• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

eylemcğm kolay gelsinnn şu kalori cetvelini bir bulabilsem
günlük yediklerimi yazp hesaplayacağım da istediğimi bulamadım henüz
ben de yavaş yavaş başlatyacağım artık takipteyim seni
:54:

eylemcğm kolay gelsinnn şu kalori cetvelini bir bulabilsem
günlük yediklerimi yazp hesaplayacağım da istediğimi bulamadım henüz
ben de yavaş yavaş başlatyacağım artık takipteyim seni
:54:
ok canım sağolasın özelden msj yolladım belki site ismi vermek yasaktır diye
bakarsın yolladığıma o yönlendirir seni gülümmm

normal yiyorum hergün 3 saatspor yapıyorum hergün tartılıyorum ve 500 gr gitmiş oluyo acaba sumudur yağmıdır bilemedim.inş öyle olurum :52:

yok yok tasalanma biraz yap biraz sudur çünkü hızlı veriyorsun
o yüzden illaki sudanda kaybın oluyordur ama olsun önemli değil
ne kadar yağ giderse o kadar karın var çok öpüyorum cnaımcımmmmmm

Son düzenleme:
ok canım sağolasın özelden msj yolladım belki site ismi vermek yasaktır diye
bakarsın yolladığıma o yönlendirir seni gülümmm

yok yok tasalanma biraz yap biraz sudur çünkü hızlı veriyorsun
o yüzden illaki sudanda kaybın oluyordur ama olsun önemli değil
ne kadar yağ giderse o kadar karın var çok öpüyorum cnaımcımmmmmm

tşk ederim canım :16::16::16:

Mesela bugun sabah 2 cevız
1 kk peynır bı dılım ekmek 4 zeytın yedım.
Az once cocuklardan artan yarım muz yarım portakal ve yarım cay bardagı sut
Toplamda yarım lıtre su ıcmısım
Bakalım gunu nasıl tamamlayacagım sımdı.cocuklara yarma bugday et haslıyacam ondan da yerım saat ıkı gıbı

Evet 2 gıbı bı tabak etlı keskek yedım sonra 1 armut bı kase yogurt ve bes bademle gunu bıtırdım.
Tam hesaplayamadım ama 1000 kalorı yı gectı heralde.

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum bende katılmak istedim aranıza 5-6kilo fazlam var bu kalori hesaplama dikkatimi çekti bu gün başladım bakalım inşallah başarırız :)

revanimden mantıma herşeyi yedimmm
ama kilo verebildim diye mükafat olsun diye yedimmmmmmmmmm
arada olur motive daha çok artıyor böyle bugünden itibaren tekrar çok sıkı giriyorum

Evet 2 gıbı bı tabak etlı keskek yedım sonra 1 armut bı kase yogurt ve bes bademle gunu bıtırdım.
Tam hesaplayamadım ama 1000 kalorı yı gectı heralde.
olsun cnaım geçsede önemli değil zaten aslında 1200 ün altına düşmeyin diyor siteler
1000in altı iyicesakıncalı hızlı kilo vermenin hiç bir yararı yok defalarcada söyledim yine söylüyorum
sakın hızlı vermeye çalışma canım az az ver kalıcı olsun bir daha geri almazsın.

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum bende katılmak istedim aranıza 5-6kilo fazlam var bu kalori hesaplama dikkatimi çekti bu gün başladım bakalım inşallah başarırız :)

başarırzın canım inşallah
öncelikle hoşgeldin aramıza çok kalabalık değiliz ama birbirimizi takip ediyoruz kopmuyoruz o güzel tarafı var bizim topiğimizin
herkes kafasına göre takılıyor istediği gibi yiyor içiyor sadece gelişmeleri bizimle paylaşıyor
seninde gelişmelerini şıkır şıkır kilo vermelerini bekliyoruz canımcım
birazda kendini spora zorla o zaman çok sıkı güzel bir vücut ortaya çıkıyor kilo verirken
o çok önemli vücut sarkmıyor o zaman leslie bile yeterli bence vücudun sarkmaması için ağır sporlara gerek yok

Teşekkür ederim siteyi nasil kullanacağımı pek anlamadım ama zamanla Alışırım biraz kendimden bahsedeyiim evliyim 2 tane kızım var doğumdan sonra aldığım kiloları verdim ama normalde de kilo fazlam olduğu icin hala istediğim kiloda değilim Doğumdan sonra isveç diyetini uyguladım Bir ayda 10 kilo verdim 6 kilo daha vermem lazım veremiycem gibi geliyo bırakıyorum diyeti bu sefer tekrar 76 kiloya çıkarım diye korkuyorum ama azim ettim vereceğim insallah dün başladım 66.200 kg ile bugün 65.600 çıktım cok sevindim

Teşekkür ederim siteyi nasil kullanacağımı pek anlamadım ama zamanla Alışırım biraz kendimden bahsedeyiim evliyim 2 tane kızım var doğumdan sonra aldığım kiloları verdim ama normalde de kilo fazlam olduğu icin hala istediğim kiloda değilim Doğumdan sonra isveç diyetini uyguladım Bir ayda 10 kilo verdim 6 kilo daha vermem lazım veremiycem gibi geliyo bırakıyorum diyeti bu sefer tekrar 76 kiloya çıkarım diye korkuyorum ama azim ettim vereceğim insallah dün başladım 66.200 kg ile bugün 65.600 çıktım cok sevindim

yok alışkanlıklarını değiştirince az yemeyede alışınca inanki fazla kilo alınmıyor hiç korkma
yeterki biraz uzun zaman diliminde az az yediklerini azaltarak bir düzene sokman
sonra vücut kendiliğinden artık fazla yiyemiyor
aklından tatlıları çikolataları silmen çok canın istemedikçe asla yememeye özen göstermen
sonra az az yesende kilo yapmıyor merak etme tecrübe konuşuyor hiç korkma...

En büyük düşman onlar mutlu ediyo gibi başta amaaaa sonraa psikoloji falan kalmıyo 1 kilo 2 kilo derken birde bakmışsın kıyafetler olmuyo ama yinede vazgeçemiyorum kurabiyeyi çok severim diyet bitince hemen yapıyorum yada alıyorum Biraz da nasil beslendiğini anlatıyım
Sabah aç karnına 3 bardak su içip
Ardından bir kase yulaf ezmesi yiyorum öğlene kadar böyle arada acıkırsam bı meyve yiyorum ekmeği kestim protein ağırlıklı ve meyve sebze ile besleniyorum tabi birde türk kahvesi yeşil çay bunlarda önemli

Selam kızlar ben 61-62 arası durdum kaldım gitmio yerimde sayıyorummm :(

birde ben çok fena kabızlık çekiyorum kızlar halbuki yeşillik salata çorba mutlaka yiyorum yeşil çay içiyorum meyve yiyorum her sabah kalkınca kuru kayısı yiyip 2 tane üstüne su içiyorum fayda etmiyor çok kötü durumdayım bildiğiniz şeyler var mı bana yardımcı olacak

En büyük düşman onlar mutlu ediyo gibi başta amaaaa sonraa psikoloji falan kalmıyo 1 kilo 2 kilo derken birde bakmışsın kıyafetler olmuyo ama yinede vazgeçemiyorum kurabiyeyi çok severim diyet bitince hemen yapıyorum yada alıyorum Biraz da nasil beslendiğini anlatıyım
Sabah aç karnına 3 bardak su içip
Ardından bir kase yulaf ezmesi yiyorum öğlene kadar böyle arada acıkırsam bı meyve yiyorum ekmeği kestim protein ağırlıklı ve meyve sebze ile besleniyorum tabi birde türk kahvesi yeşil çay bunlarda önemli

evet canım çok haklısın tatlılar ahh o tatlılarrrrrr
çoktan unuturdum ben sizi (kiloları) çoktaannnnnnnnn ah bu tatlıların gözüüü kör olsunnnnnnnn...

ekmeği niye kestin yaa tamamen kesinlikle kesmeyin diyorlar gülüm yaa
az da olsa ye kızzzzzzzzzz

Selam kızlar ben 61-62 arası durdum kaldım gitmio yerimde sayıyorummm :(

birde ben çok fena kabızlık çekiyorum kızlar halbuki yeşillik salata çorba mutlaka yiyorum yeşil çay içiyorum meyve yiyorum her sabah kalkınca kuru kayısı yiyip 2 tane üstüne su içiyorum fayda etmiyor çok kötü durumdayım bildiğiniz şeyler var mı bana yardımcı olacak

ah canım hiç bilmiyorum o konu hakkında bişey
sadece bildiğim hergün sabah kalktığınızda wc de bir 20dk oturup hergün yapmayı sağlamakmış zamanla vücut alışıyormuş
hep o saatte kendiliğinden geliyormuş ama ne derece doğru tabi bilemiyorum

bu arada kilo vermem kaldı diye sakın ara verme
bir müddet duruyor ondan sonra hızlı bir şekilde devam ediyormuş
durması hiç öenmli değil ciddi şekilde aynen devam et gülümm

Son düzenleme:
tartılmıyorum sadece cumartesi pazar tartılıyorum etkilemesin diye
bakalım tam 62.00 olabilcemmi bu hafta sonu
eğer olursam sizlere bir sayfa dolusu kokulu öpücük gönderecemmmmmmmmmm

selam kızlar ben 61-62 arası durdum kaldım gitmio yerimde sayıyorummm :(

bir arkadaşım yapmış sabah kalkınca bir bardak süt
ve üstüne bir bardak su
kilo vermek için neler yaptınız

bir arkadaşım yapmış sabah kalkınca bir bardak süt
ve üstüne bir bardak su
kilo vermek için neler yaptınız

canım başta ilk sayfada bir liste var onu uygula diyeceğim ama
bana bir gün bile uygulayabilmek nasip olmadı
yani aslında hiç bir diyet listesi falan hiç önemli değil iş beyinde bitiyor
ban canım ben günde 2-2.5 litre su rahat içiyorum en öenmlisi bu bence
sabahları kalkınca 1 su bardağı suyun içine limon varsa yarım limon suyu sıkarak içiyorum
yoksa 1 tatlı kaşığı kadar sirke koyarak her sabah 1 bardak limonlu veya sirkeli suyumu içiyorum
sonra sabah kahvaltımı hafif bir şekilde aynı o listedeki gibi yapıyorum
öğlen çorba salata yoğurt ney nasıl denk gelirse
ama hafif olacak şekilde bazen ızgarada alıyorum bazen sulu yemekte ama hep az daha az
yarım karın olacak şekilde yiyorum
akşamada hiç az yemek nasip olmuyor desem yeridir
illaki pilavım oluyor hemen her her akşam pilavım olmasa makarnam oluyor
ve hiç öyle 3-4 kaşıklada bırakamıyorum
illaki 10-15 kaşığı buluyordur çok severim çünkü
yanınada mutlaka bir sulu yemek işte onu çok aşırı yemiyorum
salata varsa salata yoğurt illaki akşamları o biçim gidiyorum
ama çok şükür genede kilo veriyorum
hem biraz hareketli oluşumdan heralde hemde hemde gündüzleri dikkat ettiğimden olsa gerek
3 haftada 2 kilo verdim ben hızlı gitmiyorum
şimdide devam ediyor vermem bu hafta sonu inşallah 3 kiloyu bulacak verdiğim kilolar

canım başta ilk sayfada bir liste var onu uygula diyeceğim ama
bana bir gün bile uygulayabilmek nasip olmadı
yani aslında hiç bir diyet listesi falan hiç önemli değil iş beyinde bitiyor
ban canım ben günde 2-2.5 litre su rahat içiyorum en öenmlisi bu bence
sabahları kalkınca 1 su bardağı suyun içine limon varsa yarım limon suyu sıkarak içiyorum
yoksa 1 tatlı kaşığı kadar sirke koyarak her sabah 1 bardak limonlu veya sirkeli suyumu içiyorum
sonra sabah kahvaltımı hafif bir şekilde aynı o listedeki gibi yapıyorum
öğlen çorba salata yoğurt ney nasıl denk gelirse
ama hafif olacak şekilde bazen ızgarada alıyorum bazen sulu yemekte ama hep az daha az
yarım karın olacak şekilde yiyorum
akşamada hiç az yemek nasip olmuyor desem yeridir
illaki pilavım oluyor hemen her her akşam pilavım olmasa makarnam oluyor
ve hiç öyle 3-4 kaşıklada bırakamıyorum
illaki 10-15 kaşığı buluyordur çok severim çünkü
yanınada mutlaka bir sulu yemek işte onu çok aşırı yemiyorum
salata varsa salata yoğurt illaki akşamları o biçim gidiyorum
ama çok şükür genede kilo veriyorum
hem biraz hareketli oluşumdan heralde hemde hemde gündüzleri dikkat ettiğimden olsa gerek
3 haftada 2 kilo verdim ben hızlı gitmiyorum
şimdide devam ediyor vermem bu hafta sonu inşallah 3 kiloyu bulacak verdiğim kilolar

Canim ne mutlu sana oneli olan vermek yavas yavas vermek iyi diye biliyorum ve seninde dedigin gibi her olay beyinde bitiyor bende dikkat ettim son bir hafta ama bakalim.ne olacak birde suyu cok icemiyorum is yerimde wc yok malesef:-)

Canim ne mutlu sana oneli olan vermek yavas yavas vermek iyi diye biliyorum ve seninde dedigin gibi her olay beyinde bitiyor bende dikkat ettim son bir hafta ama bakalim.ne olacak birde suyu cok icemiyorum is yerimde wc yok malesef:-)

yok canım o zaman zor tabii
ama bak ben bu kadar çok içmeme rağmen bir sabahtan gidiyorum wc ye
birde öğleden sonra gün tmamlanıyor
sen hiç gitmesen günde 1 kere mutlaka gidiyorsundur
o 2 ye çıkacak işte o kadar çokda fazla gitmezsin yani korkma
ama 2. gidişinde sorun oluyorsa tabii ona bişey diyemem canım
öenmli değil az yemeye dikkat edersen su aşırıda önemli değil
biz birazda açlığımızı hissetmeyelim diye tüketiyoruz
benim için sorun değil diyorsan sorun yok canımcım
güzel gelişmelerini bekliyorum

kızlar bn burda yeniyim zayıflamam lazım yardım edin bacılarrr :)

Tatlım kesinlikle 3 beyazı yemiyoruz un şeker tuz. Unsuz veya şekersiz hayat geçerde tuzsuz zor geçer ancak ben sıfır tuz yapmıyorum. Yemeklere ihtiyacı kadar fazla değil ama koyuyorum. 6 ayda 22 kilo verdim 100 kilodan 78 e indim. Ancak hedefim 70 altı. Boyum 182 olması nedeniyle şu an bile fena değilim eski halimi düşündüğünüzde ancak dahada zayıf olmayı çok istiyorum inşallah yaza kadar bir 10 kilo daha verip bikinimle sahilde güneşlenme hayali kuruyorum. Hedef kaymalısın ve hayal kurup yememeni tavsiye ediyorum şekerim :)))

yok canım o zaman zor tabii
ama bak ben bu kadar çok içmeme rağmen bir sabahtan gidiyorum wc ye
birde öğleden sonra gün tmamlanıyor
sen hiç gitmesen günde 1 kere mutlaka gidiyorsundur
o 2 ye çıkacak işte o kadar çokda fazla gitmezsin yani korkma
ama 2. gidişinde sorun oluyorsa tabii ona bişey diyemem canım
öenmli değil az yemeye dikkat edersen su aşırıda önemli değil
biz birazda açlığımızı hissetmeyelim diye tüketiyoruz
benim için sorun değil diyorsan sorun yok canımcım
güzel gelişmelerini bekliyorum

inşallah canım yarın tartılcam yazarım gelişmeleri 71,5 tum inş düşüş olmuştur tuvalete de düzenli gidemiyorum ama inşallah vermişimdir
ayrıca iki gündür eşil çay da içiyorum bakarım etkisi olacakmı

Back