*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Asminin sayesinde keşfettiğimiz yakışıklılardan birisi :asigim:
daisy ve a moment to rememberda izledim valla hoş adam ne yalan söyliyim

ben de beğeniyorum bunu ve diğer korelileri artık, eskisi kadar yadırgamıyorum ama yicek kadar olamadım daha yaa :kedi:

ben bi tek coni depi yirim :kedi:

coni kim kızım bruce onu donunda sallar :1closedeyes: yok len coni hepimizin malı, umumi tuvalet gibi bişey o, anonim eserler gibi, herkes bi parça ısırabilir Şeniz

korelilerden bahsetmiyosak sizinkileri destekler ama george coloney den yana kullanırım oyumu kaydirigubbakcemile2

bi de lostun jacki var mirmirmirmir
konu nerden geldi ki buraya -tatlicadiarzu-http://www.lafmacun.org/bak/george+coloney

izleyelim dedigim dizinin adi winter sonata kizlar.
ilk bolumu izledim benden gecer not aldi.. meraklisi olanlara oneririm..

konusu:

Okula yine geç kalan Yoo-Jin bindiği otobüste uyuya kalınca tesadüfen Kang Jun-Sang adında bir çocukla tanışır. Kang Jun-Sang, Choonchun'a babasının kim olduğunu bulmak için gelmiştir. Yoo-Jin ile okulda aynı sınıfa düşünce aralarında ilişki yavaş yavaş aşka dönüşür.
Kang Jun-Sang babasını aramayı sürdürürken, Yoo-Jin ile yılbaşı gecesi buluşma sözü verirler. Kang Jun-Sang, Yoo-Jin ile buluşmaya giderken kendisine bir kamyon çarpar. Yoo-Jin ertesi sabah okulda Jun-Sang'ın öldüğünü öğrenir... Yoo-Jin'in hayatı bir anda kararmıştır.
Aradan 10 yıl geçer ve Yoo-Jin, çocukluk arkadaşı Sang-Hyuk ile çıkmaya başlar. Ama Jun-Sang'ı asla unutamaz. Sang-Kyuk ile nişanlanacaktır ve nişana giderken sokakta Jun-Sang'a çok benzeyen birisini görür. Peşinden gider ama yetişemez, ardından nişana geç kalan Yoo-Jin nişanın iptal edilmesine sebep olur.
Yoo-Jin bu adamı yeniden görecektir. Yolları iş görüşmesinde yeniden kesişir. Bu adam Kang Jun-Sang'a çok benziyordur ama adı Lee Min-Hyung'dur. Yoo-Jin'in hayatı bundan sonra tamamen değişecektir...

20 bolumluk kizlar.. 20 bolumun de alt yazi cevirisi yapilmis divxplanette.

more than blue yu izledim az önce
film bitince yine belli i süre mal mal baktım ekrana
of bu koreliler beni çok kötü yapıyo ya mafoldumben
valla anca filmlerde olur zaten böyle erkek
çocuk da çok tatlıydı ahan da bu da resmi

ben daha yakışıklıydı daha hatırlıyorum bu çocuğu
ama filmle ilgili bütün düşüncelerim aynı
en acıklılardan biriydi bu mafoldumben

cocuk daha yakisikliydi yahu burda tipsiz cikmis..

evet doğru hatırlamışım zemuszemus

Asmin bişey daha sorcam, öğrenip öğrenmemek konusunda kararsızım ama içim içimi de yiyo :umursamaz: Bu köpek yiyen millet koreliler miydi mafoldumben
Oasis de geçiyodu köpek çorbası diye, filmi durup 10 dakika baktım hayır köpek yiyen koreliler değildi, olamaz diye mafoldumben
Ay bilmiyorum korelilere olan bütün sempatimi kaybedebilirim, çok fena kafama takılmış durumda :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…