Günlük Ev Temizliğine Gidenler

baslik bikac ay oncesinin ama yine de soylemek lazim. bi iki kere cagirdim, ev 3.kat.

asla cama cikmayin lutfen dedim. sonucta riskli bi durum. vebalini alamam. bence cam konusu gidecek kisi icin onemli. ne sigorta var ortada ne resmiyet. cam da eksik kalsin.

hafif kahvaltilik vs hazirlardim ya da buzdolabinda ne varsa alin derdim. herkes demeyebilir ya da siz istemezsiniz, yemek icin hazirlikli gitmek lazim tum gun temizlige.

kucuk ilcede 65m2 eve 300 tl aliyorlar ortalama. dolaplari da indirmiyorlar.

Bir gün 500 lira ceycey.
Evde 75 metrekare.
Dipkose istersen mutfak dolabı falan 750 tl dediler.
Malzeme bana ait,(ev sahibine)sabah 7 akşam 5 de çıkarım evden dedi
Biz de yazlığa gelince birini almak istedik, evimiz da ufak. Sıkı bir pazarlık sonucı 750 tlye gelirm akşam olmadan giderdim dedi bir hanım en sonuda. İstanbul da pahalı ama yazlıkta mecbur temizliğe çağırıcağımız için fiyat düşmüyorlar.

Napıyo 750 liraya pardon? Yuh yani, biz de mühendisliği bırakıp günlüğü 750 liradan temizliğe gidelim oldu olacak
Hayatta vermem o parayı, bu kadarı açgözlülük
Kayınvalideme temizliğe sürekli gelen yardımcı abla (kadının yaşı 58/59 ama dinç bir kadın) Çeşmeye günlüğü 700 tl üstünden temizliğe gittiği için kayınvalideme bu bayram gelmedi.Kışın da sen kabul etme madem dedim

Villadır kesindir çeşmedekiler
İyi demişsiniz, toplumdaki bu açgözlülük ve fırsatçılığa her fırsatta hadd bildirilmeli

Ben belirli aralıklarla temizlik için yardımcı birini alıyorum.Belirli aralıklarla tam gün,ama genelde yarım gün alıyorum.Size yazmak istedim çünkü yapacağınız iş emek istiyor.Ben İstanbul da yaşıyorum.Temizlik için tam gün ve yarım gün olarak tabir ediliyordu.Tam gün 8 saat, yarım gün 4 saat kalıyor.Tam gün 250 , yarım gün 150 TL alıyordu.En son bayramdan 1 hafta önce geldi yarım gün 4 saat için 150 ödedim.Bayramdan sonra ücret artışı yapacakmış.Yani 250 TL size tam gün yani 8 saat teklif etmiş.Yapılacak iş sizin bu süre zarfında yapacağınız iş mi onu siz belirlersiniz.Eve göre de değişir.Ben gereksiz hiç bir eşyadan hoşlanmam, fazla obje bulundurmam .Sade ve düzenli tutarım o nedenle temizlik çok kolay ilerler.Ama gelen hanımın söylediğine göre bazı evlerde sadece 2 saati toz alarak geçiriyormuş.Kolaylıklar diliyorum

Bayram İçin oğlumun boş 2+1 evini 350 TL’ye temizlettim…çok titiz bir kadındı o yüzden bitiremeyeceğini anlayınca ben de yardım etmek zorunda kaldım

Merhaba, bende eskişehirde günlük temizliğe gelecek birini arıyorum. Memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz birileri var mk acaba

hangi şehirdesiniz acaba ? haftalık sabit geliyor bana ve ben sadece 2+1 evimi sil süpür banyo yıka gibi haftalık işimi yapıyor 200 tl veriyorum günlük olarak 250 çok az bir tutar ve mutfak asla yetişmez

O kadar iş bir günde yapılmaz ama iki gün gidincede iki günlük yevmiye alın. Sakın 250 liraya iki gün çalışmayın. Yaptığınız iş zaten zor bir iş, emeğinize yazık.
Oglunuzada çok geçmiş olsun bu arada

Tam 2 sene önce taşınırken boş eve 350₺ ye kadın aldım 3+1 ama 125metrekare ayrıca inşaat falan değildi ev ve temizdi. 250₺ ye şuan buldam 15 de bir direk anlaşırım yani. Bence dip köşe ve mutfak için çok az o tutar. Günlük süpür sil toz al vs olsa okey ama resmen kullanmaya çalışmışlar sizi

Yahu bu ne düşüncesizlik acaba bunu isteyen ev sahibi bir günde yapabilir mi bunları? Tamam belki sizi profesyonel görüyor ama yine de çok zor resmen iki kere para vermemek için böyle bir istekte bulunmuş. Parasi da az bence yani bulunduğunuz yerde piyasayı öğrenin. Geçmiş olsun umarım bundan sonra vicdan sahibi insanlar çıkar karşınıza

Ayni gün içinde ikisi mümkün degil ki insanlar kendi yapamadiklarini neden istiyorlar ki sizden
Ayrıca bu ikisi için de 250 lira az
Iki güne bölmek istemeniz mantikli

Geçmiş olsun. Ama gündelik temizlik için 200-250 az ücretler bilgin olsun. Geçen yıl bile 300 vermiştim bir gün için.. 300 bir gün için iki gün gidersen 600 istemelisin..

Merhaba, bende eskişehirde günlük temizliğe gelecek birini arıyorum. Memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz birileri var mk acaba
Bı abla tanıyorum Tepebaşı da oturuyor ona bı sorup döneyim size.
Kendi evime alıp memnun kaldığım yok şuan almıyorum yardımcı.
Ben bı bakayım size döneyim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…