Normalde hasır hevesim yoktur ama burda gelenek olduğu için heveslendim. Pırlanta almaya karar verdim :) teşekkürlerKarşı taraf bu maddi değerde birşey almaya niyetli ise sizin tercihinize kalmıştır durum tabi ki.
Ama yöresel bile olsa allah aşkına hasır seti gerçekten özel günlerinizde takacak mısınız?
Ekran görüntüsünü aldığınız pırlanta set şık. Farklı alternatifler de olabilir. 14 ayar beyaz altın şık setler bile olabilir. Çünkü bence set özel günlerde kıyafetlerime ve bana yakışan şekilde olmalıdır. Sette maddiyat aramayın. Şık olsun imkan varsa tek kolyeye 10-20bin verin anlatabildim mi?
Pırlanta seti beğenen kişi ile hasır set isteyen kişi aynı kişi olunca garip geldi doğrusu.
Hasır a ek olarak başka bir şık setiniz olacaksa atıyorum zaten siz önceden kendiniz aldıysanız, aileniz takacaksa falan hadi alın içinizde kalmasın diyeceğim ama çok gereksiz olurdu. Taksan takılmaz satsan satılmaz öyle bişi:)Normalde hasır hevesim yoktur ama burda gelenek olduğu için heveslendim. Pırlanta almaya karar verdim :) teşekkürler
Gereksiz yorumlarda bugün :) Kendim alıp almayacağımı tabikide size sormayacağım..Heveslendiysen kendin al. Elin parasıyla altına heveslenmeye doymadınız
Ay bende iki setten de var, nasıl bir insanım acabaKarşı taraf bu maddi değerde birşey almaya niyetli ise sizin tercihinize kalmıştır durum tabi ki.
Ama yöresel bile olsa allah aşkına hasır seti gerçekten özel günlerinizde takacak mısınız?
Ekran görüntüsünü aldığınız pırlanta set şık. Farklı alternatifler de olabilir. 14 ayar beyaz altın şık setler bile olabilir. Çünkü bence set özel günlerde kıyafetlerime ve bana yakışan şekilde olmalıdır. Sette maddiyat aramayın. Şık olsun imkan varsa tek kolyeye 10-20bin verin anlatabildim mi?
Pırlanta seti beğenen kişi ile hasır set isteyen kişi aynı kişi olunca garip geldi doğrusu.
Sadece geleneksel kıyafetin üzerine takmak için istiyorsan git bir pazara al on liraya, yirmi liraya. Ama bence sadece bir kıyafetle giymek için hasir set istemiyorsundur. Bana mesele tamamen duygusalmis gibi geliyor. Bu senin vicdanına kalmış. Ister uygun bir şey al kimseyi zora sokma, istersen kuyumcuyu kaldır. Ama unutma oradaki tavrın, tok gozlulugun ya da aç gozlulugun tüm evliliğini etkileyecek üç kuruş için değmez benceEvet yanlış okumadınızGünler sonrasını şimdiden görebiliyorum.. Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Yanlış anlamayın beğenerek ikisini de aldıysanız. Bana farklı zevklere ait gibi geliyor.Ay bende iki setten de var, nasıl bir insanım acaba
Yok takıldım sadece, evet farklı tarzları var ve farklı zamanlarda farklı sebeplerle aldım.(kimseye aldırmadım bu arada)Yanlış anlamayın beğenerek ikisini de aldıysanız. Bana farklı zevklere ait gibi geliyor.
Ay gerçekten içimin bunaldığı bir anda gelen yorumdu. Heleki kendin al başkasının parası yorumlarında krizler bastıBir cok üye anlamamak için resmen direnmiş yahu
Konu sahibi gerekirse bileziği eksik alırım. Sorun bütçe değil , ailem de takı da yardımcı oluyor diyor herkes yok sen farkını ver , yok parasını sen vermiyorsun nasıl takacaksın vs. vs. diyor.
Neyse konumuza gelinceesmerlice
Ben hasir setleri çok severim. Ince bileklik olan hasir setler çok guzel.
Şimdiden mutluluklar...
Neyi nasil istyosan oyle yaptir. 1 taki seti de almayacksa sonradan hicbisy almaz. Tabikide abart demiyrm ama madem canin istiyo. Sonradan icinde kalir canimEvet yanlış okumadınızGünler sonrasını şimdiden görebiliyorum.. Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?