• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

Selam bı hafta once sız e merhaba demıstım.oyle dogru duzgun kalorı sayamadım hıc.cocuklara ne yemek yaptıysam onu yedım hergun sebze et yedım ben yemeyınce yemıyorlar. ?ıkı lıtre su ıctım bugun tartıldım bır bucuk kılo gıtmıs sevındım ınsallah boyle devam ederım.nasıl kızlar

kızlar sizler birer meleksiniz dünyanın en iyi melekleri buraya toplanmış kız kardeşim yok tanımadıqım halde sizi kardeşim gibi hissediyorum su ana kadar 350 kalori almışım inş bakalım gider tıkır tıkır spora vaktim yok beş yasında iki yasın da ve bir yaşında bebeklerim var onlarla zor basa cıkıyorum artı spor düşenemiyorum valla yaaa gelin bi öpimm sizi :)

Aa masallah benımde 19 aylık ıkızlerım var.hamılelıkte kılo almadım ama sut verecem dıye, dogumdan sonra 20 kılo aldım bıde bu sezeryan gobegı

Evet canim Allahum bagislasun bizlere oglumda bende grip olduk aklim hep onda onerebileceginiz bisey varmi atesi cikar diye korkuyorum

Canım ınsallah ıyıleşmıstır sımdıya, azcık zencefıl bal ver bıde zeytınyagı bal karnına sırtına bogazına sur ben ole yapıyom cok ıyı gelıyor

hayır cnm benim sabah yediklerim öqle de yedim akşam da yedide yicem zeytinyaglı kabak yemeği yapıcam bi porsiyon yani bugünkü kolari m 800 olucak inşallah acıkmam gece cocuklaruyumadıqı icin acıkıyorum tabii mutfakta tazmanya canavarıgibi oluyorum :)

Bende gunduz yemeye vaktım olmuyordu mecbur ge e yıyordum.? E ıkı cocuk sut olsun dıye gece gece helva uzum ne varsa sokuyodum

Basak 32 bence hemen cocuk yapmalısın hayatım oyle yegenle fılan olacak sey degıl bunun tadı baska, Tatlım bu benım sahsı fıkrım takıl sen kafana gore

bashak32 CNM ÖLE DÜŞÜNME BENCE ÇOCUK ÖZLEMİN VARSA 35 E KADAR YOLU VAR DOKTORA GİTTİM BU SABAH OĞLUM DA BENBDE ÇOK KÖTÜ GRİP OLDUK KIZLAR GECE UYUYAMADI OĞLUM ÖKSÜRMEKTEN :(
BU ARADA KİLOM AYNI HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK MALESEF :(
SAĞLIK OCAĞINDA DİYETİSYEN VAR ONUNLA GÖRÜŞTÜM BİR LİSTE VERDİ BAKALIM NE KADAR UYABAİLECEĞİM BİLMİYORUM AMA HAFTAYA PERŞEMBE ÇAĞIRDI TEKRAR
BU ARADA BANA HİÇ BİR BİTKİ ÇAYININ ZAYIFLAMAYA ETKİSİ OLMADIĞI ANCAK SAĞLIK İÇİN İÇİLEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Canım zeytınyagı bal sırtına,sonra havlu koy tum marazını alır

kızlar diyetim süper gidiyoo valla 61 ilebaslauan marotan kısa sürede 60 ile dewam ediyor çörekotu kullanıyorum ac karna bir kasık üstelik bide hastayım şişkinliqim var gelişmelerimi yazıcam sizlere cok sevincliyim idealim 54 ama verebilirsem 52 e düşücem

kızlar diyetim süper gidiyoo valla 61 ilebaslauan marotan kısa sürede 60 ile dewam ediyor çörekotu kullanıyorum ac karna bir kasık üstelik bide hastayım şişkinliqim var gelişmelerimi yazıcam sizlere cok sevincliyim idealim 54 ama verebilirsem 52 e düşücem

Merhaba diyet olarak ne uyguluyorsun sadece kalori hesaplamasimi yapiyorsun canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 haftadir diyetdeyim ve 9 kilo gitti ilk kez bu kadar basarili oldum. Demekki is beyinde bitiyormus son iki haftada cok yavas gidiyo ( haftada 800 gram- 1kilo arasi) ama iyi böyle saglikli olan bu sonucda. Arada cikolata falanda yiyorum,dayanamiyorum tatliya:-)

6 haftadir diyetdeyim ve 9 kilo gitti ilk kez bu kadar basarili oldum. Demekki is beyinde bitiyormus son iki haftada cok yavas gidiyo ( haftada 800 gram- 1kilo arasi) ama iyi böyle saglikli olan bu sonucda. Arada cikolata falanda yiyorum,dayanamiyorum tatliya:-)

günaydınnnn :)

süpersin çok güzel vermişsin canım neler yaptın sadece kalori sayarak mı zayıfladın başka şeyler yaptın mı anlat bakalım hazirana kadar vermem gereken 7-8 kilom var kalori sayarak 3 kilo verdim durdu 2 haftadır aynı kiloda sayıyorum veremiyorum şişkinliğim çok benim adet öncesi dönemim kötü oluyor baya neler yaptığını anlatırsan canım sevinirim...

Kızlar ben pazartesinden pazartesiye Tartılıyorum ve bu hafta 1 kg daha vermişim 77 kiloya düşmüşüm. Haftada 1 kilo ile gidersem 2,5 ay sonra inşallah incecik olacağım çoook mutluyum bu sabah :)))

Canım 6 haftada 9 kilo çok güzel bermişsin bravo valla benim durdu sanki 1 haftada 1 kilo anca veriyorym :(( buneya girsin kilolar yapıştı kaldı üzerime

Merhaba diyet olarak ne uyguluyorsun sadece kalori hesaplamasimi yapiyorsun canm

kalori sayımı yaparak yapıyorum ama yavaş gidiyo bayaqı bi 61 de durdum yeni 60 oldum sinir oluyorum yaaa kiloyu da hic sevmem o beni cok seviyor ama bi türlü bırakmıyor yakamı :) inşallah verebilirim bebek emzirdiqim icin cabuk acıkıyorum fkat rmzirmeyi bırakmadan önce vermem laxım cünkü emzirme dönemim bittikten sonra hic veremiyorum ben spor olarak taipatlıyotum günlük 600 tanesabah aklam toplam bakalım :)

1.68 boyum ve 43 kiloyum 1 seneden beride kilomu rahat bir şekilde korumaktayım.
Yalnız senin diyet listende ufak tefek yalnışlıklar var benden söylemesi :)

Ayrıca hergün düzenli olarak her yediğin şeyin kalorisini bilmek ve gün sonuna kadar onları saymak psikolojik olarak kilo vermeye yardımcı bir hareket.

canım sen neler yaptın benim kilo cok yavas yaaa nerdeyse bir ayda bir kilo verdim sinir olıyorum lütfen neler yaptıqını yazarmısın cok merak ediyorum beslenme tarzın neler yedin ne yedin saat kacta yedin en son akşam mesela püf noktalatın vat mı dpor dur felan yaptın mı benim acill zayıglamam lazım yaz geliyor yaaa bıktım artık göbeqimi saklamaktan

1.68 boyum ve 43 kiloyum 1 seneden beride kilomu rahat bir şekilde korumaktayım.

Ayrıca hergün düzenli olarak her yediğin şeyin kalorisini bilmek ve gün sonuna kadar onları saymak psikolojik olarak kilo vermeye yardımcı bir hareket.

maşallah cnm ya o boya o kilo fidan gibisindir allah askına yatdım et bana gel benim diyetisyenim ol :) ne yapmam lazım ya nasıl basardın sen a dan z ye yardıö et rica ederim lütfen

Selam bı hafta once sız e merhaba demıstım.oyle dogru duzgun kalorı sayamadım hıc.cocuklara ne yemek yaptıysam onu yedım hergun sebze et yedım ben yemeyınce yemıyorlar. ?ıkı lıtre su ıctım bugun tartıldım bır bucuk kılo gıtmıs sevındım ınsallah boyle devam ederım.nasıl kızlar
süperr cnaımcımmmmmm Allah yardımcın olsunnnnnnnnnn
gelişmeleri bekliyoruzzzzzzzz

gelişmelerini bekliyoruz canımcım
çörek otu bende yiyim bari

bravo canım yaaa
ama maşallah sen güzel sıkıyorsun kendini çikolata da yesen gene ayda yılda birdir bizim gibi değildir ondan hızlı vereibliyorsun
tebrik ederim canım yöntemini bize de söyleeeeeeeee gerçi anlatmışın 1000 kaloriyi bile buldurmuyorum demiştin
ama biraz daha açık anlatırsan seviniriz canımcımmmmmmmmm

Kızlar ben pazartesinden pazartesiye Tartılıyorum ve bu hafta 1 kg daha vermişim 77 kiloya düşmüşüm. Haftada 1 kilo ile gidersem 2,5 ay sonra inşallah incecik olacağım çoook mutluyum bu sabah :)))

maşallah canım başarılarrrrrrrrr
tebriklerrrrrr aynen devam et gülüm demekki doğru yoldasınnnnnnnn

Ayy kızz süpersin valla maşallah tebrikler. İnceciksin boy kilo 25 kilo fark benim için hayal ama olsa nasıl olurdu acaba hiç olmadım o kadar ince. Allah bizede o günleri nasip eyler inşallah hedefim 68 kiloya düşmek o zaman boy kilo 15 fark olacak 58 e düşmem ise hem yaş olarak hemde vucüt tipim olarak mümkün gözükmüyor ama hayali bile güzel :))))

bizler bilemiyoruzdur belki nerede hata var listemizin söylersen sevinirim
ona göre daha dikkatli oluruz

süperr cnaımcımmmmmm Allah yardımcın olsunnnnnnnnnn
gelişmeleri bekliyoruzzzzzzzz

gelişmelerini bekliyoruz canımcım
çörek otu bende yiyim bari

bravo canım yaaa
ama maşallah sen güzel sıkıyorsun kendini çikolata da yesen gene ayda yılda birdir bizim gibi değildir ondan hızlı vereibliyorsun
tebrik ederim canım yöntemini bize de söyleeeeeeeee gerçi anlatmışın 1000 kaloriyi bile buldurmuyorum demiştin
ama biraz daha açık anlatırsan seviniriz canımcımmmmmmmmm

maşallah canım başarılarrrrrrrrr
tebriklerrrrrr aynen devam et gülüm demekki doğru yoldasınnnnnnnn

Selamlar arkadaslar.

Sabahlari 2-3 ince dilim siyah ekmek yiyorum. Peynir domates biber yumurtanin beyazi falan kahvaltisiz yapamiyorum. Yaninda cay veya kahve sifir seker ama. Öglen balik, veya cok az makarna ( ama makarnayi nerdeyse iki aydir sadece iki kete yedim, oda cavdar unundan yapilan makarna) aksam 18:00-19:00 gibide sadece meyve yada salata yiyorum. Bugun mesela bir mango ve elmayi dilimledim iki kasik yogurt koydum üzerine ve tarcin. Hic seker kullanmadigim icin aksamlati canim cok tatli istiyo tarcin tatli istegini bastiriyo.
Eee bide spor tabi.

Back