Yaa bi millet vardı köpek yiyen ama hangisi hatırlamıyorum.
Bizim buraya dönem dönem her ülkeden gelirler. Bazı zamanlar söylentiler dolaşırdı, köpek yiyenler geldi köpekler ortadan kayboluyo diye, filmde köpek çorbası diyince dumura uğradım, çocukluğuma gittim resmen.
Sen de bilmiyosun, araştırıp araştırmamak konusunda kararsızım şimdi, off inşallah onlar değillerdir mafoldumben
tayvanlılar canım, buldukları herşeyi yiyolar barbarlar :1closedeyes:
ihihih benim yazdigmi okumadin demi theshe :))
biraz arastirdim guney kore ve kopek corbasi yaznca birseyler cikiyo valla..
ilk kez senden duyuyorum boyle birseyi desem inanir misin canim.. o kadar filim izledim tekinde bile gecmedi kopek eti ile ilgili birsey. bulamac halinda biraz insanin midesini kaldiran seyler yiyorlar ama kopegi ilk kez duydum yahu.
simdi baktim netten ever bunlarmis.. igggg..
ihihih benim yazdigmi okumadin demi theshe :))
biraz arastirdim guney kore ve kopek corbasi yaznca birseyler cikiyo valla..
caponlar yio köpeği die biliorum ben :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hüzünden öteyi bende izlicem ama daha nasip olmadı bakalım, theshe "hüzünden öte mafoldumben" similisini kullandı, ahaaa dedim bu böğürterek ağlatır beni :1ninca:
ayy bizim kelle-paça çorbamız gibi onlarında köpek çorbasmı var akannehir
huzunden ote de deli agladim ben valla.. oyle bole degil sonlarina yaklastikca hele de..
Sen daha izlemedin mi onu :mymeka:
ben de izleyip silmişim akannehir
yookkk tembelim busıralarr, 2tane film var elimde izlemem gereken bekliolarmirmirmirmir
Saol yani magic, bundan sonra her kelle paça içtiğimde (çok da severim :1rolleyes:) aklıma bu köpek çorbası gelcek :a015:
aha pot kırmışımmmm kaydirigubbakcemile3
yok anam yok mis o çorba misss hımmmmmcokacimcoook "ceeee" simili olsaydı burda onuda kullanırdımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?