- Konu Sahibi eylemsevcan
-
kızlar sizler birer meleksiniz dünyanın en iyi melekleri buraya toplanmış kız kardeşim yok tanımadıqım halde sizi kardeşim gibi hissediyorum su ana kadar 350 kalori almışım inş bakalım gider tıkır tıkır spora vaktim yok beş yasında iki yasın da ve bir yaşında bebeklerim var onlarla zor basa cıkıyorum artı spor düşenemiyorum valla yaaa gelin bi öpimm sizi :)
hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benimmmmmmmmmm
ayyy benimkilerde küçükte seninkilerde sayısıda fazlaymış benim 3 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var
toplamda 2 aneyyyyyyyyyy senin bide 3 abuuu Allah yardımcın olsun kız nereye spor yapacan vücudun iyice
tabdan düşer gülüm sakın haaa sen biraz yemene içmene dikkat et yeter
yastığa bir karış kala uyursun zati gece yavrim benimmmmmm mucckkkkkk mucckkkkkkkkkkk
Kizlar ben bu fatsecreti indirdim ama nasil kullanacagim yedigim seyleri yazarakmi
Kizlar Allah yardimcimiz olsun masallah nasil basa cikabikiyorsunuz benim de iki bucuk yasinda oglum var delirtiyor beni cok zor bir cocuk dogdugundan beri surekli miz miz ne yapacagimi bilmiyor bazen gercekten cok bunaliyorum calisiyorum eve de gidince yemek yap hazirla falan derken anne anne diye agliyo ama calismadan once de boyleydi vallahi ikinci cocugu gozum hic kesmiyor cunku simdi bile geceleri uyamiyorum oglum surekli eli sacimda
canımcımmmmmmmmm çok zor gerçekten ama onlar dünyadaki tek varlıklarımızzzzzzz
ben geç evlendim 30 yaşımda ondan ara verecek zamanım yoktu arka arkaya yaptık o yüzdden Rabbimde Nasip etti çok şükür
zorluğuna çok zor Allahtan çalışıyoruzda işe gelince bir kendimizi başımızı dinliyor
ev hanımlarına Allah yardım etsin onların işin daha zor gece gündüz
Evet canim Allahum bagislasun bizlere oglumda bende grip olduk aklim hep onda onerebileceginiz bisey varmi atesi cikar diye korkuyorum
Evet canim Allahum bagislasun bizlere oglumda bende grip olduk aklim hep onda onerebileceginiz bisey varmi atesi cikar diye korkuyorum
Canım ilk önce boyunu kilonu kaç kiloya düşmek istediğini giriyorsun sonra günlük öğünlerini yemek listesinden giriyorsun. Tüm hesaplamaları otomatik yapıyor. Bir karıştır tatlım kolay seni yönlendiriyor. Takıldığın birşey olursa sorarsın canım..
benim tlfnuma olmadı malesef ama eşimin kine indirdim süper bişey yedi kilo fazlam var 54 olucam inşallah inanılmaz gzl bi uygulama insanın iştahı kapanıyo zaten azim geliyor deneyim bana önerim arkadaşım cok saol :)
ben bu hafta kilo verebilirsem öpcem başıma koycam pazartesi zaten mantı revani götürdüm bugünde
pasta börek ıslak kek ve milföy ,kızartma patates vede hamburger yeddiimmmmmm bu ne yaaa
bu hafta da kilo verebilirsemmmmmm çok iyidir yarından itibaren hiç taviz vermicem inşaallahhhhhhhh
yeeettteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tavizlere sooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!.............
Eylemcim canım kaçırmana üzüldüm ama saydığın şeyler nefistir kesin. Ama en azından yatmadan önce rezene veya yeşil çay içmeni tabsiye ederim en azından yediklerini yağ olarak depolamana engel olur tatlım benim. Ayrıca çok şekersin ya bir hafta boyunca yesiklerini ne tatlı anlatmışsın öyle...
HepiniZin çocuklarını allah sizlere bağışlasın. Bende 5 yıldır evliyim ancak eşimle ikimiz çocuk düşünmedik hiç. Bilmiyorum bu saatten sonra da artık doğacak çocuğa yazık ederiz gibi geliyor. Eşim 40 ben 32 yaşındayım. Ama yeğenlerim var onlarla çocuk özlemimi gideriyorum şükür. Tatlım ablam çocuklarına pedifen ve calpolu 6 saat arayla farklı farklı veriyordu daha etkili olduğunu söyledi. Ama sen yinede doktoruna danış kuzucuklara vermeden önce. Öpüyorum hepinizi çok geçmiş olsun umarım iileşirsiniz hemencik...
ben bu hafta kilo verebilirsem öpcem başıma koycam pazartesi zaten mantı revani götürdüm bugünde
pasta börek ıslak kek ve milföy ,kızartma patates vede hamburger yeddiimmmmmm bu ne yaaa
bu hafta da kilo verebilirsemmmmmm çok iyidir yarından itibaren hiç taviz vermicem inşaallahhhhhhhh
yeeettteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tavizlere sooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!.............
ben verememişim malesef aynı kilodayım o kadar da dikkat ettim ya
ben vermişimdir diye gittiğimde vermiyor yok vermemişimdir diye gittiğimde veriyorum ne hikmetse
HepiniZin çocuklarını allah sizlere bağışlasın. Bende 5 yıldır evliyim ancak eşimle ikimiz çocuk düşünmedik hiç. Bilmiyorum bu saatten sonra da artık doğacak çocuğa yazık ederiz gibi geliyor. Eşim 40 ben 32 yaşındayım. Ama yeğenlerim var onlarla çocuk özlemimi gideriyorum şükür. Tatlım ablam çocuklarına pedifen ve calpolu 6 saat arayla farklı farklı veriyordu daha etkili olduğunu söyledi. Ama sen yinede doktoruna danış kuzucuklara vermeden önce. Öpüyorum hepinizi çok geçmiş olsun umarım iileşirsiniz hemencik...
allah allah neden veremedin acaba canım spor yapmadınmı hiç??
Gerçi yapmasanda vermen lazımdı da
benim yiğenlerim için ben ölürdüm eskiden onların üstüne sevgi tanımazdım
onlar bir yana dünya bir yana derdim
ama şimdi büyüdüler ve benim kendi çocuklarım oldu
şimdi sevgilerini asla kıyaslayamıyorum bile
yarın sadece çocukların yanında olucak bir derdin oldumu ilk başta onlar koşacak yiğenlerin üstünkörü ilgilenip geçecek
sakaın öyle bir hata yapma çocuğada yazık etmezsin merak etme gülüm
aksine çokda güzel edersin yaşlı anne babalarla çocuklar çok daha iyi anlaşıyor
çok daha başka seviyorlar anne babalarını bu düşündenden vazgeç ve hemencik doğur birtane
çalışmalarada bu geceden itibaren başla takip edecem ona göre muckk mucckkkkkkkkkkkkkkk
bilmiyorum ki hergün 7000 adım yürüyorum da aslında
ama ayrıca bir spor yapmıyorum
bakalım haftaya ne olacak acaba tuvalet sorununmdan kaynaklanabilirmi
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama ben beyimle bu konuyu çok defa konuştuk o halinden memnun ben onu bu konuda sıkıştırıp bunaltmayı düşünmüyorum artık. Çok kavga ettik ama maalesef sonuç alamadım ve peşinide bıraktım bu saatten sonrada artık alıştım benim için bölesi hayırlısıymış herhalde. Hem biraz daha zayıflayıp iice bir güzelleşiyim belki bunu boşar başka adam alırım dermişim mesela hahaha valla duysa bu yazdıklarımı 3 üz yaptırır bana mazallah :))) şaka bi yana mutluyuz bu şekilde hepinizi kokulu öpücükler yolluyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?