Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Asla takmam. Hiç sevmiyorum bilezik. Kelepçe olabilir ama onlar da yatırım için iyi değil.

Trabzon bileklik alabilirsin. Artık kotla bile kombinliyorlar ve çok hoş duruyor. Geçenlerde bir düğünde tulumla kombineledim güzel oldu.

Hoşunuza gidiyorsa takın 3 tane alacağınıza bir tane mega boy alın o zaman tek takmış olursunuz içiniz de de kalmaz

Benim evdekileri hırsız çaldınfiziki Altın saklamaktan korkuyorum

Ben bileziklerimi takmıyorum ama bilekliklerimi takıyorum, çok seviyorum. Bilekliklerim de öyle kötü şeyler değil çok hoş ve her şeye uyum sağlayan tarzda.
Altın alın yatırım için ama günlük onları sürekli takmak çok abartı olur.

Ne istiyorsanız onu yapın.
Günlük hayatta tehlikeli olduğunu unutmayın. Fikrimizi sorduğunuz için söylüyorum 5 - 10 tane bileziği takınca seyyar kuyumcu gibi göründüğünüzü unutmayın.

Zevk meselesi seviyorsan tak gitsin amann imkanın da varmış hevesini al ..

Şahsen ben sevmiyorum ama mecburen takıyorum cunku evde bırakamıyorum ..

takip dışarı çıkınca ayrı bir dert.. nasıl saklayacagimi şaşırıyorum uzun kollu giyip saati de aynı kola takıyorum ki aşağı kaymasinlar.. sıkıntı yanii

Yatırım için bilezik alınmaz ki bilezikte her türlü zarar ediliyor. Bugün 20 gram bir bilezik bozdururken senin sattığın rakam daha düşük aynı şekilde 20 gram bilezik almak istersen daha yüksek rakamlar ödüyorsun.Sadece adana burmalarda zarar olmuyor has altın olduğu için...

Yatırıp yapılacaksa 24 ayar külçe almalısın...

İllaki bilezik olacaksa arada bir takarım diye, hem zarar etmeden hemde bilezik olacaksa adana burma mantıklı...
Ama onuda takarmısın bilmem orta yaşlı kadın bileziği gibi geliyor bana...

Ben geçen ay evlendim . kayınvalidem bana 5 bilezik taktı birlikte seçtik ben hayatımda öyle bilezik alıp takmadığım için onlar bu güzel dediler he he aynen dedim aldılar . Set almaktan yana olmadılar 5 şi bir yerde takacağını söyledi hatta 2 altın daha ekletmiş 7 tane oldu iyy dedim ya nasıl takılır . O sırada magazinde helin avşar evlenmiş ve kurdelenin üzerine geçirilmiş altınları vardı boynunda haa dedim ya buda takmış neyse bende sabredip takayım.Kv nin hiç bileziği altını filan olmamış ve içinde ukte deli gibi söyler . Bana taktı ya gurur duyup ortada geziyordu düğünde nişanda filan yanıma gelen davetliler baktım ki benim altınları sayıyorlar filan ben bununla eğlenmeye başladım. Düğünden 1 hafta sonra başka bir kuzenin düğününe gittik orada yeni gelinim herkes bakıyor filan bende eğlenerek taktım altınları eşimle gülüyoruz filan millet konuşurken gözüme bakmak yerine altınlara baktı saydı bozdurup borç filan mı ödedik diye herhalde kv de gururla bakıyor filan . Normalde takmıyorum ben dediğim gibi özel günlerde benim kendi bilekliğim var 3 renkli olanlardan aldım özellikle modern duruyor bi onu takıyorum zevkle. Altın yatırım olmuyor pek ya çok düz bilezik alacaksın aşırı işçiliği olmayan yada hiç alma bilemedim

Ben hiç sevmem altın takmayı, benim düğünümde 15 tane bilezik takmışlardı bir tane de kalın nişandan vardı. Bir kaç sene kasada sakladık çünkü evde tehlikeli sonra sattık arsa aldık derdinden kurtuldum :) sonra eşim bir tane daha kalın aldı 2 tane var şimdi günlük takmıyorum bayramda veya düğünlerde takıyorum eve gelir gelmezde çıkarıyorum hiç gelemem. Ama siz seviyorsunuz heves etmişsiniz bence bir tane kalın alın istediğiniz zaman takarsınız.

Gündelik hayatta takmayi sevmem, zaten çalışıyorum mümkün değil işyerinde.
Düğün dernek, özel günlerde ben de severim takmayi ama Istanbul burasi, cesaret edemiyorum açıkçası

Son düzenleme:
Bizim düğünde takılanların çoğu borca gitti kalanları da bozdurup bankaya koydum çünkü takmam asla. Ama seveni de çok var. Kaynanam her bayram seyran düğünde hatırlatır takayım diye dilimde tüy bitti anlatamıyorum sevmediğimi. Takan çok var ama ne bilim bana biraz anne işi geliyor ya yakışan da var ben kendime yakıştırmıyorum. Düğünde bayramda çok gösterişli olmayan bi takı setim var onu takarım.

Ben bırak gündelik hayatı düğünde takan birini görünce bile hmmm kafa dengi değil farklı dünyaların insanıyız diyorum sohbeti kesiyorum.

onun yerine bencee bir pırlanta almak tümmm altınları ezer geçer. hem altın takmak nedir bu devirde bu zamanda hahahahah

Bence hoş durmuyor demode geliyor bana ama zarif çok şık sade bi takı tercih edebilirsiniz. Yarın öbür gün Allah korusun eşinizle aranız bozulur benim eşim gibi kapı dışarı ederse işte o zaman yarar işinize

3 yıllık evliyim

düğünden eve geldik bilezikleri çıkarttım bir daha da takmadım

ne düğünler ne bayramlar geçti takmadım

hiç bana göre değil

kişinin zenginliğinin kolundakilerle mi ölçüyorlar??

set takımım var o da gri renk ince su yolu düğünlere gidersem onu takıyorum

kimse bana o bilezikleri taktıramaz

Hic bilezigim olmadi. Etrafimda da eve gelen temizlikci hanim haric takan kimse yok. Hani herkesin var benim yok diye uzulmeyin cevremde kimsede oldugunu sanmiyorum.

Ben olsa da takmam. Zaten takmayacagim icin hic almadim aldirmadim. Cok cirkin duruyor. Ama sizi mutlu edecekse ne oldugu kimin ne dusundugu hic onemli degil alin takin.

Bende düğünde falan takıyorum hiç içimden gelmiyor annem zorluyor yoksa gidip kaynanamların yüzüne fırlatmak istiyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…