Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Bende seviyorum takmayı 5 tane burmam vardı özellikle burma istedim çünkü satarken en zararsız burmalar satılıyor nerdeyse aldığın fiyata yani. Her zaman takamıyordum korkumdan ama yine de takmayı seviyordum. Araba almak için hepsini sattık 5 adet burma yaklaşık 10 11 bin kadar etti. Alacaksanız burmalar hem ince olduğundan fazla gösterişli durmaz hemde zarar yapöazsınız diye düşünüyorum karar sizin ☺

Düğünde 5 tane kv gil taktı 1 tanede annemler taktı.6 tane bileziğim vardı.1 tanede hediye gelmişti o inceydi biraz.1 yıl olmadan hepsi gitti kvgile verdim beşini babamların taktığını da eşim istedi ona verdim.şıkırdayanlardandı benimki onun için pek sevmiyodum.yaparsam 2 tane filan bişey yaparım.günlük hayatta ben sevmiyorum takmayı.böyle zarif yeşil altın takılar filan hoşuma gidiyor.

Kelepçeli tuğralı filan olanlar var bir tane onlardan alabilirsin. 3 tane yaptırayım dersen de şangır şungur yaptırma. 10 telli maraş işi yaptır. Ben seviyorum altını. Ama bilezik bu zamanda tehlikeli.

Eklentiler

• 22-ayar-bilezik-fiyatlari-DRN-BR04-25-30gr-228x228.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 75
Zevk meselesi ,Pek beğenemiyorum hoş Çok beğensem bile Güvenlik açısından sahtesini bile takmam
özellikle klasik modelleri ben pek sevmiyorum
illa takacam dersem 22 ayar hint işi bilezikler oluyor onlardan alırım tabi hint işi bileziklerde 22 ayar olmasına rağmen az bir miktar işçilik ücreti oluyor
bir dönem üç tane farklı renklerde tel bilezik kullanmıştım biri sarı biri rose biride beyazdı renkli olduklarından sahte gibi duruyordu onları bile korkumdan sattım

Kusura bakmayın kendi düşüncem nerede olursa olsun bilezik gördüğüm zaman çok şey geliyor gözüme ya bakın bileziğim var der gibi

On tane ince tel burma yaptır.
Şangır şungur tak.
Kötü gözle bakanların yüzüne doğru şıkırdat.
İçine oturacağına bileğine otursun.
Hevesini alınca bırakırsın.

onun yerine kendinize şık bir pırlanta takımı alsanız? Bileklik kolye mesela? Fikir sorduğunuz için söylüyorum; ben kalın kalın altın bilezik takanları -üstelik gündelik vakitlerde- biraz kıro buluyorum açıkçası. Bana düğünde dernekte altın set falan gelse ertesi gün koşa koşa gider ne var ne yoksa bozdururum herhalde. Evde bile durmasın o derece itici..

Dugunumde bayagi takildi,yatirim amacli bankada duruyo ben sevmiyorum acikcasi..onun yerine guzel zincirlerim var bi kac tane de kelepceli tasli onlari degisik degisik takiyodum.simdilerde korkudan onlari da takamiyorum pek,bi bilezik icin insanlar neler yapiyor

Bende iki senedir evliyim düğünümde sadece dört tane bilezik takıldı onuda hiç takmadan bozdurduk. Günlük hayatta değilde bi cemiyette düğünde falan yeni evlilerin üzerinde görünce insanın yüreği burkuluyor. Nabalım önemli olan huzur.

Nişanlılık süresinde sözümde takılan 5 taşı bile takmayan ben, evlenince bilezik takar oldum:))) ben de çok abartılı bulurdum, babam mezuniyetimde künye almıştı onu bile daha 1yildir takıyorum ama dediğiniz gibi evli olunca insan özeniyor. Ben günlük hayatta ya künye ya da ince bı bileziğim var, iscilikli, onu takıyorum. Onları takarsam beştaş ya da kolye vs. takmıyorum. Ama düğünde bayramda diğer bileziklerimi takıyorum Bı daha kaç kere yeni gelin olcam ki...amaaannnn canın isterken tak canım sonra hevesin geçince zaten bı şeye benzemez

3 bilezik yerine 1tane kalin aldir.uygun yerlerde tak.yada kisin uzun kollu giysi giyince tak.cunku zaman kötü.hirsiz manyak dolu etraf.yinede sen bilirsin

Ay su bilezik olayına kaskatı yaklaşıp basitlik görenler
Herkes tek kalıp m olcak
seviyorsan tşk abartmadan düşman edinme

Ben takıyordum 5 tane şıkır şıkır ben seviyorum sesi bi b
Ben takıyordum 5 tane şıkır şıkır severim.biraz dolaşıyordu ama olsun.ev aldık borca gtti ama bugun olsa 10 tane bile takarım

Hıc sevmem sıkır sıkır takani.
Benimkileri sattik attik bankaya.
Ama kalin bilezigim var 50 gr kv takmisti nisanim da cok ta guzel duruyo valla.

Hatta annem babam birer bikezik takmisti onlarida gittim kalin bilezik yaptim ama sonradan modeli begenmedim. Altin yuksrkken satip dusuncede daha kalinini aliyim diyorum :)
Gunlukte takmiyirum ama bayramda düğünde takiyorum valla ohh sefam olsun : D

Canım bu fırsat bi daha gelmiyor sen yeni gelin dayılırsın bence iki bilezik bir tane kilitli ay yerine göre değişik olarak takarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…