Tatlım kesinlikle 3 beyazı yemiyoruz un şeker tuz. Unsuz veya şekersiz hayat geçerde tuzsuz zor geçer ancak ben sıfır tuz yapmıyorum. Yemeklere ihtiyacı kadar fazla değil ama koyuyorum. 6 ayda 22 kilo verdim 100 kilodan 78 e indim. Ancak hedefim 70 altı. Boyum 182 olması nedeniyle şu an bile fena değilim eski halimi düşündüğünüzde ancak dahada zayıf olmayı çok istiyorum inşallah yaza kadar bir 10 kilo daha verip bikinimle sahilde güneşlenme hayali kuruyorum. Hedef kaymalısın ve hayal kurup yememeni tavsiye ediyorum şekerim :)))
maşallah kız o boy ne öyle
senin artık kilo vermene falan gerek yok bence şekerim
manken gibisin zati ...
ama tabii kendini rahatsız hissediyorsan
neden olmasın sana özelden mesaj yolluyorum bakarsın
inşallah canım yarın tartılcam yazarım gelişmeleri 71,5 tum inş düşüş olmuştur tuvalete de düzenli gidemiyorum ama inşallah vermişimdir
ayrıca iki gündür eşil çay da içiyorum bakarım etkisi olacakmı
canım çok iyi yeşil çay geçrkten çok etkili kilo vermede vede beşi biyerdeyide tavsiye ediyorum
ben ikisininde yararını gördüm daha hızlandırıyor kilovermeyi
cancazım saol bnde 83 kiloydum bir senede 61 oldum ama boyum 163 olduqu icin 54 kilo olmak istiyorum dikkat ediyorum ama zorlaştı vermem gitmiyor bi türlü ne yapsam anlamafım üc tane ewladım var hepside arka arkaya kücük en kücükleri de bir bucuk yasında yaşım 25 önerdiqiniz varsa formül rica ederim yaza fit olmak istiyorum yaa
ay maaşallahhhhh 25 yaşındasın ve 3 çocuk ne güzel
bu arada hoşgeldin aramıza canımcımmmmmm
çok güzel kilo vermişsin canım sana özelden bir site adı yolladım
oaryı incelersin kilo vermede gerçekten çok etken oluyor
her yediğini kontrol altına alıyorsun çok güzel oluyor
beşli cayında faydası varmı acaba canım bende almıştım mate biberiyefunda kekik ve yeşil cay ayrı aytı hepsinden z az koysam acaba etkisi olurmu
çok etkisi oluyor bende bir ara öyle yapıyordum ama şimdi vaktim yok hazırını alıyorum
o şekil içiyorum ama senin yaptığın gibi daha etkili oluyor
kızlar bişey sorcam ben kalori besabı yapmak istiyorum ama nereden yapıcamı bilmiyorum sizin önerdiqiniz bi yer var mı ben inanıtmısınız yazdıklarınızı okuyunca motive oldum ve diyetimi bozmak istemiyorum inş gider su yaqlar
özeline bak cnaımcım yolladım birtane