Günlügümde ki son sayfa

Fazla ısrar etmeyeceksin. Elinden geleni hakkıyla yapıp, bekleyeceksin. İnat iyidir ama kıvamında.Vazgeçeceğin noktayı çok iyi bileceksin

İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafk

Özür dilemen senin haksız olduğun anlamına gelmez.. Karşındaki insana verdiğin değerin, egondan yüksek olduğunu ifade eder.

(Freud)

Son düzenleme:
Her şey yolundayken "çok yakışıyorsunuz", ayrılınca ise "zaten sana göre değildi" diyen arkadaş; sen de ayrı bi yavşaksın!

Az sözle çok şey anlatacaksın... Seni seviyorum diyeceksin sadece; ama öyle her zaman değil, yalnızca hissettiğinde.

Her seferinde canını acıtsa bile hiç kimse 'o' olamıyorsa ve canının yanacağını bile bile yine de seviyorsan; aşk bu işte...

(Can Dündar)

Bir kadın güçlüdür aslında. Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür; Ama ister ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin.

Can Dündar

Yoruldum. Güçlü olmaya çalışmaktan. Her gece unutmaya çalışmaktan. Her sabah hatırlamaktan yoruldum.

İçimdeki Yangın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…