• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Benim var ama sadece düğünde ya da bayramda takıyorum. Çok sevdiğim birşey değil günlük hayatta takmam ama o tip ortamlarda takmaktan da zevk alıyorum açıkçası. Çünkü herkes öyle geliyor kolyem bilekliğim bileziğim ne varsa kutusundan çıkıyor. Görgüsüz diyecek olan da desin. Ben kendimi iyi hissediyorum.

Aklında kalacaksa al gitsin. Ben her taktığımda eşimi daha çok seviyorum. Onunla ölçülmez tabi ki ama değerli hissediyorum kendimi.

Hic takmadım, hicte sevmem sari sari koca koca..(Ince bileklikler tarzım sadece)
iyiki de sevmiyorum cok duyuyoruz haberde hırsızların o bilezigi kolundan almak isterken kadinlara neler yaptigini:işsiz:

Kesinlikle takmam, nişanlı iken 1 tane mega kalın spor bir bilezik takıldı kısa bir süre onu taktım düğünden sonra hiç takmadım...
Sadece 1 gün bankaya kasaya emanet ettiğimiz gün çantamda taşımaya korktum hepsini koluma takıp kıyafetimin içine sakladım bankaya gittim o günki endişemi korkumu anlatamam sanırım...

Kayınvalideme kalırsa hepsini takıp gezdirecek beni kuyumcu dükkanı gibi :)

Görüntüsü zevk meselesi orası ayrı ama görüntüden çok ben korkuyorum sanki hırsıza davetiye çıkarmak gibi geliyor.
Düğünlerde bile 4-5 taneden fazla takmam millet ne var ne yok takıp iki koluda dolu geziyor ben gereksiz buluyorum...

Ben takamam korkarım kolu kaptırmayalım Allah korusun
Ama yeni gelin olduğumuzda belli olsun bayram seyran ev oturması takarım seviyorum süs püs :))
3 ten fazlası itici ama

Ortam ve çevreyle alakalı. Benim çevremde takılmaz, hatta düğünde hediye olarak bile pek takılmaz. Onun yerine pırlanta veya değerli taşlı takılar takılır.
Senin çevrende herkes takıyorsa içinde kalmasın, al gitsin. Herkes 24 ayar bilezik takıyorken senin 8-14 ayarlık bileziklerden takman olmaz zaten. Hazırda paranız varmış, para uçmadan bileziğe yatırmak güzel fikir. Hem değeri düşmez hem sen mutlu olursun.

Benim öyle 3 tanesi 10 bin lira edecek kadar değerli bileziklerim yok. Zaten tel dediklerimizi sevmiyorum, sattık hepsini. Ama çeşit çeşit taşlı bileziklerim, zincir bilekliklerim, işlemeli kelepcelerim var. Nir parça takiyorum dugunde bayramda. Her seferinde de farkli farkli takiyorum. Insanlarin kolunda da singir singir hep ayni tel bilezikleri görmeyi sevmiyorum

Yatırım içinse al , günlük hayatta kullanımı zor olur .

Görüntü olarak bence çok güzel bilezikler var , tercih sana kalmış.

Bende hiç takmadım direk sattık , saklaması zor çünkü.

Biraz borcum var , inşallah bitince tek kalın bilezik düşünüyorum bende :)

bende görmüştüm gecen dügünde bayanın 1 tanesinde kalın 1 tane cok ama cok hoş duruyordu gercekten 3 tane almaktansa 1 tane alırım cok zarif ve şık sade :nazar::nazar:

İnce 4-5 tane takıyorlar bazen şıngırdatmaları hoşuma gidiyor ama yeni gelinse :)
Onun disinda şık durmuyor kalın burma gibi olanlar güzel:)
Ama alıcak olsaydım taşlı şeyler daha güzel tabii satmamak lazim cok zarar oluyor:KK22::KK75::nazar:

Hint işlemesi bilezikler var, bayılıyorum. İnce bir tane almayı da düşünüyorum. Ancak hergün takamam, sıkılırım.
Evdeyken de zor olur takması, dışarı çıkarken iyi.

Bana bilezik takmak görgüsüzlük gibi geliyor sevmiyorum hatta genel olarak takı sevmiyorum

Bende altını bakmayı ellemeyi sevenlerdenim ama hiç 22 ayar bilezik takıp biyere gitmedim. Evde bir iki takıp şıngırdattığım oldu :)
İnce bileklikler spor zincirler seviyorum arada özrl günlerde takarım
Günlük saat yüzük küpe dışına çıkmam
Küpesiz kendimi keş gibi hissederim

İnce takılar hoş durur ama dediğiniz tarzdaki şeyler gösteriş budalası izlenimi veriyor. Zaten kültürsüz ve köylü tarzda kadınlar takıyorlar genelde. Ben okumuş,aklı başında bir kadının öyle cangıl cangıl bilezik takdığını görmedim.

Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf

Sanrımı 3 tane cok abartı olacak gündelik hayata sadece dügünlerde bayramlarda takmak içinde almak istemiyorum acıkcası
onun yerine gramı agır işciliği az satarken zarar etmeeyeceğim 10 bn tl lik bir tane kalın bilezik almak daha mantıklı geldi =) hem şık durur hemde gündelikte takabilirim..
Zevk meselesi benim eşim ve ailesi altını çok sever takman gerek derler bana hep onlarda öyleymiş gelin altınsızsa akrabalar laf edermiş ama benim tarzıma altın hiç olmuyor sevmiyorumda açıkcası oyuzden sizin kendi zevkiniz yakıştırıyorsanız kendinize 3tane yerine 1 tane takmak daha şık durur.Şimdiden güle güle kullanın:)

Back
X