dediğim gibi işine geleni anlıyorsun işine gelmeyeni anlamıyorsun. mesele sadece biri alınsın biri alınmasın mevzusu değil. eğer adam gibi yazdıklarıımızı okumuş olsaydın ve kaale almış olsaydın hepsine takır takır cevap verirdin onu da yapmadın. ve diğer cevaplarında da hala dediğin şeyi demeye devam ettin. yok düşüncelerim değişti yok bilmem ne... biz anlıyoruz senin ne demek istediğini sen bizim ne dediğimizi iyi anlamamışsın ya da anlamamazlıktan geliyorsun.
her neyse. bu gruba en çok emek verenlerden biri olan randon ayrıldı gruptan zaten. ben de ayrıldım. çünkü bu grup artık başka bir şey olmaya başladı. kimsenin tribiyle saçmalıklarıyla uğraşamayacağım gerçekten.
bu da son yazışım. tek bir kelime yazmam bundan sonra.

lilycim dün sana ben, random ve katzi açıklama yaptık birsürü yazdık
sen halen son noktayıı koyar gibi yorum yapmşsn
en son yorumundaki gibi en başta konuşsaydn belkide bukadar büyümicektii
senin anlamadğn yer
biz topikde hep senin sözünün geçtiğini ve son sözü senin söylediğini
topiğin lideriymiş gibi davrandığını düşünüyorz
biraz kendini geriye çek ve düşün
neden böyle olduğunu anlarsn

bu durum grubu dağıttı
randomda katzide birdaha girmiyeceğine eminim

Olayı bu noktaya getirmenin ne gereği vardı?
İnsan gibi yazışabilirdik oysa.
Özellikle katzi sende bir süre yoktun, girmedin.
Şimdi ne bu?
Ben gruptan sıkıldım, girmeyeceğim de olsun bitsin.
Yok trip, saçmalık, kendini ne sanıyosun falan bunlar çok hakaret içeren sözler
Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bu kadar açık ve net
Topik kapatılsın bende zaten bu cümleleri kuran şahıslarla bir arada bulunamam.

Back
X