Günlügümde ki son sayfa

"Hatırladıkça içime batan bazı anılara; kağıttan bir uçak yapıp, kalbimin penceresinden gökyüzüne fırlatmak istiyorum.."

Eksikliğe mi alışmışım ne? mutsuzluğa mı yoksa? Her şeyin ilk kez tam olmasını istiyorum da o mu olmuyor?

"Hadi elindeki bardağı yere at. Sonra özür dile. Onu kırmak istemediğini ve onunla tekrar su içmek istediğini söyle. Komik değil mi?"

"Nasılsın" diye soran birine, verilecek en iyi cevap "gördüğün gibi" demektir; ne gördüğü, seni ne kadar önemsediğine kalmış artık.

Öyle kafamı kaldırdım göğe, ne isteyebilirim ne dileyebilirim diye… Sonra düşündüm ve dedim çok şükür istediklerimin hepsi benimle..

Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.

W. Butler

Sen, hiç kimseye hiçbir yere ait olmamayı özgürlük sayıyordun. Oysa yalnızlığının tutsağı olmuştun haberin yoktu …

Kendini nokta kadar değersiz hissettiğinde dönüp arkana bak; belki önemli bir cümlenin sonundasındır.

J. Christophe

Güneşe çıktık, bunu unutma, varan iki
Ne uzak bir sesimiz vardı, efsane
Gelince Ç ile geliyordu bir çay
Oysa biz iki demiştik, varan üç
Gözler ki demeye kalmadı, derin.

-(Edip CANSEVER)-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…