• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

günaydınnnn :)

süpersin çok güzel vermişsin canım neler yaptın sadece kalori sayarak mı zayıfladın başka şeyler yaptın mı anlat bakalım hazirana kadar vermem gereken 7-8 kilom var kalori sayarak 3 kilo verdim durdu 2 haftadır aynı kiloda sayıyorum veremiyorum şişkinliğim çok benim adet öncesi dönemim kötü oluyor baya neler yaptığını anlatırsan canım sevinirim...

Selam canim ay senin azmis ya SIK disini yaza kadar verirsin. Benim daha 20 kilom var:'( düsün yani Adet döneminde cok zor ya ben veremedim o dönem sadece tatli yememeye dikkat et kafana takma adet bitince kilo gidiyo yine.
Insan nedense adet dönemi hepbirakmak istiyo diyeti. Valla az yiyorum. Kahvaltida herseyi yiyorum 2-3 dilim siyah ekmek az yagli peynirler yumurtanin beyazi falan. Öglen balik, makarna ne vatsa aslinda. Ama makarna cok az yedim bide cavfar unundan yapilandan iki kasik. Genelde iste sebze balik bazen patates falan. Aksamda genelde meyve yada salata. Ve bide sifir seker!!!

Selam canim ay senin azmis ya SIK disini yaza kadar verirsin. Benim daha 20 kilom var:'( düsün yani Adet döneminde cok zor ya ben veremedim o dönem sadece tatli yememeye dikkat et kafana takma adet bitince kilo gidiyo yine.
Insan nedense adet dönemi hepbirakmak istiyo diyeti. Valla az yiyorum. Kahvaltida herseyi yiyorum 2-3 dilim siyah ekmek az yagli peynirler yumurtanin beyazi falan. Öglen balik, makarna ne vatsa aslinda. Ama makarna cok az yedim bide cavfar unundan yapilandan iki kasik. Genelde iste sebze balik bazen patates falan. Aksamda genelde meyve yada salata. Ve bide sifir seker!!!

Sporda yapiyorum bunu unuttum:-)

Canım 6 haftada 9 kilo çok güzel bermişsin bravo valla benim durdu sanki 1 haftada 1 kilo anca veriyorym :(( buneya girsin kilolar yapıştı kaldı üzerime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canim bak öbür arkadaslara cevap verdim okursun. Bol maydanoz ye ( her yemegin yaninda ye )ödem atiriyo zaten ilk hep su gidiyo ben yag ve kas ölcumu yaptirmistim ilk 3 hafta 7 kilo su gitmis. Bende baslamaliyim yine maydanoza :-)

sizlere dedim bu hafta kesin veremicem diye
çünkü yemediğim şey kalmamıştı geçen hafta ama genede 200-300 gram kadar bir azalma olmuş yani tümdende
verememiş değilim 2 gün tam bozdum pastalar börekler ama
önceki günler çok dikkat ettiğim için gene kilo vermem durmamış
buda güzel en azından hiç kilo veremesemde kilo almadan haftayı tamamlamak da güzel
yaz geliyor canlarıımmmmmmmmmm şıkır şıkır oluverelim gari bee...

Trgiyi toz ettim kizlar kaldirdim ortliktan yoks dk d bi cikiyotum buda benim mkrlimi bozuyor oyüzden hftda tartilcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf neyı ne kadar yedıgımı bıle bılmıyorum,
Sabahleyın yesıl sogan peynır zeytın yıyecektım sadece ama bıde yumurta cevız cıktı.. cocuklar yemıyo dokmeye de kıyamıyom. Artık yerken kılo alacam vermeyı bırak. sımdı bı tabak kurufasulye ve tavugu ındırdım cocuklarla cok zor ya moralım bozuldu. Hep boyle mı kalacam ıkı senedır aynı kıyafetlerı gıyıyorum, bı sene sonra ıse gerı donecemısyerındekıler benı boyle gorsun ıstemıyorum.

bizler bilemiyoruzdur belki nerede hata var listemizin söylersen sevinirim
ona göre daha dikkatli oluruz

Diyet Listesini uygulayan birinin bisküviyi listesine sokmamalı bence .
En çok kaloriye sahip abur cuburlardan biri, diyetleri bile. Haftada 1 alımını ideal olarak düşünüyorum .

Son düzenleme:
Diyet Listesini uygulayan birinin bisküviyi listesine sokmamalı bence .
En çok kaloriye sahip abur cuburlardan biri, diyetleri bile. Haftada 1 alımını ideal olarak düşünüyorum .

çok teşekkürler sağolasın çok düşük kalorili listelerde bile mevcut bende anlamış değilim

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

bugünden itibaren buna geçiyorum daha hızlı kilo vermek için
gerçi hafta sonları asla hiç bir diyeti uygulayamıyorum
bugün ve yarın uygulayacam hafta sonu ara verip
pazartesiden itibaren devam edecem bakalım ne olacak?
haftaya pazartesiye sonucu tekrar yazarım sizlere canlarım

Son düzenleme:
yulaflıda aynıdır bence canım
çünkü sonuçta bisküvi normal bisküvilerde neler mevcutsa onlardada mevcuttur
sadece onlar biraz daha fazla tok tutuyordur bence tek ayrımı budur
sağladığı kalori gene yüksektir yani

ara öğünlerde yiyordum yulaflı bisküvi çıkarayım bende listeden artık.. teşekürler cevap için :)

kızlar geçekten kilo vermem durdu gramlar iniyor çıkıyor ama yok veremiyorum ben yanlış bir şey mi yapıyorum arada kaçırıyorum ama sanıyorum ki 1500 kaloriyi geçim geçmiyorum genelde 1100-1200 civari kapatıyorum günü sadece sabahları ekmek yiyorum oda kepekli akşamları çok hafif yiyorum deliricemm veremiyorummm bırakasım geliyor herşeyii :(:(:(:(

kızlar geçekten kilo vermem durdu gramlar iniyor çıkıyor ama yok veremiyorum ben yanlış bir şey mi yapıyorum arada kaçırıyorum ama sanıyorum ki 1500 kaloriyi geçim geçmiyorum genelde 1100-1200 civari kapatıyorum günü sadece sabahları ekmek yiyorum oda kepekli akşamları çok hafif yiyorum deliricemm veremiyorummm bırakasım geliyor herşeyii :(:(:(:(

yok yok canım bırakma sakın haa bir müddet duruyor bak benimde durdu
ama pes etmek yok aynen devam edecem inşallah sakın bırakma gülümmmmmm
yoksa bütün hayallerimiz tuz buz olur aman haa
5-10 kilo vermeden bırakmak yok bize
o zamanda gene tam anlamıyla bırakmıcaz çok aşırıda kısmıycaz o şekilde gidicez artık ömür boyu inşallah canım

off ben çok acıkıyorum ya:50:

bir çok araştırdığım listeye göre en mantıklısı ikindi vakti mutlaka öğün yemeği yer gibi bişeyler yemek
işte o zaman akşam çok az yiyorsunuz o yediğiniz şey sizi dizginliyor
ve harika eksik kalori alıyorsunuz aradaki fark çok gerçekten ve bu durumda gün boyu hiç aç kalmıyorsunuz
mesela bir kaç listede gördüm ikindi vakti tost yediriyor hayret ettim
düşünsenize o zaman akşama asla acıkmazsınız acıkmadan 3-5 lokmayla akşam yemeğini tamamlarsınız
ben bir kaç gündür bu yöntemi uyguluyorum inanın hiç acıkmadan günü tamamlıyorum
kilo verip vermediğimi ilerleyen günlerde anlayıp bildirecem

canım naaptın sakın bırakma yaa azdaha spora ağırlık ver o zaman kalori çok daha çabuk yakılıyor
ben bu raralar spor yapamadım ondan durdu yemem gene çok değil ama apora vakit ayıramadım koşuşturmaktan ondan yerinde sayıyorum ama artık hızlandıracam sporuda sakın bırakma bak başladık birlikte aynend evam edelim pes etmek yokkkkkkkkk!!!!....

ilk ölçülerim
göğüs:90
bel:78
Göbek:100
Kalça:101
bacak:57

eski ölçülerim:
göğüs:90
bel:76
Göbek:98
Kalça:99
bacak:56
veeeeeeeee şimdiki ölçüleriimmmmmmmm
göğüs:89
bel:75
Göbek:97
Kalça:98
bacak:55

ama kilo kaybını daha göremedim onu anlamadım
ama bedenim az daha incelmiş bu nasıl bir olay acaba??

Son düzenleme:
Beden Göğüs Bel Basen
32 74-77 60-62 84-87
34 78-81 63-65 88-91
36 82-85 66-69 92-95
38 86-89 70-73 96-98
40 90-93 74-77 99-102
42 94-97 78-81 103-106
44 98-102 82-86 107-110
46 103-107 87-91 111-115
48 108-113 92-96 116-120
50 114-119 97-102 121-125