Günlük Ev Temizliğine Gidenler

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
30
Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
İşi 2 güne bölmek istemeniz mantıklı
Ücret olarak bence az ama yaşadığınız şehir, evin büyüklüğü vs önemli
Evladınıza geçmiş olsun bu arada

Ücreti çok az.
Benim evim 2+1 dip köşe temizlik değil normal temizlik için görüştüm kaç kişiyle 500 TL en az istiyorlar.
Mutfak dolabı,dip köşe temizlik için daha fazla istiyorlar haberiniz olsun.
1+1 ev temizliği fiyatı 300 tl şuan
İstanbul'da falan değilim Eskişehir'de bu fiyatlar.
Bende 1 günde dip köşe temizliği yetiştiremem en az 2 gün sürüyor zaten.

Para size iyi geliyorsa cevre edinene kadar 250 tl icin yapin ama daha azina yapmayin bizim burda gunluk temizlik en az 300. İkinci gun gidip tamamlayabilirsiniz sizin icin sorun degilse ev sahibide sorun etmez bence teas yapmayin isleri belirlenen sure icinde bitiremezseniz bir iki saat daha calisip bitirirsiniz ev sahibide memnun olur zaten her turlu. Karsiniza iyi ev sahipleri cikar insallah

Şehre göre hatta semte göre de değişmekle birlikte,
2+1
3+1
Boydan boya camlı vs evlerin temizlik ücreti değişiyor.
Doğuda küçük bir şehirde 3+1 dolap içleri ve fırın içi gibi ayrıntı işler hariç 2 kişi geliyor 400 TL alıyor. Tek gelip bazı şeyleri yetiştiremeyeceğini söylüyor o da 300tl.
Büyükşehirde 1.5-2 katı olabiliyor.

İşi ikiye bölmeyin bu kadar zamanda bunu yapabiliyorum diyip 250tl alın. Söz ağızdan bir kez çıkar. Fiyatı değiştirmeyin. Yapabildiğinizi en iyi şekilde yapın. Ev sahibine daha yeni başladım o yüzden fazla kaldım hepsi bir günde olmuyormuş dersiniz. Ya da devam edecekseniz 2+1 leri tek kabul edin. 3+1 için fiyatı yüksek tutup bir arkadaşınızla gidin.

Ücreti çok az.
Benim evim 2+1 dip köşe temizlik değil normal temizlik için görüştüm kaç kişiyle 500 TL en az istiyorlar.
Mutfak dolabı,dip köşe temizlik için daha fazla istiyorlar haberiniz olsun.
1+1 ev temizliği fiyatı 300 tl şuan
İstanbul'da falan değilim Eskişehir'de bu fiyatlar.
Bende 1 günde dip köşe temizliği yetiştiremem en az 2 gün sürüyor zaten.
1 güne 500 tl mi yok artık.evi de üstlerine yapalım o zaman

1 güne 500 tl mi yok artık.evi de üstlerine yapalım o zaman
Ben doğuda minik bir ildeyim. Burada da böyle isteniyor gerçekten. Ben eskiden başladığım için 400 TL veriyorum. Önceden 15-20 günde bir alırdım sonra ayda bire düştüm:) Yaza tatilciler ve zam ile birlikte 500 olur benimki de.

Önümüzdeki hafta taşınacağım ben de. Boş ev temizliği icin sordum 250 lira ücret verdi. Ama inşaat değil. Ev 150metrekare. Baya geniş. Tek kisi yapamayacağı için 2 kisi gelecekler.

Komşumuz gelenler temiz çalışıyorlar.

500 lira ödeyeceğim yani ama eksiksiz yapacaklarına eminim.

Ücrete takıldığımızdan soruyu kaçırdık:)
Kadın iki gün gelmenize ayrı ayrı ödeme yapmayı kabul etti ise sorun yok. Ama 250 TL’ye iki gün gelir giderim yapmayın.
Ben temizlik yapılırken evde olmuyorum ama evden çıkana kdar söyle oluyor.
Gelir gelmez salondaki perdeyi indiriyor, koltuk kılıflarını çıkarıyor (fermuarlı) kısa programla makinaya atıyor. Böylece o işi yapana kadar kurumuş oluyor ve perdeyi asıp kılıfları geçiriyor.

Benim evim küçük. Gelen kadın dip köşe silip süpürüp toz alıyor , koltukları vs çekiyor üstünü altını süpürüyor kapıları siliyor cam mutfak wc temizliyor 300 lira alıyor. Ama evim küçük dediğim gibi zor olmuyor. İki üç balkonlu birkaç banyolu evler var onlarda imkansız tabi. Birde arada yarım gün geliyor cam ve mutfak temizliği yapmıyor o zaman 150 alıyor. Ek bir iş istersem saatlik ek ücret alıyor.

Evin büyüklüğü ne kadar ?
250 TL iki gün için çok az

X