*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

bende kore filmlerini çok seviyorum heleki ji jin hee nin filmlerineopuyorumnanaktan
soo filmi bunu izlmedim.

H filmi

iki filmde muhteşem özelliklede H
buda ji jin heeopuyorumnanaktan:asigim:

Son düzenleme:
evet akş filmi soo tam aşk filmi H ise polisiye biraz ama aşk filmi yinede ekle ekle çok güzeldelikafadulden

önemli değil ayrıca he cant marry diye bir dizi var oda çok güzel bi romantik komedi ama sadece 5 bölümünün dublajı yapılmış ama tavsiye ederim felaket komik

He Can't Marry

bende kore filmlerini çok seviyorum heleki ji jin hee nin filmlerineopuyorumnanaktan
soo filmi

H filmi

iki filmde muhteşem özelliklede H
buda ji jin heeopuyorumnanaktan:asigim:

ji jin hee yi yönetmen sanmıştım oyuncuymuş akannehir
canım bu soo için aksiyon, dram, gerilim diyo, yorum bulamadım.
H için de dram, gerilim, gizem diyo, aşk olduğuna emin misin ben gerilim falan izleyemem de :kedi:

amaninn yeni filmler gelmiş dur onları da ekliyim hemen
zaten bu aralar kore gazisi oldum kore filmi izlemekten başka film izlemiyom akannehir
kim ki duk un hemen hemen bütün filmlerini indirmem bitti beni bekliyolar izliyim diye
bu zaman sıkışıklığımda dahi hergün ez az 1 film izliyom ya efferim bana
şimdi hemencecik dream'i izliyorum sonra da gelip yorum yapçam

allegria izle de yorumunu alıyım canım güzelse ben de izliyim zemuszemus

izledim geldim
öncelikle sıradışı bi film konusu da işlenişi de farklı
yani o klasik böğürerek ağladığımız kore filmlerinden değil
gerim gerim gerildiğim anlar da oldu ama kopya vermiim izleyecekler izlesin
valla sıkılmadan soluksuz izledim geçer not verdim izle derim theshecim

allegriacim afisiyle konusuyla felan tanitsana filmi biz de ogrenmis olalim :))

ya ben yetişemiyorum sizin hızınıza... zaten film izleyecek vakit de bulamıyorum...
neyse gelsin kardeşim askerden o zaman bol vaktim olacak...

Hemmen tanıtayım Asmincim

Bi-mong(Dream)(2008)

:
2008 ~ GüneyKore
Tür:
Dram
Yönetmen:
Kim Ki-duk
Senaryo:
Kim Ki-duk
Yapımcı:
Kim Ki-duk
Görüntü Yönetmeni:
Kim Gi-tae
Müzik:
Park Ji
Dağıtım:
Tiglon
Süre:
1 saat 35 dk

KONUSU:Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir

Benim de hiç vaktim yok canım ama filmlerimden feragat edemiyorum hiç
uykumdan kısıyorum yine de izliyorum :kedi:

alışmışım ben 12de yatmaya...sabah 7de kalkıyorumdiye...7 saat uyumam şart...
işten geliyorum kardeşimin köpeğini dışarı çıkarıyorum 2-3 saat sonra da evde oynuyoruz filan ... oynamazsa da duş alayım ; onu yapayım derken 12 oluyor...

günün gece 3-4 gibi bittiği zamanlar çook eskide kaldı... :)

haklısın aslında canım aslına bakarsan benim durum da vahim
çalışıyorum 7 buçukta kalkıyorum..sonra okulum uzadığı için ocak ayında sınavlara gidicem akşam onlara çalışıyorum bi de üstüne film izliyorum düşün akannehir

üniversite hayatı en güzeliydi sabahlara kadar otur sonra akşama kadar uyu kaydirigubbakcemile3

konuyu dağıtmayalım Asmin kızmasın :)))
bi süre daha kim ki duk filmleri izlemeye devam etmeyi düşünüyorum
o kadar çok film birikti ki

aman kızmasın kimse... kaydirigubbakcemile3

neyse siz yapın listeleri ben de fırsat buldukçaindirip izleyeyim...

ya en kötüsü de şirkette çoğu kimsenin neti yasaklandı film ; müzik indiriyorlar diye...
ben müşteri temsilcisi olduğum için kısıtlama yapmadılar o yüzden de sık sık indirip göze batmak istemiyorum...

bin jipi indirdim o da hata verdi sinir oldum...

ayy özür dilerim soo filmi değil THE OLD GARDEN di filmi özür dilerim çokk

özür dilerim.H filmi hipnoz yapan bir şuçluyu arıyorlar hipnoz yaparak şuç işletiyor buluyorlar şuçluyu sonunda nese onu söylemeyim ama sonu romantik bitiyo.

ÖZÜR DİLERİM:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

dream filminin konusu cok guzel duruyor e yonetmen de kim ki duk olunca tadindan yenmez :)
en kisa zamanda izleyecegim ben de :))

winter sonata dizisini izliyorum ben bu ara kizlar.. cidden izlemeye deger bir diziymis.. yeniden yeniden tavsiye ederim.. ask uzerine o kadar guzel aciklamalari var ki..

repliklerini bilabilecegm bir yer olsa alinti yapip koyucam o denli guzel replikler var acikasi..
canim ard arada ayn yonetmenden gitmek seni skabilir ama yine de sen bilirsin.. arada farkli yonetmenlerin filmlerine de yer ac derm :)
degilse kim ki dukun sembollerinin icersinde kaybolabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…