BASLIK ILERLEDIKCE TUM SAYFALARI GEZMEK ZOR OLACAGINDAN BEGENDIGIMIZ FILMLERI BIR LISTE HALINE GETIRDIM, INDIRMEK IZLEYENLER DIREK BU LISTEYE GOZ ATABILIRLER:
Hircin kiz / My sassy girl / Yeopgijeogin geunyeo
A moment to Remember
SHI GAN - TIME
Nefes- Breath_Soom
A millioner`s First Love - Baekmanjangja-ui cheot-sarang
Bin Jip / Boş Ev
Old Boy / ıhtiyar Delikanlı
in the mood for love- Fa yeung nin wa
DAISY
a tale of two sisters
more than blue-hüzünden öte
The Classic- Keulraesik
bungee-jumping-of-their-own
bow/ yay
il mare-Siworae-GOL EVI
The art of seductıon
Oasis (Vaha)
Samaria / Samaritan Girl
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
winter sonata (Dizi)
Bi-mong(Dream)
Samaria(Fedakar Kız)
Windstruck
Saibogujiman kwenchana-I'm a Cyborg, But That's OK
200 pounds beauty
100 days with mr arrogant
Humming
A Man Who Was Superman
Geuhae yeoreum/ Bir keresinde yazın
Tokyo!
I'm sorry,I love you(MISA)
Welcome to Dongmakgol
Seom | Ada
A moment to Remember
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim hiç ama hiç sevmedim ,film mi yoksa müzik klipi mi anlam bile veremedim ,vasatında altında bir film...
ay ayni filmlerden mi bahsediyoruz prensesim harika bir filmdir bu ya, muhtesem yani.. turk filmi tadinda tam, sonu ise mukemmel.. aglamaktan icim disima cikmisti valla izlerken benim:1shok:
olabilir canim ya.. guney kore filmlerinde bazilarinda boyle atllaya ziplaya olaylar anlatilir sona dogru cozume kavusursun.. bu da o tarz bir film.. ama ben cok begenmistim..
hadi yaa asminim cidden ben hiç sevmedim... sahneler arası geçişler müzik klibi gibiydi ,ordan oraya atlıyor ben yönetmenin anlatamından dolayı sevemedim sanırım...
olabilir canim ya.. guney kore filmlerinde bazilarinda boyle atllaya ziplaya olaylar anlatilir sona dogru cozume kavusursun.. bu da o tarz bir film.. ama ben cok begenmistim..
zevkler cok farkli demek ki :)
neyse bakalim belki baska begenmeyenler de vardir bilemiyoruz.. ama nette okudugum yorumlar genelde olumlu olunca sasirdim yorumuna biraz..
hehhee ikimizde birbirimizin cok begendigi filmleri begenmiyoruz sanki prenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?