• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

repliklerini bilabilecegm bir yer olsa alinti yapip koyucam o denli guzel replikler var acikasi..
canim ard arada ayn yonetmenden gitmek seni skabilir ama yine de sen bilirsin.. arada farkli yonetmenlerin filmlerine de yer ac derm :)
degilse kim ki dukun sembollerinin icersinde kaybolabilirsin :)

haklısın aslında canım ama takıntılı bi yapım var taktı mı takıyom
kim ki duka da fena taktım bu aralar indirdiğim filmleri izlemeden içim rahat etmeyecek sanırım :kedi:

şimcim Time'ı izliciiim ve yorum yapmaya geliciiim

haklısın aslında canım ama takıntılı bi yapım var taktı mı takıyom
kim ki duka da fena taktım bu aralar indirdiğim filmleri izlemeden içim rahat etmeyecek sanırım :kedi:

şimcim Time'ı izliciiim ve yorum yapmaya geliciiim

oasis dii mi
izle canım merak ediyorum yorumlarını
ben de geçenlerde izledim bunu yerimseniben

dream filminin konusu cok guzel duruyor e yonetmen de kim ki duk olunca tadindan yenmez :)
en kisa zamanda izleyecegim ben de :))

winter sonata dizisini izliyorum ben bu ara kizlar.. cidden izlemeye deger bir diziymis.. yeniden yeniden tavsiye ederim.. ask uzerine o kadar guzel aciklamalari var ki..

winter sonata konusunda çok şanssızım ya :( bgn senin verdiğin linkten indireyim dedim asminim ilk 10 partı indirdim. direk dvd isosu çıktı altyazı falan atılmıyo içine :1ninca:

prensesim sans iste senin uyeligin olmayan diger linkten indirsen baya rahat ederdin sahsen ben ondan izliyorum..

ay karıştırdım tamam canım izledim onu geçen gün
izledin mi bitti mi?

shi gan cok cok guzel bir filmdir allegriacim hatta diyebilirim ki ben hayran kaldigim filmlerden biridir.
indirip yeniden izlemeliyim ben de.

şimdi bitti akannehir
şu kim amcanın filmleri çok acayip oluyo ya
farklı senaryo farklı işleyiş cidden hayran kalmamak elde değil
çok beğendim
sonu çok çarpıcıydı aslında film ilerlerken ben de bi ara aynı olduğunu düşündüm ama ne alaka saçma olur dedim (izlemeyenler olacağı için kapalı yorum yapıyorum izleyenler anlar ama neyi kastettiğimi:)
kadının kıskançlık yapıp bağırıp çağırdığı sahneler fena gerdi beni ağzının üstüne yapıştırasım geldi kaydirigubbakcemile3 höff böyle kıskançlık düşman başına ya
heykel parkındaki suların altında kalan el şeklindeki heykel çok hoşuma gitti

Bu aralar Güney Kore filmlerine ve özellikle Kim Ki Duk'a fena taktığım için yine bir kim amca filmiyle karşınızdayım
şimdi izledim filmi tanıtayım

ismi Samaria(Fedakar Kız)

0397619.jpg

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 17 Haziran 2005
Yönetmen : Kim Ki-Duk
Senaryo : Kim Ki-Duk
Görüntü Yönetmeni : Sun Sang-Jae
Müzik : Park Ji-woong
Yapım : 2004, Güney Kore , 95 dk.

Henüz orta okulda okuyan genç bir kız olan Yojin, sınıf arkadaşı Jaeyong’un para karşılığı erişkin erkeklerle seks yapması için aracılık etmektedir. Jaeyong’un, Yojin için ayarladığı buluşmaların birisinde polisler baskın düzenler. Jaeyong baskının yapıldığı otelin camından atlayarak intihar eder. İlahi bir aşkla bağlı olduğu en yakın arkadaşının ölümü üzerine Yojin arkadaşı için o güne kadar ayarlamış olduğu tüm müşterilerle son bir kez buluşup onlarla bir kez daha yatmaya karar verir.

Kişisel yorumuma gelince;Harika diyemeyeceğim ama izlemenizi tavsiye ettiğim bir film.Kim Ki Duk'un diğer filmleri gibi bunun da konusu farklı.Saçma bulduğum yerlerde mevcuttu ama yine de izlediğim için mutluyum.

fedakar kiz benim de izlemeyi dusundugum filmlerdendi.. ama cok guzel olmasini ummuyorum acikcasi.. konusu carpik en basta zaten :))
karsilasabilecegim goruntulerden cekindigim icin izlemedim hala..
+18lik cok fazla goruntu varmiydi canim?

Fedakar kız kim ki duk ın mıymış
çok fena hayal kırıklığı yaşadım şu an.
En nefret ettiğim filmlerden biridir. Seneler önce sinemada izlemiştim.
Sumak'a da güney kore sinemasını önerdiğimde bu filmi izlediğini o yüzden kore filmlerini sevmediğini söylemişti, ben de savundum. Valla kim ki duk filmi olcağı hiç aklıma gelmezdi ve hiç yakıştıramadım :umursamaz:

ayy fedakar kız benı kore sinemasından uzaklastıran fılmdir..

çok sacmaydı..basitti..
:kedi:

My sassy girl ile baslıyorum kızlar ...bugun indireyim bari

My Sassy Girl filmini izledim.Öncelikle 2s17 dk ile kendi türündeki filmler arasında uzunluk açısından ilk ona girebilir.Güney Kore sinemasının hayranıyım ama bu filmi hiç beğenmedim.Komik desem komik değil, romantik desem o da değil.Gerilim ve dram türlerinde Kore sinemasını tek geçerim ama
:kahve:

Yükselişi devam eden Uzakdoğu sinemasının yeni yeteneklerinden olan Kim-Ki Duk, Fedakar Kız’la 2004 Berlin Film Festivali’nde En ıyi Yönetmen ödülünü kazanmıştı.

cok enteresan:1shok:

My Sassy Girl filmini izledim.Öncelikle 2s17 dk ile kendi türündeki filmler arasında uzunluk açısından ilk ona girebilir.Güney Kore sinemasının hayranıyım ama bu filmi hiç beğenmedim.Komik desem komik değil, romantik desem o da değil.Gerilim ve dram türlerinde Kore sinemasını tek geçerim ama
:kahve:

filmin ilk yarisi komik ikinci yarisi romantik ve biraz da huzunlu.
film iki parcadan olusuyor hatta o parcalar da kendi arasinda bir kac parcaya ayrilabilir benim gozumde.
acikcasi cok carpici ve guzel islenmis detaylar var bu filmde.
ama tabiki hitap etmesi onemli kimisi hic begenmezken kimisi (bu ben oluyorum) hayatinin filmi diyor buna buyrunnnnnnnnn

filmin ilk yarisi komik ikinci yarisi romantik ve biraz da huzunlu.
film iki parcadan olusuyor hatta o parcalar da kendi arasinda bir kac parcaya ayrilabilir benim gozumde.
acikcasi cok carpici ve guzel islenmis detaylar var bu filmde.
ama tabiki hitap etmesi onemli kimisi hic begenmezken kimisi (bu ben oluyorum) hayatinin filmi diyor buna buyrunnnnnnnnn

Zevk&renk meselesi canım, iyi seyirler zemuszemus

fedakar kiz benim de izlemeyi dusundugum filmlerdendi.. ama cok guzel olmasini ummuyorum acikcasi.. konusu carpik en basta zaten :))
karsilasabilecegim goruntulerden cekindigim icin izlemedim hala..
+18lik cok fazla goruntu varmiydi canim?

afişe bakarsak kız hakkaten de çok fedakar :jeyyar:

Back