• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

altin suara cok yuksek belki biraz dusmesini beklerseniz daha iyi olur ama takilmiyor zaten cokta hos durmuyor bence bayramdan bayrama takiyorum o bile eziyet yani

Eğer içinizde kalmasın istiyorsanız özel günlerde ve ya takmaniz gerektiği zaman burmalı olanlar kullanım için daha uygun .

Kalın ve işlemeli olanlar çabuk yamulup çok çabuk çiziliyorlar ve değerleri düşüyor.

Burmalı olanlar stabildir hep .

Günlük kullanmak istiyorsanız eğer yeni çıkan montur zarif kelepçe ve ya su yolu bileklik ya da charnel bileklik uygun olur diye düşünüyorum.
Hem her kıyafete uyuyor öyle absürd bir duruşu da olmuyor aksine çok zarif .

Hıc sevmem sıkır sıkır takani.
Benimkileri sattik attik bankaya.
Ama kalin bilezigim var 50 gr kv takmisti nisanim da cok ta guzel duruyo valla.

Hatta annem babam birer bikezik takmisti onlarida gittim kalin bilezik yaptim ama sonradan modeli begenmedim. Altin yuksrkken satip dusuncede daha kalinini aliyim diyorum :)
Gunlukte takmiyirum ama bayramda düğünde takiyorum valla ohh sefam olsun : D

Vay bee millette ne kvler var..
Yoo hiç kiskanmadim..

Şaka bir yana maşallah :)

Benim ki cok hevesliydi kendi bileziklerini iki tanesini bozdurmusta almis bide :)
Şimdi eğer kızım olursa koyucam adını ayşe kutumcunun onunden gecerkende anne gı şu da ne guzel dimi dicen yatcam pusuya :D

Vay bee millette ne kvler var..
Yoo hiç kiskanmadim..

Şaka bir yana maşallah :)

Benim ki cok hevesliydi kendi bileziklerini iki tanesini bozdurmusta almis bide :)
Şimdi eğer kızım olursa koyucam adını ayşe kutumcunun onunden gecerkende anne gı şu da ne guzel dimi dicen yatcam pusuya :KK70:

Heves meves bilmedik valla.
Doğum yapsam bebeğe çeyrek gelirse ona da şükür derim hahaha :)

Ah senin yazdigin gibi bende ev alirken verdim.. Olsada takinsam..

Canım bilezik çekti bu saatte :D
Kokoreç gibi mübarek..
Şaka bi yana çok severim ama her gün takmak görgüsüzlük gibi en iyisi mi kalın bi tane helalinden alıp düğün dernek gün vs etkinliklerde 7 Cihan'a ben burdayım diye haykıran bi tane taksak fena olmaz.. işin şakası Sorsan 1 tane bile Yok düğünden sonra hepsi bozduruldu klasik hikaye yani.. alalım desem kolum kesilir hırsız dadanır diye eşim istemiyor vazgeçtim artık :D

Oldum olası nefret ederim bilezikten. Kendi düğünüm haricinde de birtek eşimin kardeşinin düğününde taktım o da 2 tane yani.

Altını da sevmem. Bayramda da takmam. Düğünde de çok yakınım yani bizim düğünümüz diyebileceğim bir düğünde kolyem , bilekliklerim saatim yeterli. Hoş onları da sevmiyorum da alışmışız işte.

3 tane almak yerine tek tercih etmeniz iyi olmuş. Güle güle kullanın.

Benim bes tane burmam vardi. Yeni gelinim diye kv zorla taktirirdi bana millete hava olsun diye. Kendi.i cok gorgusuz hisseder utanirdim. Simdi eve yatirdik onlari. Borc oduyoruz.

Ben hiç sevmem.düğünde takilanları da hiç takmadım.setimi sadece kına gecesinde takmıştım.şimdiki aklım olsa aldırmazdım.ev alırken hepsini bozdurduk.çok da iyi oldu.muhafazası bi dert.Benim kayınvalidem çok sever.seyyar kuyumcu gibi gezer.herkesin tercihi farklı.özeniyorsanız alın hevesiniz kalmasın.neticede yatırım.gün gelir lazım olur...

3 sene sonunda hiç takmadığım hasır setimi bozdurdum altın hesabına yatırdım parasını da ama pırlanta tektaş küpelerimi ve kolyemi hiç çıkarmıyorum :) çok kibar bence.

ama içinizde varsa alın takın.
bence tek geniş almaktansa birkaç tane ince almak daha iyi.. olur da bozmanız gerekirse büyüğün gramını azaltırken daha fazla zarar edersiniz.

Istiyosan tak bende cok seviyorum yasim cok ufak durdugu icin bende komik duruyor bugun gezindim bilezikle yarim saat dayanabldim bileklerim asiri ince en ufagi bile egreti duruyor

Kaç yıllık evliyim taktıgım günler bi elin parmagını gecmez.
İlk evlendigimde bi dügünde bayramda seyranda taktım o işte.
Yatırım olarak duruyorlar takmak için istemedim zaten yatırım için :KK53:
Kv bazen der gelinlere takmayacaksanız niye yaptırıyorsunuz altınları bende derim takmalık degil yatırım için yaptırdım ben onları :rapci:

Ben asla sevmiyorum. Altinin sarisi itici geliyor alyansimi bile beyaz altin aldim.. Bileziklerim duruyor henuz yeni evliyim ama takmam asla.. Zevk meselesi

Hiç takamadım evlendigimin ertesi günü hepsi gitti canim sagolsun olsada takmazdım sevmem yakışmıyor bana ;)

Yatırim amacli alip kenara koymak isterdim cocuklarım için

Ben altin kullanamiyorum pek. Herkese gitmiyor bence. Kimi bayan 5 bilezik takiyor yakisiyor kimine yakismiyor. Kiminee tek bilezik, kimine ince, kimine kalin yakisiyor. Bence aynada guzelce bak hangi secenek ustunde daha hos duruyorsa onu al.

Bence kalin alma adana burmalarindan al hem daha ince hemde satarken zarar etmezsiniz.

Back
X