• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Olayı bu noktaya getirmenin ne gereği vardı?
İnsan gibi yazışabilirdik oysa.
Özellikle katzi sende bir süre yoktun, girmedin.
Şimdi ne bu?
Ben gruptan sıkıldım, girmeyeceğim de olsun bitsin.
Yok trip, saçmalık, kendini ne sanıyosun falan bunlar çok hakaret içeren sözler
Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bu kadar açık ve net
Topik kapatılsın bende zaten bu cümleleri kuran şahıslarla bir arada bulunamam.

pardon da sen kimsin de bana hesap soruyorsun? hakaret içeren cümleler öyle mi? birileri ''daha sert bir üslup mu kullanmalıydım?'' derken haddini aşmak olmuyor. kendini lider konumuna getirip her istediğini kabullendirmeye çalışıp kabul etmediğimizde de 'ben girmiyorum' şeklinde trip atmalar ne oluyor? bunların hepsini tek tek söylemeyeceğim sizler benden daha iyi biliyorsunuz zaten. ha birilerine itaat etmek senin hoşuna gidiyorsa onu bilemeyeceğim. ben bu kadar sözünü sakınmayan bir insanken emin ol ''gruptan sıkıldım ve girmeyeceğim'' demesini de bilirdim... karşında cahil bir insan yok senin. gayet cümle kurabilen ne dediğini ve ne demek istediğini anlatabilen bir insan var. bizim sorularımız lilyeydi bu kadar basit. o adam gibi cevap vermek yerine 'sizi kaale almıyorum'' dercesine hala dediğini demeye devam etti. üstelik bir de 1 saat önce söylediği şeyi inkar etti. dalga geçer gibi söylediğimiz şeylere doğru düzgün cevap bile vermedi.
afedersin ama peki sen kendini ne sanıyorsun? gruba girdiğin bile yok gelmişsin burda bir de ahkam kesiyorsun. topik kapatılsın veya kapatılmasın bundan sonrası beni ilgilendirmez.
neden girmediğimi gayet geçerli bir sebeple açıklamıştım daha öncesinde zaten. önce karşımdaki kişiler hadlerini bilsinler ki bundan sonra ben de ona göre davranayım onlara. neden diğer kişilerle ilgili sorun çıkmıyor da sadece bu konuda sorun çıkıyor bir düşündün mü?
şimdi... o güzelim kafanı biraz çalıştır. olay neden bu noktaya geldi? bu noktaya kadar kim getirdi bunu bir düşün. lilynin senin kankan olup olmaması ve senin onu koruyor olman beni ilgilendirmiyor. ben her zaman sözünü esirgemeyen lafı gediğine koyan bir insanım. bunu da unutma. altından kalkamayacağım hiçbir şeyi asla söylemem.
şimdiye kadar asla kimseye hakaret etmedim. ama şu mesajında şahsıma karşı bir hakaret gördüğüm için bu şekilde yazıyorum. eğer daha fazlası olursa ben de daha fazlasını yazarım. her şeyi yazıp yazıp da sonuna bir de ''bu cümleleri kuran şahıslarla bir arada bulunamam.'' diye bir cümle etmişsin. güldürdün beni :) güya aklınca sizin seviyenize inemem demek istemişsin. çok güzel inmemişsin doğru. neyse daha çok yazarım da... hadi bugün iyi günümdeyim. akp hükümeti gibisiniz yemin ederim. her şeyi kendiniz yapıyorsunuz ondan sonra da kendinizi gururlu, mağrur ve seviyeli konumda gösteriyorsunuz aklınızca. allahtan insanlar ne olduğunu biliyor. şimdi... şu yazdıklarımı kelime kelime okuyun. güzelce anlayın. hala daha topik kapatılsın bilmem ne diye kendi kendinize karar almaya devam ediyorsunuz. topiğin gidişatı beni ilgilendirmez bundan sonra. zaten topik amaç dışına çıktı randomun da söylediği gibi. sürekli ağlanma sızlanma topiği oldu. ama bu bi grupsa eğer topiğin kapatılıp kapatılmayacağına da grup karar verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bence daha fazla konuşulmadan olayı kapatalım
girmek isteyen girsin yazsın girmek istemeyen girmesin allah aşkına
birbirimizi kırmanın anlamı yok
1 senedir birlikdeyiz nerdeyse
iyi kötü herşeyi paylaştık şimdi böyle konuşulunca üzülüyor insan
konuda kapansın olayda kapansın grupda
bende artık girmek istemiyorm gruba

usluplarına dikkat edersen sevinirim.
Kimseyi korumuyorum ben.
Ama gördüğüm kadarıyla sende de bir üste çıkma durumu var
Eğer ben girmiyorsam çokda haklı sebeplerim vardı tüm kızlar da bunu biliyordu en azından gelipte zamanınızı çalıp, gereksiz yorumlarda bulunmadım.
Senin bana "sen kimsin" demeye hakkın yok saygılı ol lütfen.
Zaten farketmişsin senin seviyene inmek istemediğimi :34:

Son düzenleme:
Bir daha bu topiğin tek sayfasını bile açmam
Hakaret edeni de tınlamıyorum, kendisine iade ediyorum
Ben yokum ismimi silin, ne yapıyorsanız yapın sayfayı kapansın yada kapanmasın mühim değil.

Adminlerimiz topiğin akıbetine karar verene kadar yorumlara kapatılmıştır...

Back
X