Günlügümde ki son sayfa

Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır.

Paulo Coelho

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık."

Cemal Süreya

Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında bir de.. Ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır; olmayacağını bildiği halde.

C. Aytmatov

Eğer hayat sadece sevinçle dolu olsaydı, hiçbir zaman cesur ve sabırlı olmayı öğrenemezdik.

Helen Keller

"Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti..."

Özdemir Asaf

"Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir; Bazen öyle gülmeler vardır ki, en büyük acıları gizlemek içindir."

"Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış... Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..."

"Başarmak zordur, kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir."

Girmedikçe bir millete tefrika, düşman giremez;
Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.

-(Mehmet Akif ERSOY)-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…